Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
25

Tips & Analys för Topptipset 26/1

Det är engelsk fotboll som gäller för nästan hela slanten på måndagens Topptips. Premier League, The Championship och League One står för underhållningen från öarna men utstickaren och tillika smällkaramellen hittas i Coppa Italia. Nu kastar vi loss med Derby della Madonnina!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Inter - Milan X

Statistik
Att inleda med ett Milanoderby är inte varje Topptips förunnat men det är precis vad som väntar denna tisdag. Antonio Conte och hans Inter är på revanschjakt efter höstens 1-2-torsk, men nu precis som då kommer det inte att bli någon enkel vandring. Milans truppläge börjar se allt bättre ut och här fattas endast Calhanoglu och Bennacer, avbräck som Rossoneri dock har täckning för. Högersidan förtjänar större förtroende än vad oddsen gör gällande och då är det läge att täcka upp hela vägen redan på mindre system.

2. Newcastle - Leeds 2

Statistik
Frank Lampard fick i dagarna lämna Chelseas tränarbänk och näste Premier League-man på tur kan mycket väl vara Steve Bruce. Newcastle ser katastrofala ut för stunden och Skatorna är snart uppe i 400 tävlingsminuter utan ett enda mål framåt. Den nollan kan spräckas mot Leeds, men till poäng lär det inte räcka. The Damned United besitter en högre högstanivå samt ett bättre grundspel och ska ses med bra chans uppe i norr. Tvåan singlas.

3. Crystal Palace - West Ham 2

Statistik
Londonderby från Selhurst Park där West Ham går in med rättmätigt favoritskap. David Moyes adepter är inne i ett rejält stim och skotten förfogar över flera matchvinnare i form av Antonio, Soucek och Bowen. Lika muntert är det inte i Crystal Palace. Örnarna har flugit mållösa i de tre senaste tävlingsmatcherna och när dessutom Zaha dras med skadekänningar ser inte tisdagsaftonen ljus ut för värdarna. X2 räcker i huvudstadens södra delar.

4. West Bromwich - Manchester City 2

Statistik
På tal om att vara inne i ett stim kommer vi härnäst till Manchester City. De ljusblå trummar på i ligatoppen och för stunden ser väldigt få ut att kunna mäta sig med Peps maskin. Grus har dock tillkommit i maskineriet då både Agüero och framför allt De Bruyne saknas inför trippen till Birmingham. Utan den duon är City kraftigt försvagade och värt att nämna är att West Bromwich knep en pinne av The Citizens på Etihad. Med rådande förutsättningar i åtanke är det därför lockande att gardera för en favorit i repris på större system.

5. Southampton - Arsenal 2

Statistik
För några få dagar sedan möttes Southampton och Arsenal i FA-cupen, då med The Saints som segrare. Mikel Arteta valde då att vila Tierney och Smith-Rowe samtidigt som Saka inledde på bänken. Lita på att trion återfinns från start när det nu är revansch-läge i Premier League. Southampton dras fortfarande med en mängd skador vilket betyder att Hassenhüttl lär mönstra mer eller mindre samma startelva här som i helgen. Risk för slitna ben finns således hos värdarna som får en svettig uppgift framför sig. X2 är ett lås.

6. Millwall - Watford X

Statistik
Vidare ner till The Championship där vi ska ge oss i kast med ännu ett Londonderby. Watford har fått önskvärd effekt på tränarbytet då nytillsatte Xisco ståtar med tre raka triumfer. Lyckas spanjoren förbättra The Hornets bortaspel blir gästerna otroligt farliga i striden om direktplatserna till Premier League. Här blir dock tvåan alldeles för hårt streckad. Millwall visar inte mycket form för stunden, men med det sagt är Lejonen aldrig roliga att tas med på The Den. Alla tecken ska med redan på mindre system.

7. Bristol City - Huddersfield 2

Statistik
Oviss kamp från Ashton Gate där Bristol City sällan är att lita på. Trots en stark trupp på pappret har The Robins stora problem med kontinuiteten och här blir svenska folket förblindade av de olika formraderna. Huddersfield må komma hit med taskig form, men kunnandet är högt även hos The Terriers. Gästerna har slagit högkapabla lag som Watford och Blackburn den senaste månaden och kan definitivt få med sig något även härifrån. Den lågt streckade tvåan får inte missas även om alla tecken smakar bäst.

8. Ipswich - Sunderland 2

Statistik
Två anrika föreningar som siktar på att ta steget upp i The Championship ska mäta svärd på Portman Road. Ipswich har halkat efter topplagen då The Tractor Boys torskat fem av sina sex senaste hemmamatcher, ett facit som onekligen måste förbättras om det ska bli verklighet av målsättningen inför säsongen. Sunderland förlorar å sin sida minst antal matcher av samtliga gäng i League One så här långt, men Netflix-laget har uppenbara problem med att föra matcher. X2 lockar mest inledningsvis, ettan åker med på större rader.


Singelstrecket! - Leeds

Steve Bruce dagar som Newcastle-tränare är snart räknade och det är mycket möjligt att han ryker efter tisdagens drabbning med Leeds. Skatorna kan absolut bryta måltorkan men Bielsas manskap kommer göra minst ett mål mer än de svartvita.

Kupongrensaren! - Milan

Milans truppläge ljusnar allt mer och då ska Rossoneri ses med bra chans i cupmötet med Inter. Zlatan Ibrahimovic kan på egen hand skjuta Nerazzurri i sank.


Spelförslag:

72 rader

1. Inter - Milan 1x2
2. Newcastle - Leeds 2
3. Crystal P - West Ham 2
4. West Brom - Man City 2
5. Southampton - Arsenal x2
6. Millwall - Watford 1x2
7. Bristol City - Huddersf. 12
8. Ipswich - Sunderland x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Inter - Milan (1x)2
2. Newcastle - Leeds 2
3. Crystal P - West Ham (x)2
4. West Brom - Man City x2
5. Southampton - Arsenal (x)2
6. Millwall - Watford 1x2
7. Bristol City - Huddersf. 1x2
8. Ipswich - Sunderland 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td