Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2021
22

Tips & Analys för Stryktipset 23/1 - TÄVLING + JACKPOT!

Till helgens Stryktips finns det rejält med jackpotpengar i potten med 12 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Det finns tolv miljoner anledningar att spela Stryktipset på lördag. Jackpotten med samma siffror lockar onekligen och vägen dit är en snårig sådan på de brittiska öarna. Vi ska brottas med Premier League, FA-cupen, The Championship och League One, här följer en minutiöst noggrann analys för perfekt vägledning!Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Aston Villa - Newcastle 1

Statistik
För ovanlighetens skull innehåller lördagens Stryktips bara ett möte från Premier League och det är detta vi inleder med. Dean Smith blev fly förbaskad över Citys ledningsmål i onsdags, ett utbrott som ledde till att tränaren inte får leda sitt Aston Villa när Newcastle kommer på besök. Värdarna bör klara sig bra ändå, men ettan ser också ut att sticka iväg streckmässigt. Newcastle är inne i en usel trend men med det sagt finns hot hos gästerna i form av Wilson och Joelinton. Hittar duon rätt finns trots allt viss skrällchans. Miljontvåan åker med på större system.

2. Swansea - Nottingham 2

Statistik
FA-cupen tar vid och världens äldsta turnering har denna lördag sin början i Wales. Swansea har imponerat stort i The Championship med en i det närmaste vattentät defensiv. Med tanke på walesarnas topplacering i ligan är det möjligt att Steve Cooper väljer att inte lägga alltför stort fokus på FA-cupen. Det öppnar i sin tur upp god skrällchans för Nottingham. Sherifferna är ett i grunden jämnt manskap med Svanarna och med god form i ryggsäcken ska högersidan finnas med i ett tidigt skede på Liberty Stadium.

3. West Ham - Doncaster 1

Statistik
West Ham gör succé i Premier League. David Moyes har onekligen fått sina adepter att dra åt samma håll och för stunden ser The Hammers ut att vara en allvarlig utmanare om Europaplatserna. Innan vi förhastar oss bör det också nämnas att värdarna inte är våldsamt bekväma i favoritkostymen, något som syntes mot Stockport. Doncaster är en svårare motståndare än så och även om ettan ska ses som trolig är det här skrällarnas turnering. South Yorskshire-gänget slog ut Blackburn senast och kommer de upp i liknande nivå här är ingenting omöjligt. Gardera efter plånbok.

4. Barnsley - Norwich 2

Statistik
Målglatt cupmöte att vänta mellan två lag med sina främsta styrkor i offensiv riktning. Norwich leder The Championship fullt rättvist och på pappret finns det inte många lag i andraligan som kan mäta sig med Kanariefåglarna. Daniel Farkes manskap har däremot gått på ett par minor under säsongens gång och mot ett förvandlat Barnsley går inte gästerna säkra. The Tykes har visat att de kan spela jämnt med de allra bästa på den här nivån och i ett förmodat svängigt möte gör sig gubben (1-2) utmärkt.

5. Millwall - Bristol City 1

Statistik
Trots ett slagkraftigt lag på pappret har Bristol City svårt att få till stabilitet över tid. Ligaraden 11-3-10 är ett bastant kvitto på The Robins problem och med den ojämnheten kommer det att bli svårt att utmana om en playoffplats till Premier League. Nu är det FA-cupen som gäller och i vägen för gästernas förhoppningar står en motståndare de inte trivts mot i modern nutid. Millwall har 2-1-0 på de tre senaste inbördes mötena med Bristol City och på The Den är Lejonen alltid svåra att tas med. En etta till runt 50 procent står sig bra på egna ben.

6. Brighton - Blackpool 1

Statistik
Kupongens klaraste singelstreck hittas på AMEX Stadium där ett ensidigt cupmöte är att vänta. Brighton slog Leeds på övertygande vis och för en gångs skull levde Potter och hans grabbar upp till den fina underliggande statistiken. Även om den gamla ÖFK:aren väljer att rotera en del här ska Fiskmåsarna ses med toppchans till avancemang. Blackpool slog förvisso ut West Bromwich i föregående runda, men fler skrällar än så mäktar inte The Seasiders med. I detta kustmöte blir det uttåg. Etta.

7. Sheffield United - Plymouth X

Statistik
Med två raka tävlingssegrar i bagaget tog sig Sheffield United an Tottenham med gott hopp, men efter 90 minuter visade resultattavlan 1-3 i brakan. The Blades sitter inte alls ihop på samma vis som i fjol och då Chris Wilder är tvingad att ha fokus på Premier League ligger ettan i farozonen i stålstaden. Plymouth lade Huddersfield på rygg i förra rundan och League One-laget ska inte ses som chanslösa här heller. Måla brett och jobba in rensarsidan i österled.

8. QPR - Derby 2

Statistik
Vi tackar FA-cupen för visat intresse och återgår istället till ligabollen. The Championship knuffar in en drabbning på kupongen där streckningen ser ut att bli väl vänstervriden. Queens Park Rangers kommer från två raka segrar, dessutom på bortagräs, mot Luton och Cardiff men även om Charlie Austins intåg betytt mycket förtjänar inte The Superhoops det klara favoritskapet de får mot Derby. Wayne Rooneys pågar är ett i grunden bättre lag än värdarna och kan The Rams bygga vidare på den fina insatsen i triumfen mot Bournemouth är mycket vunnet i London. X2 är där värdet finns och således lämnas ettan utanför.

9. Gillingham - Rochdale 1

Statistik
Det är inte alltför ofta som League One tar plats under Stryktipsets strålkastarljus, men under lördagen erbjuds vi inte mindre än fem bidrag från den charmiga tredjeligan. Gillingham har förhoppningar om att vara och tampas om en playoffplats till The Championship, en dröm som kan bli sann om de höjer lägstanivån. Elva nederlag på 22 matcher är ett par för många, men med det sagt ska The Gills ses som favorit när Rochdale gästar Priestfield Stadium. Besökarna är ett herrskap för den nedre halvan, men att slopa högersidan helt och hållet vore dumdristigt. På resande fot blixtrar The Dale till emellanåt och då ettan säkerligen blir en spik för många system är tvåan ett lockande komplement.

10. Ipswich - Peterborough 2

Statistik
Niklas Holmgren gormar av glädje då hans älskade Ipswich är tillbaka på Stryktipskupongen. The Tractor Boys är med och krigar i den kolossalt jämna toppen av League One, men lurigt motstånd väntar värdarna under lördagen. Peterborough, med delade skytteligaledaren Clarke-Harris i spetsen, vann föregående säsongs motsvarande möte med hela 4-1 och gästernas skyhöga kapacitet ska inte underskattas på Portman Road. Värdet på tvåan är onekligen lockande och den modige lämnar den ensam.

11. Portsmouth - Hull 1

Statistik
En poäng skiljer Portsmouth och Hull åt inför lördagen. Pompey placerar sig på tredjeplatsen, med en match tillgodo på Tigrarna, och på Fratton Park är värdföreningen alltid svåra att tas med. John Marquis är ständigt ett hot som spjutspets och det skulle inte förvåna om anfallaren skjuter nykomlingarna från The Championship i sank. Hull må resa hit som delade serieledare men trots det får de finna sig i att slå ur underläge på sydkusten. Strecka från vänster.

12. Sunderland - Shrewsbury X

Statistik
Sunderland har gått igenom mycket de senaste åren och frågan är om The Black Cats tar steget upp i The Championship den här säsongen? De rödvita förlorar inte särskilt ofta, men med endast åtta segrar på 21 försök är de heller inga kioskvältare. Shrewsbury är dessutom en opponent som Sunderland haft svårt för genom åren och gästerna kommer till Stadium of Light helt utan press. Med den starka insatsen mot Southampton i ryggen ska Shrews kunna stå upp bra även här. Större system innehar alla tecken.

13. Charlton - Swindon X

Statistik
På klassiska The Valley hoppas vi att det ska smälla rejält. Charlton är inne i en negativ period där The Addicks bara vunnit en av de sju senaste tävlingsmatcherna. Det har också medfört att playoffplatsen nästan glidit värdarna ur händerna och här skulle det inte förvåna om de tappar greppet om densamma. Swindon krigar för sitt liv i botten och efter den moralhöjande viktorian borta mot Ipswich kommer gästerna att se sin chans även i sydöstra London. Alla tecken ska med.


Singelstrecket! - Brighton

Efter att ha sett bra ut ett längre tag utan att få med sig tillräckligt med poäng vann Brighton övertygande mot Leeds. Även om Potter lär rotera en del mot Blackpool ska Fiskmåsarna lösa avancemang utan större problem.

Kupongrensaren! - Swindon

Charltons form är nere i källaren och här ska Swindon ses med god skrällchans. Gästerna krigar för sitt liv i botten och ska definitivt kunna upprepa bedriften från det vändande mötet då det blev en poäng.


Spelförslag:

432 rader

1. Aston V - Newcastle 1
2. Swansea - Nottingham 1x2
3. West Ham - Doncaster 1
4. Barnsley - Norwich 12
5. Millwall - Bristol City 1
6. Brighton - Blackpool 1
7. Sheffield U - Plymouth 1x2
8. QPR - Derby x2
9. Gillingham - Rochdale 12
10. Ipswich - Peterbor. 2
11. Portsmouth - Hull 1
12. Sunderland - Shrewsb. 1x
13. Charlton - Swindon 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Aston V - Newcastle 12
2. Swansea - Nottingham (1x)2
3. West Ham - Doncaster 1x2
4. Barnsley - Norwich 12
5. Millwall - Bristol City 1
6. Brighton - Blackpool 1
7. Sheffield U - Plymouth (1)x(2)
8. QPR - Derby (x)2
9. Gillingham - Rochdale 1(2)
10. Ipswich - Peterbor. 2
11. Portsmouth - Hull 1(x)
12. Sunderland - Shrewsb. 1x2
13. Charlton - Swindon 1x2Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (8)

promo
td