Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2021
28

Tips & Analys för Topptipset 29/1

Vilket Topptips vi erbjuds under fredagen! Matcherna är kanske inte de allra mest attraherande, men spelvärdet slår oss som en frisk vårfläkt i ansiktet. England, Frankrike, Italien, Spanien och Tyskland ska avverkas och nu kör vi utav bara den!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19:59

1. Reading - Bournemouth 2

Statistik
Madejski Stadium får äran att inleda äventyret med ett toppmöte från The Championship. Tack vare så gott som ständigt överträffande av underliggande statistik hakar Reading på i toppstriden, men med det sagt är det också bara en tidsfråga innan det vänder. The Royals är extremt beroende av Lucas Joao i de främre leden och lyckas Bournemouth hålla honom i schack är mycket förlorat för värdarna. Körsbären har i sin tur flera olika matchvinnare i truppen och ska här ses med god chans att studsa in på vinnande väg efter en lite sämre period. Tvåa.

2. Lyon - Bordeaux X

Statistik
I snigelätarland står precis som i England en toppmatch på menyn. Lyon slog ärkerivalerna St. Etienne med 5-0 senast, en seger som får tipparna att hissa upp Les Gones till månen när formstarka Bordeaux kommer på besök. Vinlaget har rejäl spets i Ben Arfa och Hwang, två lirare som har kapacitet för att såra Lyon flera gånger om. Med superbt värde i österled är det ingen snigelfart på helgarderingen. Blir det Ben Arfa som sänker sin gamla klubb månne?

3. Torino - Fiorentina 1

Statistik
Vidare till pastastöveln där en oviss kamp äger rum i Turin. Torino har förtvivlat svårt att lämna Serie A:s bottenträsk och med endast två segrar, delat sämst med Parma, är det inte svårt att förstå varför Tjurarna ligger där de ligger. Bra chans finns mot ett allt som oftast omotiverat Fiorentina, men att lita på är inte ettan. Viola har trots allt spets i lirare som Ribéry och Castrovilli och kommer pistolmannen Kokorin igång i den lila tröjan blir gästerna klart sevärda. Gubben (etta-tvåa) först, alla tecken sedan.

4. Valladolid - Huesca 2

Statistik
Jämn strid att vänta på José Zorrilla där strecken dock blir överdrivet vänstervridna. Valladolid är en jobbig nöt att knäcka för spelförande lag, men när värdarna förväntas ta tag i taktpinnen sviker de allt som oftast. Här blir de lilavita övervärderade när Huesca kommer på besök. Nykomlingarna är jumbo av en anledning, men trots att de bara segrat en gång hittills är Okazaki och grabbarna ofta med länge i matcherna. Här ska inte skrällen ses som otrolig och ettan kan därför lämnas utanför.

5. Stuttgart - Mainz X

Statistik
Favoritsyndromet fortsätter även i Tyskland. Stuttgart har varit en ruskigt pigg nykomling i årets Bundesliga då duon Wamangituka/González kontrat in flera meriterande triumfer åt de vitröda. Med det sagt är inte värdarna som bäst när de iklär sig favoritkostymen, något som öppnar för gästande Mainz. Bo Svenssons, han är faktiskt dansk, mannar tog en tung skalp senast mot Red Bull Leipzig och kan de visa samma kämpaglöd på Mercedes-Benz Arena är mycket vunnet. Hela spannet kopplas på redan på mindre system.

6. Colchester - Scunthorpe 1

Statistik
Tre återbesök ska göras innan vi är i mål och det första görs i England. Denna gång är det League Two det handlar om när Colchester och Scunthorpe går i klinch på JobServe Community Stadium. Gästerna kommer hit med gott hopp efter två raka triumfer, men då de kommit mot beskedligt motstånd ska de inte vägas in för tungt här. Colchester är i sin tur inne i en sämre period, men på eget gräs finns stabilitet så det räcker och blir över. Förlorar gör inte The U’s. 1X.

7. Real Zaragoza - Ponferradina 1

Statistik
Anrika Real Zaragoza är långt ifrån fornstora dagar. Verkligheten innebär strid om nytt kontrakt i Segunda División och det är inte vad Los Manos hade hoppats på inför säsongen. God segerchans finns med det sagt mot ett Ponferradina som blandar och ger på resande fot. Segern borta mot Málaga var stark men mot ett cyniskt Zaragoza ska gästerna vara nöjda om de reser hem med en pinne i bagaget. Strecka från vänster.

8. Vicenza - Venezia X

Statistik
Tillbaka till stöveln där vi stänger butiken i Serie B. Efter en tids mörka resultat och tappad mark i toppstriden vann äntligen Venezia igen när Cittadella lades på rygg. Segern innebar att det trots allt luktar playoff om gästerna, men fredagens resa blir en lurig sådan. Vicenza ger sällan bort något på eget gräs, något raden 1-7-1 vittnar om, och då Venezia själva är kryssglada utanför hemtrakterna tyder mycket på att bataljen på Romeo Menti blir en jämn sådan. Spikkrysset är högaktuellt, i annat fall garderas det efter plånbokens storlek.


Singelstrecket! - Bournemouth

Trots en sämre period mot slutet är Bournemouth fortfarande med i striden om direktplatserna till Premier League. Det är även Reading, men värdarna lär dala ju längre säsongen lider. Körsbären vinner igen.

Kupongrensaren! - Bordeaux

5-0-segern mot St. Etienne var imponerande, men här blir Lyon alldeles för stora favoriter. Bordeaux kommer formstarka till Groupama Stadium och kan definitivt fälla Les Gones.


Spelförslag:

72 rader

1. Reading - Bournem. 2
2. Lyon - Bordeaux 1x2
3. Torino - Fiorentina 12
4. Valladolid - Huesca x2
5. Stuttgart - Mainz 1x2
6. Colchester - Scunth. 1x
7. Zaragoza - Ponfer. 1
8. Vicenza - Venezia x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Reading - Bournem. 2
2. Lyon - Bordeaux 1x2
3. Torino - Fiorentina 1x2
4. Valladolid - Huesca (x)2
5. Stuttgart - Mainz 1x2
6. Colchester - Scunth. 1x
7. Zaragoza - Ponfer. 1(x)
8. Vicenza - Venezia (1)x(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td