Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
18

Tips & Analys för Topptipset 19/1 - 250K EXTRA!

Det är sannerligen engelsk fägring på tisdagens Topptips. Två matcher från Premier League samt fem från The Championship är vad som erbjuds från de brittiska öarna innan vi avslutar med ett toppmöte från Bundesliga. Med 250 000 kronor extra i potten blir spelvärdet på Ewood Park och hård streckning från London kupongens nycklar. Häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. West Ham - West Bromwich X

Statistik
Sam Allardyce tar sitt West Bromwich och åker till London för att ställas mot sin gamla arbetsgivare West Ham. Big Sam och company kommer hit med stärkt självförtroende efter segern i derbyt mot Wolverhampton där bland annat Matheus Pereira svarade för en doppietta från straffpunkten. Brassen är viktig för The Baggies offensiv och på London Stadium ska inte gästerna ses utan chans. West Ham har gjort det mycket bra hittills, men när huvudstadslaget blir väl stora favoriter såväl odds- som streckmässigt tenderar de att ha svårt att leverera. Det tar vi betalt för. Alla tecken.

2. Leicester - Chelsea 2

Statistik
Från ett Londonlag till ett annat när vi ska syna Chelseas resa till King Power Stadium. Franks Lampards manskap tog en krampaktig trea i derbyt mot Fulham och överlag ser inte The Blues ut att vara ett gäng för en av Champions League-platserna för stunden. Det kan dock ändras fort och kvalitén på truppen är trots allt skyhög. Kanté lär missa mötet med Leicester på grund av en skada, men i övrigt ska gästerna vara fulltaliga. Rävarna slog Southampton på imponerande vis, men här får de finna sig i att slå ur visst underläge. Utgå från högersidan och täck sedan upp med vad plånboken tillåter.

3. Reading - Coventry 1

Statistik
Vidare ner till The Championship där Reading går mot en ljus vår. The Royals har plockat sju poäng av de senaste nio möjliga och att Lucas Joao är tillbaka från skada betyder massor. Anfallaren är oftast skillnaden mellan poängtapp eller vinst och med honom längst fram räds inte värdarna någon motståndare i andraligan. Coventrys formkurva går åt motsatt håll och även fast det blev seger mot Millwall senast får nykomlingarna med sig max en poäng från Madejski Stadium. 1X är ett stadigt lås.

4. Derby - Bournemouth 2

Statistik
Derby är nere i en formsvacka igen och den här gången fås Wayne Rooneys hjälp endast från tränarhåll då Wazza lagt skorna på hyllan. Truppläget är också oklart inför mötet med Bournemouth då The Rams varit hårt drabbade av Coronaviruset de senaste veckorna. Bournemouth har Jefferson Lerma avstängd, men i övrigt kan Körsbären mönstra en riktigt stark elva på Pride Park Stadium. Lerma såg rött efter 20 minuter mot Luton, en utvisning som låg till grund för förlusten. Här kommer troligtvis revansch. Strecka från höger.

5. Blackburn - Swansea 1

Statistik
Spännande drabbning från Ewood Park där två i grunden jämna lag ska mäta svärd. Det syns dock inte på strecken där Swansea blir väl stora favoriter. Visst har walesarna imponerat med sin solida defensiv och superduon Lowe/Ayew längst fram, men anfallskraften hos The Rovers är inte så pjåkig den heller. Armstrong, Dack och Elliott är tre av herrarna som ska göra det för Blackburn och det blir inte helt enkelt för Svanarna att hålla den trion i schack. Värdet till vänster är av högsta prio även om alla tecken smakar bäst.

6. Watford - Barnsley X

Statistik
Om Swansea blev för stora favoriter i föregående fajt är det ingenting jämfört med vad Watford blir när Barnsley kommer på besök. The Hornets förlitar sig extremt mycket till individuella prestationer och då de förfogar över lirare som Sarr, Deeney och Sema är det inte konstigt att de trots det trubbiga spelet finns med i toppen. Värdarna förlorade dock det vändande mötet mot Barnsley och att det händer igen ska inte uteslutas. The Tykes är ett väl sammansvetsat gäng under succétränaren Ismaëls ledning och här får bara inte högersidan missas. Alla tecken redan på mindre system.

7. Rotherham - Stoke 2

Statistik
Rotherham vann sexpoängsmatchen mot ett reducerat Derby, men i övrigt är det inte mycket som stämmer för värdarna just nu. Tre raka tävlingsförluster dessförinnan vittnar om den saken och på pappret talar mycket för att det är tillbaka på förlorande väg för The Millers när Stoke kommer på besök. The Potters har en betydligt starkare trupp sett till kunnande och här får de ett utmärkt läge att råda bot på den negativa formkurvan. Tvåan först, krysset sedan.

8. Bayer Leverkusen - Dortmund 2

Statistik
Kalaset stänger i Tyskland med ett toppmöte från BayArena. Leverkusen har många skador att förhålla sig till för stunden och med fyra raka utan seger i ligaspelet är inte heller formen på topp. Tufft blir det även under tisdagen då Dortmund står på andra sidan. Håland och grabbarna stod för en sval insats senast mot Mainz, men mot ett Leverkusen med en högt stående backlinje ska norrmannen och övriga kunna studsa tillbaka. Tvåan ser ut att streckas förmånligt och är då en kanonspik.


Singelstrecket! - Dortmund

Overkliga Håland fortsätter att ösa in mål och räknas alla baljor han gör när han sover är norrmannen redan uppe i flera triljoner. Leverkusen har gjort det bra hittills men med ett hårt ansatt truppläge klarar inte värdarna av att stå emot Dortmund.

Kupongrensaren! - West Bromwich

West Ham riskerar att falla på eget grepp när West Bromwich kommer på besök. Gästerna trivs allra bäst, liksom The Hammers, när de får ligga på rulle och då West Ham förväntas föra matchbilden är de en favorit i stor fara. Big Sam kan fälla sin gamla arbetsgivare!


Spelförslag:

72 rader

1. West Ham - West Brom 1x2
2. Leicester - Chelsea x2
3. Reading - Coventry 1x
4. Derby - Bournemouth 2
5. Blackburn - Swansea 1x
6. Watford - Barnsley 1x2
7. Rotherham - Stoke 2
8. Leverkusen - Dortmund 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. West Ham - West Brom 1x2
2. Leicester - Chelsea 1x2
3. Reading - Coventry 1x
4. Derby - Bournemouth (x)2
5. Blackburn - Swansea 1(x2)
6. Watford - Barnsley 1x2
7. Rotherham - Stoke (x)2
8. Leverkusen - Dortmund 2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td