Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
19

Tips & Analys för Europatipset 20/1

Onsdagens Europatips är en fröjd för ögat med flera högoktaniga matcher. De båda Manchester-lagen ska upp i ringen men kupongens smällkaramell hämtas onekligen från Reggio Emilia där Juventus och Napoli drabbar samman i Supercupfinalen. La Liga, Bundesliga, Ligue 1 och The Championship tar oss sedan i mål. Haka på!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. Fulham - Manchester United 2

Statistik
Vi inleder kalaset i London där Fulham i veckan torskade prestigederbyt mot Chelsea med 0-1. Trots siffrorna var det inget större fel på insatsen, men Robinsons utvisning i den första halvleken grusade förhoppningarna om poäng. Amerikanen är således avstängd när Manchester United kommer på besök. Solskjaers manskap fick med sig 0-0 med mersmak från Anfield och ser ut att vara en allvarlig utmanare om ligaguldet. Fulham är då en motståndare som ska besegras, men i det tuffa matchande som råder lockar inte tvåans hårda förtroende. Gardera gärna hela vägen om plånboken tillåter.

2. Manchester City - Aston Villa 1

Statistik
Aston Villas möte med Manchester City blir gästernas första sedan de torskade i Manchester i början av det nya året, då mot United. Däremellan har Coronaviruset slagit till mot truppen vilket gör att det råder stora frågetecken kring vilken startelva Dean Smith kan ställa på benen på Etihad. Inga roliga förutsättningar att ha inför en dust med Manchester City. De ljusblå är igång på allvar med åtta raka tävlingssegrar och samtliga lagdelar sitter ihop på ett fint sätt. Pep och gänget tar här sin nionde raka.

3. Juventus - Napoli 2

Statistik
Juventus stod för en svag insats i Derby d’Italia och Inters 2-0-seger innebar att Andrea Pirlo coachar Den gamla damen på lånad tid. Skadeläget är fortsatt tufft och onsdagens Supercup-drabbning med Napoli kan mycket väl bli Pirlos sista som bas för Bianconeri. Gattuso fick se sina ljusblå soldater pulverisera Fiorentina med hela 6-0 senast där bland andra Lorenzo Insigne glänste. Den lille magikern är en av Europas allra bästa spelare när han har sin dag och det är långt ifrån omöjligt att han får sista ordet på Mapei Stadium. I en förmodat målrik tillställning lämpar sig gubben (etta-tvåa) utmärkt. För den som vill hålla nere kostnaden är tvåan en rolig spik.

4. Getafe - Huesca 2

Statistik
Vidare till Spanien och La Liga där vi omgående stöter på en otroligt hårt streckad favorit. Getafe må ha slagit Elche senast, men att påstå att formen pekar uppåt vore att fara med osanning. Bordalás manskap har inte varit att känna igen under säsongen och här blir ettan alldeles för hårt betrodd. Huesca har överlag varit svåra att bryta ned och trots att de går in i denna dust som jumbo ska gästerna ses med relativt god poängchans. Det tycker inte svenska folket som väljer att låta tabellen tala. X2 är av högsta prio och ettan kan därmed lämnas utanför.

5. Real Betis - Celta Vigo 1

Statistik
Eduardo Coudets intåg i Celta Vigo har betytt massor, men efter argentinarens magiska start i Vigo har Celta haft stora bekymmer den senaste tiden. Tre raka tävlingsförluster och elva mål i brakan under samma period imponerar inte och skadorna på bland andra Aspas och Tapia kunde inte kommit vid en sämre tidpunkt. Gästerna kommer med utvilade ben till Benito Villamarín, men med det sagt väntar också tufft motstånd. Betis har hittat rätt mot slutet med tre raka triumfer alla kategorier och har spets i lirare som Canales, Fekir och Loren. Trolig etta som på större system ackompanjeras av tvåan med hänsyn till de grönvitas ojämnhet.

6. Villarreal - Granada X

Statistik
Unai Emery och Villarreal har hittills varit en succérelation. Blott två förluster i ligaspelet är endast slaget av Atlético Madrid och framåt fortsätter målsprutan Gerard Moreno att hålla liv i kampen om skytteligatiteln. Den gula ubåten kryssar dock överlägset flest gånger av samtliga lag på den övre halvan och onsdagens motståndare blir en svår nöt att knäcka. Granada visar smygform för stunden och i Machís, Herrera och framför allt Suárez förfogar andalusierna över tre klasslirare. Har trion en bra dag här lever Villarreal farligt. Alla tecken är att föredra då ettan sticker iväg.

7. Bielefeld - Stuttgart 2

Statistik
Vi säger adios till Spanien och riktar istället fokus mot Bundesliga där ett nykomlingsmöte inleder. Bielefeld spåddes få en tuff tid i finrummet men efter sju inspelade poäng av de senaste tolv möjliga har värdarna kravlat sig upp på säker mark. Här får Oscar Linnér och company dock svårt att bibehålla den fina trenden. Stuttgart har visat att de hör hemma i Bundesliga och det är framför allt på bortagräs som de vitröda trivs bäst. Även om avstängningar stör gästerna bör de kunna städa av ett beskedligt Bielefeld. Tvåa trots viss överstreckning.

8. Freiburg - Eintracht Frankfurt 2

Statistik
Freiburg stred med näbbar och klor i mötet med Bayern München, men trots att Nils Petersen kvitterade med en dryg halvtimme kvar att spela fick de svartvita till slut ge sig med 1-2. Inget att skämmas över, men Christian Streich fick dessvärre notera tre tunga avbräck till onsdagens drabbning med Eintracht Frankfurt. Santamaria, Abrashi och Höfler missar högst troligt denna strid och då blir det inte lätt att tas med gästerna. Luka Jovic pangade in två baljor i sin återkomst och tillsammans med André Silva bildar han en svårstoppad anfallsduo. Tvåan är en potentiell spik, krysset säkrar upp på större system.

9. Marseille - Lens 2

Statistik
Ligue 1 sticker emellan med en batalj och på Vélodrome ska det skördas så det står härliga till. Marseille har sett något förbättrade ut jämfört med fjolåret men faktum kvarstår att Les Olympiens sällan är en favorit att hålla i handen. Supercupförlusten mot PSG var tung och den följdes upp med en ytterst svag insats senast mot Nimes. Trots det blir värdarna streckade ett par varv runt månen när Lens kommer på besök. Gästerna har gjort det bra så här långt och kan vid seger närma sig lagen på Europaplatser. Rensarsidan i österled kan inte beskrivas i ord och ettan är därmed ett avslag i dess sanna bemärkelse.

10. Cardiff - QPR 1

Statistik
Formen lyser med sin frånvaro när vi tittar in i Wales för att syna mötet mellan Cardiff och Queens Park Rangers. The Superhoops, som gästerna kallas, har bara vunnit fem matcher på 23 försök och att Londonlaget kommer att slåss i botten hela vägen in på våren står redan nu klart. Cardiff har i sin tur ambitioner om att knipa en playoff-plats, men med fem raka tävlingsförluster ser inte framtiden ljus ut för Neil Harris och company. Ettan agerar utgångstecken då The Bluebirds är det klart starkare laget i grunden, men med rådande formläge i åtanke är det inte fel att gardera. Helst hela vägen.

11. Huddersfield - Millwall 2

Statistik
Huddersfield, The Championships motsvarighet till Leeds i Premier League, har precis som sin tvilling i finrummet dippat mot slutet. Fyra nederlag på de fem senaste tävlingsmatcherna är ingen munter spegelbild och dessutom ser viktige Eiting, inlånad från Ajax, ut att vara borta säsongen ut. Trots det streckas värdarna upp till klar favorit mot Millwall, ett skevt drag av tipparna. Lejonen visar inte heller mycket form för stunden men å andra sidan är gästernas grundspel mer stabilt än värdarnas. Värdet på tvåan bjuder in till en finfin spik.

12. Nottingham - Middlesbrough X

Statistik
Oviss drabbning att vänta på City Ground mellan två i grunden jämna lag. Nottingham har verkligen hittat formen mot slutet och Sheriffernas senaste nederlag hittas så långt tillbaka som i mitten på december. Vägen upp till den övre halvan är dock lång och här kommer inte Chris Hughton och gänget att få något gratis. Middlesbrough föll oväntat senast mot Birmingham men lita på att Neil Warnock kommer att elda på sina mannar för att studsa tillbaka här. Känslan är att det här kan gå åt vilket håll som helst och då är alla tecken att föredra.

13. Birmingham - Preston X

Statistik
Storbritanniens näst största stad avrundar äventyret där Birmingham tar emot Preston på St. Andrew’s. 1-0-segern mot Middlesbrough var Karanka och companys första sedan början på december och även om spelet är så destruktivt det kan bli lär The Sky Blues hålla sig kvar i The Championship. Preston siktar högre än så men gästerna har enorma problem med att prestera över tid. Två raka torsk och noll gjorda mål lyder facit inför den här dusten och även om kryssrisken är överhängande bör den breda penseln åka fram.


Singelstrecket! - Manchester City

Peps ljusblå maskineri är i minst sagt gott slag och att ett Aston Villa som kommit ur gängorna efter Coronautbrottet ska ha något att hämta på Etihad är inte troligt.

Kupongrensaren! - Lens

Formsvaga Marseille är inte att lita på, särskilt inte när överstreckningens moder visar sig på ettan. Lens har ett grundspel som lämpar sig för bortagräs och kan definitivt skrälla på Vélodrome.


Spelförslag:

432 rader

1. Fulham - Man United x2
2. Man City - Aston V 1
3. Juventus - Napoli 12
4. Getafe - Huesca x2
5. R.Betis - Celta Vigo 1
6. Villarreal - Granada 1x2
7. Bielefeld - Stuttgart 2
8. Freiburg - E.Frankfurt 2
9. Marseille - Lens x2
10. Cardiff - QPR 1
11. Huddersf. - Millwall 2
12. Nottingham - Mboro 1x2
13. Birmingh. - Preston 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Fulham - Man United 1x2
2. Man City - Aston V 1
3. Juventus - Napoli (1)2
4. Getafe - Huesca x2
5. R.Betis - Celta Vigo 1(2)
6. Villarreal - Granada 1x2
7. Bielefeld - Stuttgart 2
8. Freiburg - E.Frankfurt (x)2
9. Marseille - Lens x2
10. Cardiff - QPR 1(x2)
11. Huddersf. - Millwall 2
12. Nottingham - Mboro 1x2
13. Birmingh. - Preston (1)x(2)



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td