Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
20

Tips & Analys för Topptipset 21/1

Torsdagens Topptips ser minst sagt spännande ut på förhand. Liverpool ska försöka blåsa liv i målskyttet när Burnley kommer på besök och toppmatcher väntas också i såväl Spanien som i Belgien. En italiensk cupfajt och en portugisisk singel senare avrundar vi i Brasilien. Häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. Liverpool - Burnley 1

Statistik
Det finns en brokig skara Liverpoolsupportrar som kallar sig för Klopptimister, men frågan är om inte de också börjat tvivla på tysken? Klopp känns tydligt pressad i sina intervjuer och även om han förnekar det är Liverpool inte särskilt bra för stunden. Noll vinster och endast ett mål framåt är facit på de fyra senaste. Med det sagt ska Pool givetvis gälla som skyhöga favoriter när Burnley kommer på besök. Sean Dyches mannar åker till Anfield för att försvara, men även om det känns som en övermäktig uppgift på förhand vore det en synd att inte ta med krysset med tanke på Liverpools mående för stunden.

2. Valencia - Osasuna X

Statistik
På tal om att inte må bra som klubb kommer vi oavkortat till Valencia. Los Che tappade mängder med nyckelspelare i sommarens transferfönster och det finns risk för att de viktiga kuggarna som finns kvar försvinner i nuvarande övergångsperiod. Värdarna tampas numera i botten av La Liga och det är långt ifrån otänkbart att de går på ännu en mina när Osasuna kommer på besök. Gästerna från Pamplona har i januari plockat poäng av både Real Sociedad och Real Madrid, insatser som skvallrar högt om kapaciteten hos Los Rojillos. Måla brett.

3. Eibar - Atlético Madrid 2

Statistik
Om det varit dystra mungipor så här långt i Valencia råder raka motsatsen hos Atlético Madrid. Efter vaskningen av Copa del Rey har nu Diego Simeone och company bara La Liga och Champions League att koncentrera sig på fram till våren. Faktum är att Madrassmakarna toppar tabellen fyra poäng före Real Madrid, dessutom med två matcher mindre spelade. Slagläget är således perfekt, men här övervärderas gästerna. Eibar är normalt svårslagna på sin hemmabana, något Atlético fick erfara i fjol då de torskade här med 0-2. Med tvåans överstreckning i åtanke garderas det i samråd med plånboken.

4. Lazio - Parma X

Statistik
Kupongens bästa skrälläge hittar vi i Den eviga staden där Lazio tar emot Parma i åttondelsfinalen av Coppa Italia. Örnarnas insats i Derby della Capitale var beundransvärd, men då Simone Inzaghis adepter tidigare blandat och gett i ligaspelet behöver de alltjämt lägga stort fokus där. Således kan rotation förekomma här och då ska Parma ses med större skrällchans än vad strecken gör gällande. Skinklaget stod upp väl mot Sassuolo och kommer de upp i liknande nivå på Olimpico är ingenting omöjligt. Den breda penseln åker fram.

5. Genk - Gent 1

Statistik
Över till toppmötet i Belgien även om det råder delade meningar om det kan kallas för just ett sådant. Gent krigade om ligatiteln i fjol men den här säsongen är inte gästerna att känna igen. Elva nederlag på 21 spelade matcher är långt ifrån bra nog från den trots allt slagkraftiga truppen. Slå ur underläge kommer Gent att få göra på Luminus Arena, men helt utan chans ska de inte ses. Genk finns med i ligatoppen även om mark har tappats på Club Brügge efter två raka förluster. Med raden 6-3-1 i egen borg förtjänar ettan utgångstecknet, på större rader blickas det mot den lågt streckade tvåan.

6. Guimarães - Nacional 1

Statistik
Ensidigt möte att vänta i norra Portugal. Guimaraes, med en viss Quaresma i truppen, skuggar lagen på Europaplatser och med två matcher tillgodo kan värdarna kravla sig upp på femteplatsen vid händelse av två segrar. Bra chans till en sådan ska de svartvita ses med när Nacional kommer på besök. Gästerna är ett utpräglat hemmalag men när det vankas spel utanför Madeira räcker sällan Luís Freires mannar till. Det gör de inte här heller. Etta.

7. Flamengo - Palmeiras 1

Statistik
Högoktanigt möte på en av världens mest mytomspunna arenor då Flamengo tar emot Palmeiras på Maracana. Värdföreningen lade beslag på guldet i fjol och även om det inte sett riktigt lika bra ut den här säsongen finns fortfarande chans att upprepa den bedriften. Gabriel Barbosa och Giorgian De Arrascaeta är två klasslirare som Palmeiras kommer att få stora problem med att hantera. Gästerna från Sao Paulo skuggar torsdagens opponenter i tabellen, men här får de vara nöjda om de reser hem med en pinne.

8. Fortaleza - Santos 1

Statistik
Ovisst är mötet som avrundar äventyret. Santos har haft ett par svala år i historieböckerna men nu är Pelés hjärtelag framme i finalen av Copa Libertadores efter att ha slagit ut Boca Juniors för drygt en vecka sedan. Matcherna duggar således tätt för Fiskarna som blir övervärderade inför trippen till Castelao. Här väntar ett Fortaleza som krigar för sin överlevnad i botten av Série A. Värdarna är inte lätta att tas med på sin hemmabana och när vänstersidan erbjuder fint spelvärde sitter utgångstecknet där. Tvåan välkomnas inte förrän på större rader.


Singelstrecket! - Guimaraes

Guimaraes har siktet inställt på Europaspel och vinner värdarna sina två hängmatcher har de en sådan i sin hand. Nacional är ett lag för den nedre halvan och får en övermäktig uppgift framför sig.

Kupongrensaren! - Parma

Lazio imponerade i Derby della Capitale men romarna är med det sagt en bit efter i ligaspelet. Fokus lär ligga där och då ska Parma ses med bra skrällchans när det vankas Coppa Italia. Högersidan rensar magiskt.


Spelförslag:

72 rader

1. Liverpool - Burnley 1x
2. Valencia - Osasuna 1x2
3. Eibar - A.Madrid x2
4. Lazio - Parma 1x2
5. Genk - Gent 1
6. Guimarães - Nacional 1
7. Flamengo - Palmeiras 1
8. Fortaleza - Santos 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Burnley 1x
2. Valencia - Osasuna 1x2
3. Eibar - A.Madrid 1x2
4. Lazio - Parma 1x2
5. Genk - Gent 1(2)
6. Guimarães - Nacional 1
7. Flamengo - Palmeiras 1(x)
8. Fortaleza - Santos 1(x2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td