Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
16

Tips & Analys för Europatipset 17/1 - JACKPOT!

Januari-kalendern slår upp ett ruskigt spännande Europatips under söndagen. 4,5 jackpottmillar ligger i potten och vägen till odödligheten går via Premier League, Serie A, Ligue 1, Eredivisie och Bundesliga. Toppmatcher och stora favoriter står som spön i backen och här gäller det att hålla tungan rätt i mun. Nu kör vi!Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Liverpool - Manchester United 2

Statistik
The North West Derby sparkar igång kalaset på högoktanigt vis och detta storklubbsmöte är mer levande än någonsin. Manchester United har tagit sig ikapp och förbi Liverpool i tabelltoppen och då Jürgen Klopp lägger väl mycket tid på att kommentera sin ärkerival i media är det inte otroligt att tysken bävar inför söndagen. Pools styrka på eget gräs är vida känd, men med ett gäng tunga avbräck i backlinjen går värdarna inte säkra. Solskjaers manskap fortsätter att stapla trepoängare på hög och då matchbilden troligtvis passar United utmärkt är värdetvåan ett tecken som inte får missas. Helst ska hela spannet finnas med.

2. Sheffield United - Tottenham 1

Statistik
För inte alltför länge sedan talades det om Tottenham som en reell guldkandidat, men sedan kom verkligheten emellan. Sena poängtapp mot Newcastle, Crystal Palace, Wolverhampton och nu senast Fulham placerar Mourinho och company utanför Europaplatserna. Taktiken att slå vakt om en tidig 1-0-ledning har inte alls funkat och på Bramall Lane lever den envise portugisen och hans adepter farligt. Sheffield United fick äntligen vinna då Newcastle lades på rygg och här ska Chris Wilder och gänget ses med betydligt större poängchans än vad strecken gör gällande. Tvåan är ett tufft men lockande avslag.

3. Manchester City - Crystal Palace 1

Statistik
Manchester City visar upp en otroligt stabil defensiv så här långt och Rúben Dias intåg i mittlåset har onekligen betytt massor för de ljusblå. Det som fattas The Citizens är att en renodlad anfallare kommer igång med målskyttet, men då chanser skapas i parti och minut går det ingen nöd på offensiven heller. City ska givetvis gälla som skyhöga favoriter när Crystal Palace står på andra sidan, men det är inte varje söndag det ligger miljoner i jackpotten. Örnarna löste 0-0, med bud på mer, på Emirates och Hodgsons väldrillade adepter har vunnit på Etihad förr. På de större systemen är krysset en lyxgardering som rensar brutalt.

4. Inter - Juventus 1

Statistik
Italien tar vid och precis som i den engelska inledningen bjuds vi på ett toppmöte direkt. Derby d’Italia ska spelas på San Siro och för första gången på många år går Inter in i rivalmötet som förhandsfavorit. Firma Lukaku/Martínez agerar formstarkt i anfallet och det är en duo som mycket väl kan göra livet surt för Juventus. Den gamla damen är inte samma vinstmaskin som vi vant oss vid de senaste åren och då en hel drös med potentiella avbräck finns i Pirlos matchtrupp ligger Juve i farozonen. Ettan erbjuder fint spelvärde och fungerar utmärkt som singelstreck.

5. Sassuolo - Parma 2

Statistik
Sassuolos stabila insatser från inledningen av säsongen finns inte längre kvar. De grönsvarta varierar nu rejält i sina prestationer och veckans uttåg ur Coppa Italia mot SPAL var dystert. Trots det målas Sassarna upp som rejäla favoriter när Parma kommer på besök. Skinklaget är ett av stövelns formsvagaste lag för stunden, men sedan de tog steget upp i finrummet är Sassuolo en motståndare de trivts enormt bra emot. Tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste inbördes mötena talar sitt tydliga språk och då värdarna tvingas undvara Obiang och Berardi är X2 utgångstecken. Ettan välkomnas först på större system.

6. Atalanta - Genoa 1

Statistik
Kupongens klaraste spik hittas i Bergamo. Ett roterat Atalanta hade inga som helst problem med att betvinga Cagliari i veckans cupfajt och formen som Gasperinis mannar befinner sig i är toppad så det står härliga till. Zapata, Ilicic och Muriel kan sänka alla lag i världen och Genoa kommer inte att ha mycket att hämta på Gewiss Stadium. Il Grifone har så här långt vunnit en match på bortagräs och det är ett facit som står sig även efter söndagen. Ettan är en stålspik.

7. Crotone - Benevento 1

Statistik
Nykomlingsmöte från Kalibrien där det inte är något snack om att det är Benevento som imponerat mest hittills. Pippo Inzaghis offensiva spelidé har fungerat över förväntan men till rådande streck går det inte att lita på tvåan. Crotone knäppte gästerna på näsan med 3-0 så sent som i juli och även om spelare kommit och gått ska inte tvåan dansa runt 50 procent. Börja med värdet i väst, finns deg över därefter kan det målas hela vägen.

8. Nice - Bordeaux 1

Statistik
Vi tackar stöveln för visat intresse och riktar istället fokus mot Ligue 1 och den franska rivieran. Nice har inte levt upp till förväntningar så här långt, men det råder inget tu tal om att de rödsvarta ska kunna klättra i tabellen vad det lider. Amine Gouiri är en klasspelare som Bordeaux kommer att få problem med att hantera. Vinlaget är ett gäng för mittens rike, varken mer eller mindre, och får nöja sig om de åker hem med en poäng till hamnstaden.

9. Nantes - Lens 1

Statistik
I Bretagne har Nantes genomlidit en hemsk höst och vinter. Tio raka omgångar har passerat utan seger för Kanariefåglarna som dock ställs inför en lämplig uppgift under söndagen. Lens är ojämna för jämnan och på resande fot trivs normalt inte de gulröda. Två raka torsk utanför hemtrakterna vittnar om den saken och då hela sju mål runnit in bakvägen sett till de fyra senaste matcherna är det öppna spjäll i defensiven. Nantes löser minst en pinne, 1X är ett lås.

10. Strasbourg - St. Etienne X

Statistik
Oviss drabbning att vänta från Arséne Wengers hemkvarter. Strasbourg har ryckt upp sig efter sin formdipp och istället för 0-6 i brakan har nu värdarna 6-0 i positiv bemärkelse sett till de två senaste fajterna. St. Etienne är med det sagt ingen enkel motståndare då de grönklädda inte ska dömas efter vad tabellen säger. Sainté är för bra för att befinna sig i närheten av bottenträsket och det är inte omöjligt att gästerna snor med sig samtliga poäng härifrån. Breda penseldrag rekommenderas.

11. Lorient - Dijon 1

Statistik
Coronaviruset har spritt sig i Lorients trupp och därför har matchen mot Dijon flyttats framåt i tiden. Lottning kommer därför att fälla avgörandet och precis som vanligt vid sådana här tillfällen är sen inlämning att rekommendera samtidigt som det behövs järnkoll på var spelvärdet finns. Fördelningen 6-5-5 vilket procentuellt motsvarar 37,5-31,25-31,25.

12. Ajax - Feyenoord 1

Statistik
Kupongens sista toppmöte hittas i den holländska huvudstaden där Ajax och Feyenoord ska mäta svärd i De Klassieker. Feyenoord har haft stora problem i Amsterdam de senaste åren och även om Dick Advocaats mannar parkerar in precis under söndagens rivaler i tabellen får de finna sig i att slå ur underläge på Johan Cruijff Arena. Ajax har betydligt mer spets i sin trupp och nyförvärvet Haller ser ut att ha hittat helt rätt efter den dystra tiden i West Ham. Fransmannen och övriga kompanjoner ska ses med god chans. Ettan agerar tydlig utgång.

13. Eintracht Frankfurt - Schalke X

Statistik
I flygplatsstaden Frankfurt hoppas vi att det ska smälla rejält. Eintracht Frankfurt trivs som allra bäst när de får ligga på rulle med André Silva i spetsen, men här väntar motsatt matchbild då Schalke kommer på besök. Gelsenkirchens stolthet vann på imponerande vis senast mot Hoffenheim och då det var gästernas första viktoria sedan Dackefejden lär det ha inbringat en rejäl skjuts i rätt riktning. Harit och Hoppe är en potentiell matchvinnarduo och här bör samtliga tecken vara tidiga.


Singelstrecket! - Atalanta

Offensiven flödar i Bergamo och Atalanta ser i det närmaste ostoppbara ut för stunden. Den måltörstande trion Zapata, Ilicic och Muriel skjuter även Genoa i sank.

Kupongrensaren! - Sheffield United

Morgonluft andas i Sheffield och här förtjänar värdarna inte alls det låga förtroendet från tipparna. Tottenham ser tröttkörda ut och trivs inte mot lag på den nedre halvan. The Blades ser till att utdelningen skjuter i höjden.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Man United 1x2
2. Sheffield U - Tottenham 1x
3. Man City - Crystal P 1
4. Inter - Juventus 1
5. Sassuolo - Parma x2
6. Atalanta - Genoa 1
7. Crotone - Benevento 1x
8. Nice - Bordeaux 1
9. Nantes - Lens 1x
10. Strasb. - St. Etienne 1x2
11. Lorient - Dijon 1
12. Ajax - Feyenoord 1
13. E.Frankfurt - Schalke 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Man United (1x)2
2. Sheffield U - Tottenham 1x
3. Man City - Crystal P 1(x)
4. Inter - Juventus 1
5. Sassuolo - Parma 1x2
6. Atalanta - Genoa 1
7. Crotone - Benevento 1(x2)
8. Nice - Bordeaux 1(x)
9. Nantes - Lens 1x
10. Strasb. - St. Etienne 1x2
11. Lorient - Dijon 1
12. Ajax - Feyenoord 1(x)
13. E.Frankfurt - Schalke 1x2Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td