Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2021
15

Tips & Analys för Stryktipset 16/1

Lördagens Stryktips innehåller ingen jackpot, men med ont om riktigt stora favoriter finns god förhoppning om hög utdelning. Fyra matcher från Premier League och nio från The Championship ska synas där det är värt att notera att dusten mellan Coventry och Sheffield Wednesday kommer att lottas. I övrigt hoppas vi på spel och nu trampas plattan i mattan!Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Leicester - Southampton X

Statistik
Äventyret brakar loss på King Power Stadium där Leicester tar emot Southampton. Ralph Hassenhüttls mannar fick sin FA-cupmatch mot Shrewsbury uppskjuten och kommer därför helt utvilade till Storbritanniens tionde största stad. Förstaslipsen McCarthy är tillbaka från isolering, de rödvita är också rejält boostade sedan de slog Liverpool med 1-0. Leicester har i sin tur fått välbehövlig vila på Vardy och Maddison, men här blir Rävarna för hårt betrodda. Måla tvärs över och jobba in den inte alltför otroliga rensarsidan i öst.

2. Fulham - Chelsea 2

Statistik
Hett Londonderby från Craven Cottage där Fulham spelar sin tredje match inom loppet av en vecka. Efter 120 minuters FA-cup mot QPR i lördags lyckades Scott Parkers mannar något oväntat, men inte orättvist, få med sig 1-1 från onsdagens drabbning med Tottenham. Spelet såg bra ut men det tuffa schemat lär ta ut sin rätt här. Chelsea spelar sin första ligamatch på drygt två veckor och däremellan hann de blåklädda med att enkelt lägga Morecambe på rygg i FA-cupen. Ny seger är att vänta. Tvåan singlas.

3. Leeds - Brighton 2

Statistik
Två aktörer som definitivt är i behov av en seger går i klinch på Elland Road. Leeds förödmjukande uttåg ur FA-cupen mot Crawley från League Two gick knappast någon förbi och Bielsas trippelbyte i halvlek, Rodrigo, Cooper och Struijk gick ut, hjälpte knappast The Damned United. Brighton hade i sin tur stora problem med Newport från samma division och i veckan blev det ytterligare ett hedersamt nederlag borta mot Man City. Lita på att båda lagen kommer att gå framåt och när det vankas många mål plitar vi ned gubben, med visst fokus på den lågt streckade tvåan.

4. West Ham - Burnley 1

Statistik
Tillbaka till huvudstaden och den här gången riktas fokus mot London Stadium dit Burnley tar sig under lördagen. Sean Dyches mannar kommer från en typisk “Burnley-vecka” där The Clarets först hade problem iklädda favoritkostymen mot Milton Keynes Dons för att sedan stå upp bra i form av underhund mot Manchester United. Det innebär emellertid också att batterierna får svårt att ladda om till svärdmätningen med West Ham. The Hammers kommer från två raka tävlingssegrar och dessutom är nollan intakt sett till de tre senaste alla kategorier. Det är inte omöjligt att den förblir intakt även efter den här kampen. Strecka från vänster.

5. Blackburn - Stoke 1

Statistik
Premier League lämnas därhän och istället vänder vi blickarna mot The Championship en våning ned i seriesystemet. Efter en stark start på säsongen har Stoke nu börjat visa sitt rätta, ojämna jag mot slutet. En viktoria på de nio (!) senaste tävlingsmatcherna är usla siffror och The Potters står inför en tuff uppgift även denna helg. Blackburn åkte förvisso ur FA-cupen mot Doncaster, men av startelvan i den fajten att döma ligger fullt fokus på ligaspelet. Utvilade klasslirare i form av Armstrong, Elliott och Gallagher ska ses med god chans att skjuta ett trött Stoke i sank. Ettan är ett givet utgångstecken.

6. Cardiff - Norwich 2

Statistik
På tal om formsvaga gäng hittas ett sådant i nästa fajt. Cardiff har torskat fyra raka tävlingsmatcher och det som tidigare lovade strid om playoffplatser till Premier League är nu utbytt mot anonymitet på den undre halvan av The Championship. Dessutom väntar en av säsongens absolut tuffaste hemmamatcher då serieledarna Norwich kommer på visit. Truppbredden hos Kanariefåglarna är överlägsen sett till konkurrenterna och det skulle inte förvåna om Farkes gäng lägger beslag på en av direktplatserna till finrummet. Tvåan är en potentiell spik, krysset agerar backup på större system.

7. Barnsley - Swansea 2

Statistik
Spännande kamp att vänta på Oakwell Ground mellan hemmastarka Barnsley och bortatrygga Swansea. The Tykes, som värdarna kallas, har vunnit tre av sina fyra senaste alla kategorier och får här chans till revansch från mötet som ägde rum i Wales strax innan jul. Då vann Svanarna med 2-1 efter att bland andra Jamal Lowe nätat och det är en spelare som Ismaëls manskap måste hålla koll på. Lyckas de hålla anfallaren i styr är mycket vunnet och även om högersidan inleder är ettan snabbt med på större rader.

8. Bristol City - Preston 2

Statistik
Kupongens roligaste spik hittas på Ashton Gate i Bristol där värdföreningen blir för stora favoriter. Bristol City lyckades efter många om och men betvinga League One-gänget Portsmouth i FA-cupen och matchbilden var talande för hur The Robins agerat under hela säsongen. Värdarna har fått med sig betydligt mer än vad de förtjänat så här långt och det skulle inte förvåna om aktörerna byter plats under lördagen. Preston har en poäng upp till de rödvita inför denna kamp och med tanke på hur bra The Lilywhites spelidé lämpar sig för bortagräs är värdetvåan ett lockande singelstreck.

9. Watford - Huddersfield X

Statistik
Även om resultaten blandas för jämnan har Carlos Corberáns intåg gjort under för det annars ganska trötta Huddersfield. The Terriers har nu kapacitet för att slå samtliga lag i serien, bland annat vanns lördagens vändande möte med 2-0, samtidigt som de också kan torska mot samtliga. Ett fullgott kvitto på den saken kom i helgens FA-cuputtåg mot Plymouth, men trots det går det inte att räkna borta gästerna på Vicarage Road. Watford har bara vunnit en av de fem senaste tävlingsmatcherna och blir för stora favoriter för att lämnas allena. Helgardera och jobba in österleds värde.

10. Nottingham - Millwall X

Statistik
Morgonluft vädjas från båda håll på City Ground där två aktörer från den undre halvan drabbar samman. Både Nottingham och Millwall siktar uppåt efter den senaste tidens fina resultat och att det blir en jämn dust under lördagen står utom de flesta tvivel. Sherifferna är alldeles för bra för att kriga om nytt kontrakt men samtidigt kan de inte räkna med något gratis när de tajta lejonen står på andra sidan. Den breda penseln är att föredra även om viss kryssrisk finns.

11. Bournemouth - Luton 1

Statistik
Luton lyckades inte leva upp till den beryktade styrkan hemma på Kenilworth Road när dittills beskedliga Queens Park Rangers kom på besök. Hattmakarna noterade 0-2 i brakan efter 90 minuter och då viss medstuds infunnits dessförinnan låg nederlaget trots allt i luften. Ett nytt sådant ligger i luften på Vitality Stadium. Bournemouth fick bara med sig 0-0 från det vändande mötet, men här ska värdarnas överlägsna truppbredd och slagstyrka komma väl till användning. 1X är att betrakta som en helgardering.

12. Coventry - Sheffield Wednesday 2

Statistik
Coronaviruset har slagit till hos Sheffield Wednesday och därför kommer Ugglornas planerade fajt mot Coventry att skjutas fram. Avgörandet fälls istället via lottning och när vi står inför ett sådant scenario rekommenderas sen inlämning. Fördelningen lyder 5-5-6 vilket procentuellt översätts i 31,25-31,25-37,5. Håll koll på var värdet landar närmare spelstopp, men en tvåa till runt 30-35 procent är spikmaterial.

13. QPR - Wycombe 1

Statistik

Matchen kommer lottas med fördelning 11-3-2 vilket motsvarar 68,75-18,75-12,5 procent för varje tecken.

Kupongen avrundas på Kiyan Prince Foundation Stadium där bottenmötet mellan Queens Park Rangers och Wycombe Wanderers ska synas. The Superhoops tog en efterlängtad trepoängare senast mot Luton, en seger som också innebär ett stort förtroende såväl odds- som streckmässigt när The Chairboys står för motståndet. Gareth Ainsworths manskap lär troligtvis stå för en ettårig sejour i The Championship, men mot ett QPR som inte trivs med bollinnehavet ska gästerna ses med större chans än vad tipparna vill ge. Större system innehar alla tecken.


Singelstrecket! - Chelsea

Chelsea kommer från välbehövlig vila och en perfekt genomkörare efter 4-0 mot Morecambe i föregående helgs FA-cup. Fulham får svårt att ladda om efter 1-1 mot Spurs och torskar här sin första ligamatch sedan början på december.

Kupongrensaren! - Southampton

Förbättrat truppläge i Saints som har McCarthy åter från isolering. Helgonen visade dessutom mot Liverpool att de är på riktigt och gästerna ska ses med betydligt större chans mot Leicester än vad strecken gör gällande.


Spelförslag:

432 rader

1. Leicester - Southamp. 1x2
2. Fulham - Chelsea 2
3. Leeds - Brighton 12
4. West Ham - Burnley 1
5. Blackburn - Stoke 1
6. Cardiff - Norwich 2
7. Barnsley - Swansea x2
8. Bristol City - Preston 2
9. Watford - Huddersfield 1x2
10. Nottingham - Millwall 1x2
11. Bournemouth - Luton 1x
12. Coventry - Sheffield W 2
13. QPR - Wycombe 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Leicester - Southamp. 1x2
2. Fulham - Chelsea 2
3. Leeds - Brighton (1)2
4. West Ham - Burnley 1x
5. Blackburn - Stoke 1(x)
6. Cardiff - Norwich (x)2
7. Barnsley - Swansea 1x2
8. Bristol City - Preston 2
9. Watford - Huddersfield 1x2
10. Nottingham - Millwall (1)x(2)
11. Bournemouth - Luton 1x
12. Coventry - Sheffield W 2
13. QPR - Wycombe (1)x(2)Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td