Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2021
14

Tips & Analys för Topptipset 15/1

Fredagens Topptips går sannerligen inte av för hackor då det finns en hel drös med spännande duster att brottas med. Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Primeira Liga, Jupiler League och Serie B står för underhållningen och under resans gång hittas fina skrälldrag i framför allt Portugal och Belgien. Nu kör vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:59

1. Lazio - Roma 2

Statistik
Vad sägs om att kickstarta helgen med ett Romderby? Roma är onekligen herrar på täppan i den eviga staden för stunden då Giallorossi verkligen imponerat ända sedan starten. Fonseca har fått ett saligt blandat manskap att dra åt samma håll och en sådan som Henrikh Mkhitaryan upplever en renässans under portugisens styre. “Gästerna” förtjänar definitivt favoritskapet på den egna arenan, men det är värt att påminna om att även Lazio hör hemma på Olimpico. Derby della Capitale tenderar att leva sitt eget liv och även om tvåan är utgångstecknet är rekommendationen att täcka upp så långt det bara går på större system.

2. Union Berlin - Bayer Leverkusen 2

Statistik
Från en huvudstad till en annan då vi riktar fokus mot Berlin. Den här säsongen är än så länge lillebror Union högst upp på Berlin-tronen då storebror Hertha underpresterat rejält. Blott två torsk hittills är starka papper från värdarnas sida, men under fredagsaftonen blir det svettigt värre. Bayer Leverkusen kommer på besök och gästerna är i allra högsta grad med och tampas om ligatiteln. Offensiven med namn som Diaby, Bailey och Schick är sprudlande och i ärlighetens namn är det svårt att se hur Kusarna ska kunna stoppas på Stadion An der Alten Försterei. X2 är ett lås som räcker hela vägen.

3. Montpellier - Monaco 2

Statistik
Det är för en gångs skull ruskigt jämnt i toppen av Ligue 1. Montpellier såg ett tag ut att vara på väg mot toppstrid och Europaplatser, men den senaste tidens mörka form har gjort att värdarna tappat rejäl mark i tabellen. Inte en seger på de fem senaste omgångarna placerar La Paillade på en åttondeplats inför helgen och mycket talar för att den negativa trenden fortsätter även här. Monaco är nämligen på gång då furstendömet kommer hit med tio inspelade poäng av de senaste tolv möjliga. Wissam Ben Yedder och Kevin Volland besitter nog med kvalitet för att ensamma kunna avgöra det här mötet och tvåan är med det sagt en solid spik.

4. Porto - Benfica 1

Statistik
Portugal vill inte vara sämre än någon annan då republiken på den Iberiska halvön skickar in samtliga gäng i topp-3 i strid under fredagen. Primeira Liga toppas något oväntat av Sporting Lissabon efter 13 avverkade omgångar, men det hoppas såväl Porto som Benfica ändra på inom kort. Tvåan och trean i tabellen drabbar här samman på Dragao. De blåvita har fyra raka inbördes segrar alla kategorier mot Örnarna och med hela 16 (!) raka tävlingsmatcher utan förlust är Sergio Conceicaos manskap onekligen att räkna med. Precis som i Romderbyt är dock detta en fajt som tenderar att inte gå i statistikens tecken och även om 1X blir valet på mindre system ska tvåan med illa kvickt på de större.

5. Sporting - Rio Ave X

Statistik
De har tidigare nämnts och nu har vi anlänt till serieledarna Sporting Lissabon. Lotsade av den tidigare Benfica-profilen Rúben Amorim ser Lejonen ut att ha något stort på gång och tabellen ljuger inte. Här blir dock streckningen väl vänstervriden när Rio Ave står på andra sidan. Gästerna har 2-1-0 på de tre senaste inbördes mötena med fredagens opponenter och fjolårets femteplats vittnar om Vilacondenses högstanivå. Inledningen har inte varit något vidare hittills, men här förtjänar högersidan större förtroende. Den breda penseln åker fram och Sportings första torsk ska jobbas in.

6. AS Eupen - Anderlecht X

Statistik
Storlagstrenden fortsätter i Belgien där det forna sådana, Anderlecht, reser till Kehrweg Stadium. Just resandet har dock varit ett stort problem den här säsongen för Vincent Kompanys manskap och med handen på hjärtat är inte de lilavita av samma kaliber som för några år sedan. Någon ligatitel kommer det inte att bli och här ligger faktiskt gästerna i farozonen. AS Eupen visar smygform med fyra poäng på de sex senaste och när vänstersidan lyser med sitt spelvärde ska samtliga tecken vara tidiga. Det här är kupongens bästa skrälläge.

7. Chievo - Virtus Entella 1

Statistik
Tillbaka till Italien men den här gången är det Serie B som ska finkammas. Chievo drömmer om ett återtåg till Serie A och trots att De flygande åsnorna befinner sig utanför playoff-platserna inför helgen ska de allt kunna norpa åt sig en sådan när vi summerar i vår. Grabbarna från Verona har ett par matcher tillgodo på lagen ovanför och mot ett bortasvagt Virtus Entella ska värdarna ses med god segerchans. Biancocelesti rosar sällan marknaden på resande fot och skulle de åka hem från Bentegodi med en pinne får det tolkas som en framgång. Strecka från vänster.

8. Vicenza - Frosinone 2

Statistik
Vi avrundar kalaset i Veneto i norra Italien där Vicenza är på jakt efter att befästa sin plats i Serie B. Nykomlingarna har hittills presterat över förväntan, men under fredagen väntar en opponent som Di Carlos adepter normalt ska få det svårt mot. Frosinone tillhör seriens bästa bortalag och det skulle inte förvåna om Frossarna lägger beslag på en av playoff-platserna när ligan når sin kulmen i vår. En poäng är inte omöjligt för Vicenzas del, men inte fler än så.


Singelstrecket! - Monaco

Det rödvita furstendömet har verkligen vaknat till liv mot slutet och anfallsduon Ben Yedder/Volland hör till Ligue 1:s allra främsta. Formsvaga Montpellier får mycket svårt att stå emot Monaco över 90 minuter.

Kupongrensaren! - AS Eupen

Anderlecht streckas som det fornstora lag de en gång varit, men verkligheten är en annan för Kompany och company. På resande fot har gästerna bara vunnit två gånger hittills och det är en trend Eupen mycket väl kan förlänga.


Spelförslag:

72 rader

1. Lazio - Roma 2
2. U.Berlin - Leverkusen x2
3. Montpellier - Monaco 2
4. Porto - Benfica 1x
5. Sporting - Rio Ave 1x2
6. Eupen - Anderlecht 1x2
7. Chievo - Virtus Entella 1
8. Vicenza - Frosinone x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Lazio - Roma (1x)2
2. U.Berlin - Leverkusen (x)2
3. Montpellier - Monaco 2
4. Porto - Benfica 1x2
5. Sporting - Rio Ave 1x2
6. Eupen - Anderlecht 1x2
7. Chievo - Virtus Entella 1(x)
8. Vicenza - Frosinone x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td