Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
17

Tips & Analys för Topptipset 18/1

Det är blandad kompott som gäller på måndagens Topptips. Stora drakar som Arsenal, Milan och Hamburg ska in i elden och på ett eller annat vis siktar vi på att försöka gå emot trion. Primeira Liga, Serie B och Eerste Divisie ska också avhandlas innan vi avslutar med ett riktigt rivalmöte i Sao Paulo. Häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:44

1. Arsenal - Newcastle 1

Statistik
Vi inleder på Emirates där en repris på FA-cupmatchen för lite mer än en vecka sedan äger rum. Då lyckades Newcastle hålla Arsenal stången efter 90 minuter, men i förlängningen orkade inte Skatorna stå emot. Tufft lär det bli även här. Steve Bruce får formera sitt manskap utan avstängde Fraser och dessutom finns frågetecken för Saint-Maximin samt ett par defensiva kuggar. Arsenal får i sin tur klara sig utan Tierney och Marí, men med Saka och Luiz finns fullgoda ersättare ändå. Trolig etta, krysset följer med på större system.

2. Cagliari - Milan X

Statistik
Milans höstsäsong har knappast gått någon obemärkt förbi. Endast ett nederlag på 17 spelade matcher är onekligen starka papper och Rossoneris drömmar om Scudetton lever alltjämt kvar. Calhanoglu och Hernandez kommer dock inte följa med de rödsvarta till Sardinien då duon ådragit sig Corona. Samma visa gäller för Rebic och dessutom är Leao avstängd vilket betyder att Milan är en favorit i fara. Cagliari har gått tungt mot slutet, men med rådande förutsättningar och det mumsiga värdet i västerled är alla tecken med redan från start på Sardegna Arena.

3. Portimonense - Belenenses 1

Statistik
Vi lämnar Italien därhän, åtminstone för en stund, och beger oss istället till Portugal där en drabbning från Primeira Ligas nedre regioner ska synas. Portimonense hade inför helgen vunnit flest antal matcher av tabellens fyra nedersta lag, men då värdarna torskat hela åtta fajter är det inte svårt att förstå varför jumboplatsen är deras. Bra poängchans här dock när Belenenses kommer på besök. Anders Anderssons gamla lag vinner sällan på resande fot och med fyra raka utan triumf i ligaspelet är inte formen på topp. 1X är ett lås som torde räcka, finns det deg över åker heltäckningsmattan fram på större rader.

4. Hamburg - Osnabrück 1

Statistik
Hamburg har siktet inställt på Bundesliga och vid seger under måndagen går Die Rothosen upp i serieledning i Zweite Bundesliga. Nyförvärvet Simon Terodde leder skytteligan i överlägsen stil och anfallaren har verkligen fått hela staden att drömma. Osnabrück behöver sätta extra bevakning på tysken. Lyckas de med det är mycket vunnet och faktum är att sedan Hamburg trillade ur finrummet har de inte lyckats besegra gästerna en enda gång. Ettan ska med det sagt hållas som trolig, men för den som går för hög utdelning är tvåan ett lockande komplement om finanserna tillåter.

5. SPAL - Reggiana X

Statistik
Tillbaka till Italien men denna gång handlar det om Serie B. SPAL välkomnar Reggiana till Emilia-Romagna och de båda aktörerna krigar i varsin ände av tabellen. SPAL siktar på att ta sig upp till Serie A igen, men även om de befinner sig på playoff-plats inför den här dusten är formen smått oroande. Två nederlag på de tre senaste är inga styrkebesked och det är sällan något lag i den jämna andraligan kör över sin opponent. Reggiana var värda poäng mot Lecce och kan bara Denis och Ménez pricka mål med sina avslut här finns god skrällchans. Alla tecken.

6. Jong Utrecht - Jong Ajax 1

Statistik
Vi tackar Italien för besväret och riktar istället fokus mot en trio juniorlag i holländska Eerste Divisie. Två av dem drabbar samman på Sportcomplex Zoudenbalch där Jong Utrecht går i klinch med Jong Ajax. Den ojämna värdföreningen har hittat formen mot slutet och går in i det här mötet med två raka segrar i ryggen. I föregående säsongs motsvarande möte vann dessutom Utrechts junisar med hela 7-2, en psykologisk faktor att ha med i beräkningarna. Jong Ajax har inte vunnit någon av de åtta senaste tävlingsmatcherna, men även om ettan är trolig åker tvåan med då Jong Utrecht väldigt sällan kryssar.

7. Jong PSV Eindhoven - NAC Breda 2

Statistik
Det tredje ungdomslaget som ska läggas under lupp är Jong PSV Eindhoven. Värdföreningen besitter en hel del kunnande när de har sin dag, men det har varit svältfött med bra dagar den senaste tiden. En seger på de nio senaste är direkt uselt och här väntar dessutom ruskigt tufft motstånd. NAC Breda är tillräckligt bra för att utmana om en direktplats till Eredivisie och i anfallaren Sydney van Hooijdonk finns en spelare med ögon på sig från större klubbar. Han kan mycket väl avgöra här. Tvåan singlas.

8. Palmeiras - Corinthians 1

Statistik
Sambafotbollens hemland dansar kupongen i mål med ett otroligt högoktanigt möte. Paulista Derby från Sao Paulo står på menyn då Palmeiras välkomnar Corinthians till Allianz Parque. Båda kombattanterna siktar på att nå Copa Libertadores-platserna i tabellen och visst favoritskap ska ges värdarna i kraft av hemmaplansfördelen. Den väger tungt i Brasilien, men lita på att Corinthians kommer att sälja sig dyrt ändå. Gästerna brottas med ekonomiska bekymmer, men i sådana här matcher blir de problemen sekundära. 1X inleder.


Singelstrecket! - NAC Breda

Jong PSV Eindhoven är ett av seriens sämsta hemmalag och måndagens motståndare är på förhand en övermäktig sådan. NAC Breda visar klass för stunden och har en mycket trolig matchvinnare i Sydney van Hooijdonk. Tvåa!

Kupongrensaren! - Reggiana

Strax innan jul tog Reggiana poäng borta mot topplaget Empoli, men sedan dess har formen gått utför. Här ska dock gästerna ses med god chans mot ett SPAL som bara vunnit två av de sju senaste ligamatcherna. Högersidan rensar fint och ska vara med tidigt.


Spelförslag:

72 rader

1. Arsenal - Newcastle 1
2. Cagliari - Milan 1x2
3. Portimon. - Belenenses 1x
4. Hamburg - Osnabrück 1
5. SPAL - Reggiana 1x2
6. Jong Utrecht - Jong Ajax 12
7. Jong PSV - NAC Breda 2
8. Palmeiras - Corinthians 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Newcastle 1(x)
2. Cagliari - Milan 1x2
3. Portimon. - Belenenses 1x2
4. Hamburg - Osnabrück 12
5. SPAL - Reggiana 1x2
6. Jong Utrecht - Jong Ajax 1(2)
7. Jong PSV - NAC Breda 2
8. Palmeiras - Corinthians 1(x2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td