Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
21

Tips & Analys för Topptipset 22/1

Fredagens Topptips lär med handen på hjärtat bli en 7-rätters. PSG har trummat igång och Montpellier har knappast något att hämta på Parc des Princes. Utdelningen ska däremot jobbas upp i Tyskland och Spanien där två minifavoriter blir alldeles för högt streckade. Nu kör vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19:59

1. Stoke - Watford 2

Statistik
Stoke inledde säsongen oväntat starkt men mot slutet har de rödvita trillat in i gamla hjulspår. En seger på de elva senaste tävlingsmatcherna är så trötta siffror det bara kan bli och ytterligare ras i tabellen är att vänta. Watford andas i sin tur morgonluft under nye tränaren Xisco. Spanjoren har lotsat The Hornets till tre triumfer på de fyra senaste i ligaspelet och truppen håller onekligen kvalitet nog för att gå raka vägen upp i Premier League igen. Trolig tvåa, krysset åker med som säkerhetsbälte på större system.

2. Mönchengladbach - Dortmund 1

Statistik
Spelarna i Borussia Mönchengladbach har tuggat taggtråd till frukost sedan nyår. Tio poäng av tolv möjliga under 2021 är starka siffror och i den raden gömmer sig en urstark seger mot Bayern München. Trots formtoppen blir Oscar Wendt och hans kompanjoner undervärderade när Dortmund kommer på besök. Gästernas frukost har i sin tur snarare bestått av en vanlig ostmacka. Den funkar, men den är heller inget utöver det vanliga. BVB spelade 1-1 mot usla Mainz och därefter blev det torsk mot Leverkusen. Här lever Håland och grabbarna åter farligt. Alla tecken där framför allt inte ettan får missas.

3. PSG - Montpellier 1

Statistik
Paris Saint-Germains truppläge börjar ordna upp sig och med mer eller mindre fullt manskap har också den solklara förhandsfavoriten seglat upp i serieledning. Nu är det upp till övriga utmanare att haka på, men i ärlighetens namn är det svårt att se vem som ska kunna utmana Pochettinos adepter i längden. Montpellier hade en fin start på säsongen men allt eftersom den fortlidit har formen mattats. Här åker gästerna på stryk och det rejält. Spika ettan och gå vidare.

4. Levante - Valladolid 2

Statistik
Precis som i Tyskland ligger en favorit i farozonen i Spanien. Levante har börjat visa framfötterna den senaste tiden och med triumfer mot bland andra Betis och Sociedad har värdarna tagit sig upp på behaglig mark i La Liga. Värdarna är dock ingen favorit att hålla i handen, särskilt inte då ettan streckas oerhört högt när svårslagna Valladolid står på andra sidan. Gästerna har en del skadebekymmer, men det trygga försvarsspelet gör att de lilavita ska kunna stå upp bra i Valencia. Ettan är definitivt ett avslag.

5. Benevento - Torino 2

Statistik
På tal om försvarsspel är det en gren det förmodligen inte lär fokuseras särskilt mycket på när vi nu vänder blickarna mot stöveln. Visserligen kommer Torino från ett gäng målsnåla historier, men då ska det snabbt påpekas att Tjurarna i grunden är lagda åt det offensiva hållet. Här bör en brunstig Belotti vara sugen på nätkänning, men säkra går inte gästerna från Turin. Benevento har tutat och kört sedan de tog sig upp i finrummet och lita på att Pippo Inzaghi kommer att beordra fullt ös även här. I vad som talar för en böljande matchbild är gubben (1-2) att föredra.

6. Willem II - Zwolle X

Statistik
Mycket står på spel i tulpanriket där ett bottenmöte ska synas i Eredivisie. Goda råd börjar bli dyra för Willem II som har förtvivlat svårt att lämna de nedersta regionerna. Elva nederlag på 17 spelade matcher förklarar varför Holmén och company ligger där de ligger. Segerchans finns absolut mot bortasvaga Zwolle, men ettan är inte att lita på. Gästerna stop upp oväntat bra borta mot Feyenoord och kommer de upp i liknande nivå här är det inte omöjligt att få träff på värdet i österled. Alla tecken är dock att föredra så tidigt som möjligt.

7. Albacete - Real Zaragoza 2

Statistik
Anrika Real Zaragoza, en gång i tiden med bröderna Milito i laget, är inte alls vad de en gång varit. Nu för tiden tillbringar gästerna tillvaron i botten av Segunda División, ett skikt de dock är på väg att lämna efter smygformen som visats upp den senaste tiden. Gästerna ska ses med visst favoritskap när de ställs mot jumbon Albacete, men helt enkelt att lita på ligans sämsta bortalag är det inte. Albacete kommer trots allt från fyra poäng av de senaste sex möjliga och kommer inte att ge bort något gratis under fredagen. X2 går först, ettan följer snabbt med därefter.

8. Virtus Entella - Pisa X

Statistik
Tillbaka till stöveln där en oviss drabbning tar kupongen hela vägen in i mål. Virtus Entella krigar för sitt liv i botten och med endast tre poäng upp till säker mark finns hoppet om överlevnad alltjämt kvar. Värdarna från Ligurien har dock förlorat över hälften av alla matcher hittills och Pisa är ingen lätt nöt att knäcka. Blott fyra förluster så här långt är starka papper, men utanför tornet är inte besökarna mycket att luta sig mot. Något målfyrverkeri lär det inte bli, spikkryss eller alla tecken.


Singelstrecket! - PSG

Paris Saint-Germain ser ruskigt starka ut för stunden och med ett förbättrat truppläge lär snart Pochettino och company dra ifrån i toppen. Montpellier får däng i huvudstaden.

Kupongrensaren! - Valladolid

Levante har ryckt upp sig mot slutet men här blir värdarna alldeles för stora favoriter. Valladolid är minst lika bra i grunden och med superbt värde till höger lämnas ettan utanför.


Spelförslag:

72 rader

1. Stoke - Watford 2
2. M-gladb. - Dortmund 1x2
3. PSG - Montpellier 1
4. Levante - Valladolid x2
5. Benevento - Torino 12
6. Willem II - Zwolle 1x2
7. Albacete - Zaragoza x2
8. Virtus Entella - Pisa x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Stoke - Watford (x)2
2. M-gladb. - Dortmund 1(x2)
3. PSG - Montpellier 1
4. Levante - Valladolid (x)2
5. Benevento - Torino 12
6. Willem II - Zwolle 1x2
7. Albacete - Zaragoza 1x2
8. Virtus Entella - Pisa 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td