Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2021
13

Tips & Analys för Topptipset 14/1

Packa väskorna rejält, för vi ska sannerligen ut och resa under torsdagen. Topptipset inleds på högoktanigt vis med ett derby i London följt av semifinal i den spanska Supercupen. Därefter tar Coppa Italia och Eredivisie vid innan vi avslutar med två nattmackor från Brasilien. Där har ni förutsättningarna och nedan får ni analysen!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:44

1. Arsenal - Crystal Palace 1

Statistik
Efter tre raka segrar i ligaspelet tog Mikel Arteta och hans Arsenal ett prestationsmässigt steg tillbaka i FA-cupmatchen mot Newcastle. Det syntes tydligt att varken Saka eller Smith-Rowe fanns med från start och här lär därför den hårprydde spanjoren sätta ynglingarnas namn först i startelvan. Lurigt motstånd väntas dock när Crystal Palace kommer på besök. Roy Hodgsons gäng har inte förlorat någon gång mot The Gunners sett till de fyra senaste inbördes mötena och då ettan säkerligen blir en spik som många system lutar sig emot är det läge att gardera på Emirates. Helst hela vägen.

2. Real Madrid - Athletic Bilbao X

Statistik
Över till Supercupen i Spanien. Real Madrid snöade bort sig i Pamplona under lördagen då Marängerna fick nöja sig med 0-0 mot Osasuna efter en medioker insats. Det var Reals andra kryss på de tre senaste och då poängtappen kommit mot opponenter värdarna normalt ska slå (Osasuna och Elche) går det att sätta ett litet frågetecken för formen. Athletic Bilbao bjöd upp till dans mot Barcelona men fick till slut kasta in handduken då katalanerna vann med 3-2. Den matchen spelades dock för en vecka sedan och med mer vila i benen ska baskerna även kunna ge Real en rejäl match. Det syns inte på strecken, måla tvärs över i Andalusien där matchen spelas.

3. Atalanta - Cagliari 1

Statistik
Kupongen fortsätter i Bergamo där Coppa Italia står på menyn. Efter de interna stridigheterna mellan Gómez och Gasperini ser nu Atalanta ut att ta upp kampen om ligatiteln och här ska La Dea ses som klara favoriter. Cagliari kommer hit med ett tufft skadeläge och formraden är inte heller den någon munter läsning. Med det sagt är det värt att poängtera att det är cup som gäller och då rotation är att vänta lockar det ändå en hel del att gardera den högt streckade ettan. Större under har skett än att sardinerna skulle lösa ett kryss på Gewiss Stadium.

4. Twente - Ajax 2

Statistik
Över till Nederländerna där den solklara guldfavoriten Ajax gått på två raka minor. Två raka kryss är förvisso ingen kris på något sätt, men för ett gäng av huvudstadslagets kaliber är det inte bra nog. Då matchen mot Feyenoord ligger runt hörnet lär Erik ten Hag vilja gå på tidig knock mot Twente, något det finns goda förutsättningar till med lirare som Haller, Tadic och Antony till förfogande. Den förstnämnda har nyligen kommit till klubben, men lita på att han lär vilja visa framfötterna efter den dystra tiden i West Ham. Twente är med i toppen och krigar, men här har värdarna inte mycket att sätta emot. Tvåan singlas utan större tvivel.

5. Heerenveen - RKC Waalwijk 1

Statistik
Det är två extremt formsvaga aktörer som drabbar samman på Abe Lenstra Stadion under torsdagsaftonen. Heerenveen har gått åtta (!) raka omgångar utan seger i ligaspelet och att värdarna befinner sig utanför Europaplatserna är därför inte svårt att förstå. De blåvita ska med det sagt gälla som favoriter mot RKC Waalwijk, men ettan är ändå inte att lita på. Gästerna kämpar för nytt kontrakt i bottenstriden och kommer inte att ge bort någonting gratis. 1X inleder men på större system får gärna tvåan också ta plats.

6. Willem II - Groningen 2

Statistik
Svenskkopplingarna är tydliga i nästa drabbning. Sebastian Holméns Willem II är långt ifrån lika bra som när Alexander Isak var här och vände då värdarna nuförtiden krigar för sitt liv i botten av Eredivisie. Tuff dust väntar när Ramon-Pascal Lundqvists Groningen kommer på besök, men helt utan chans ska inte Willem II ses. Groningen har blandat och gett mot slutet och då många mål är att vänta i Tilburg lämpar sig gubben (1-2) utmärkt.

7. Operário - CRB AL 1

Statistik
Vi sätter av mot Sydamerika och landar in i Brasilien där Série B står för resten av underhållningen. Det första mötet ser två aktörer med hopp om att nå topp 4 drabba samman på Germano Krüger, en arena där Operário opererar. Det har värdarna hittills gjort med den äran i egen borg, men även om hemmaplan är en enorm faktor i Brasilien kommer inte CRB att känna sig slagna på förhand. Gästerna har också viss chans att nå direktplatserna till finrummet och formen är god med fyra segrar på de fem senaste. Om börsen räcker, alla tecken.

8. Cuiabá - Guarani 1

Statistik
Ovanför föregående kombattanter befinner sig både Cuiabá och Guarani. De förstnämnda är säsongens hittills bästa hemmalag och raden 11-5-1 i den egna borgen bevisar att det inte råder något tu tal om den saken. Guarani har presterat helt okej fotboll på resande fot, men här får besökarna finna sig i att slå ur ur kraftigt underläge. Ettan är absolut en potentiell spik, för den med dåliga nerver är det i så fall krysset som ska med på större system.


Singelstrecket! - Ajax

Trots två raka kryss ser Ajax fortsatt bra ut för stunden. Haller är ett högkalibrigt nyförvärv och han kan mycket väl bli tungan på vågen mot ett Twente som får svårt att stå emot de rödvita över 90 minuter.

Kupongrensaren! - Athletic Bilbao

På tal om rödvita ska ett annat gäng med samma färger benämnas i skräll-syfte. Bilbao trivs ypperligt mot storlagen och då Real Madrid ser ut att vara på väg in i en dipp ska baskerna ses med större chans än vad strecken gör gällande.


Spelförslag:

72 rader

1. Arsenal - Crystal P 1x2
2. R.Madrid - A.Bilbao 1x2
3. Atalanta - Cagliari 1
4. Twente - Ajax 2
5. Heerenveen - RKC 1x
6. Willem II - Groningen 12
7. Operário - CRB AL 1x
8. Cuiabá - Guarani 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Crystal P 1x2
2. R.Madrid - A.Bilbao (1)x(2)
3. Atalanta - Cagliari 1(x)
4. Twente - Ajax 2
5. Heerenveen - RKC 1x2
6. Willem II - Groningen 12
7. Operário - CRB AL 1x2
8. Cuiabá - Guarani 1(x)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td