Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2021
29

Tips & Analys för Stryktipset 30/1 - TÄVLING + JACKPOT!

Till helgens Stryktips finns det rejält med jackpotpengar i potten med 13 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Lördagens Stryktips blir något alldeles extra. 13 matcher ska avverkas i jakten på en 13 miljoner kronor stor jackpot och vägen dit går via fem besök i Premier League samt åtta i The Championship. Mer än så behövs verkligen inte och vi sätter omgående fart på kalaset!Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Arsenal - Manchester United 2

Statistik
Emirates slår upp portarna för kupongen och även för storklubbsmötet mellan Arsenal och Manchester United. The Gunners är förbättrade mot slutet efter en rad starka prestationer, men inför lördagen stör flera potentiella avbräck. Aubameyang, Smith Rowe, Partey och Tierney ser alla ut att ställas över och då får den välprydde Arteta och hans manskap svårt att rå på Man United. Besökarna stod för ett bottennapp mot Sheffield United men på Emiraten väntar en passande matchbild. Det utnyttjar troligtvis Fernandes och övriga röda djävlar. X2 räcker.

2. Manchester City - Sheffield United 1

Statistik
Kupongen blir en 12-rätters när vi ska avhandla det ensidiga mötet på Etihad. Sheffield United knep en ordentlig skalp senast på Old Trafford, men blixten kommer inte att slå ned två gånger inom loppet av några dagar i Manchester. City är alldeles för bra för att tappa poäng mot jumbon och i en sådan här match spelar det mindre roll att De Bruyne saknas. Foden, Sterling och övriga ljusblå orkaner tar ännu en komfortabel viktoria. Ettan singlas upp till 100 procent.

3. Crystal Palace - Wolverhampton X

Statistik
Desto öppnare och svårtippad är dusten på Selhurst Park. Crystal Palace imponerar sällan spelmässigt och det gör inte heller Wolverhampton sedan Raúl Jiménez skadade sig. Tilltänkta ersättaren Willian José hoppade in i slutet mot Chelsea, men det kommer dröja ett tag innan brassen är varm i Premier League-kostymen. Vargarna besitter den något bredare truppen men får likväl se upp med Hodgsons ögonsten Zaha som är kapabel till både det ena och det andra. Lämna inget åt slumpen, måla tvärs över.

4. Southampton - Aston Villa 2

Statistik
Southampton betvingade mesta FA-cupmästarna Arsenal ur världens anrikaste turnering i helgen, men i efterföljande ligamöte fick The Gunners sin revansch. Det tunga skadeläget tär för tillfället hårt på Hassenhüttls adepter och tufft lär det också bli när Aston Villa kommer på besök. Dean Smith och company blev rånade på tre poäng av Burnley i onsdags men skärper gästerna till noggrannheten i de bakre leden ska de hållas som favoriter på St. Mary’s. Utgångstvåa som med det sagt gärna får garderas.

5. West Bromwich - Fulham 2

Statistik
Alla lag i alla ligor står ibland inför matcher som kan summera en hel säsong och en sådan äger rum på The Hawthorns. West Bromwich skämde ut sig mot Manchester City och då det stod 4-0 i halvtid till de ljusblå började Big Sam omgående att rikta fokus mot stundande uppgift. Oroande för The Baggies är att det sett sämre ut sedan Allardyce tog över och värdarna lär även få problem med Fulham. The Cottagers är ett bättre lag än i inledningen av säsongen och känslan är att gästerna inte förlorar detta. Pennan greppas således med högerfattning.

6. Cardiff - Millwall 2

Statistik
Wales vill gärna ha del av lördagskakan och draklandet bistår med en drabbning från Cardiff City Stadium. Värdföreningen har nytt blod på tränarbänken i form av irländaren Mick McCarthy som i sin premiär fick se Blånäsorna hämta upp 0-2 till 2-2 mot Barnsley. Det förtjänar en golfapplåd, men inte mer än så. Svenska folket samtycker inte och streckar här upp ettan alldeles för högt. Millwall är kapabla att stå upp mot samtliga gäng i The Championship och Lejonen ska ses med godare poängchans i Wales än vad strecken gör gällande. Det lockar onekligen att blunda för ettan.

7. Rotherham - Swansea 2

Statistik
Swansea hade stora problem i toppmötet med Brentford och hade det inte varit för walesarnas otroliga romans med Fru Fortuna hade det slutat med brakförlust istället för 1-1. Poäng blev det hur som helst och det får trots allt sägas vara en styrka. Svanarna går in i bataljen med Rotherham som favoriter men helt given är inte tvåan. The Millers visar smygform med två raka segrar och två raka intakta nollor, siffror som det inte ska bortses från. Krysset blir därför en vettig gardering åt tvåan.

8. Huddersfield - Stoke X

Statistik
Oviss så det bara förslår är nästa fajt där Huddersfield och Stoke drabbar samman på John Smith’s Stadium. The Terriers blev bestulna på tre poäng av Bristol City i veckan, ett nederlag som innebar fem raka tävlingsförluster. Det är en spegelbild som är svår att komma ifrån. Stoke har å sin sida inte vunnit någon av de åtta senaste alla kategorier och det är troligtvis inte heller den här säsongen som The Potters gör anspråk på en plats i Premier League. Måla brett och fort ska det gå.

9. Blackburn - Luton X

Statistik
Kupongens trevligaste skrälläge hittas på Ewood Park där ojämna Blackburn blir för stora favoriter. Anfallskraften i värdföreningen går inte av för hackor, men trots att delade skytteligaledaren Armstrong finns att tillgå tenderar Blackburn att vika ner sig alldeles för ofta. Luton har fällt flera stora drakar under säsongens gång och Nathan Jones välsmorda maskineri ska kunna fälla ytterligare en i Lancashire. Alla tecken ska med ögonaböj och sedan jobbar vi in högersidan med tummar och tår.

10. Sheffield Wednesday - Preston 2

Statistik
Coronaviruset ser ut att ha tagit hårt på spelarna i Sheffield Wednesday. Formen innan utbrottet var god, men i FA-cupmötet med Everton föll Ugglorna platt. Det gjorde de även mot Coventry i efterföljande ligafajt och här ställs värdarna åter inför en svår nöt då Preston gästar Hillsborough. The Lilywhites har rest med bravur under säsongens gång och ser faktiskt ut att utmana om en playoffplats till våren. Håller sig tvåan runt 40 procent är det en finurlig spik.

11. Birmingham - Coventry X

Statistik
Frågan är om ens supportrar till Birmingham eller Coventry väljer att slå på tv:n under lördagen? Trevlig fotboll utlovas inte på St. Andrew’s när de båda kombattanterna går i klinch och det skulle inte förvåna om resultattavlan tickar 0-0 länge. Aitor Karankas manskap är allergiska mot att föra matchbilder och Coventry trivs inte alls särskilt bra när de lämnar hemtrakterna. Det gör de emellertid inte här då aktörerna för tillfället delar arena, men faktumet om dyster matchbild kvarstår. Spikkryss eller alla tecken.

12. Derby - Bristol City 1

Statistik
Bristol City tog alla tre poäng mot Huddersfield och lämnade kvar ett tackkort i omklädningsrummet. Segern var milt uttryckt en stöld och förr snarare än senare är ett ras i tabellen att vänta för The Robins. Lördagens uppgift ser ut att bli en tuff sådan då Derby väntar på Pride Park Stadium. The Rams visar smygform med två raka 1-0-segrar och ska ses med god chans till en tredje. Om siffrorna stannar vid 1-0 även här återstår att se men ettan klarar sig däremot gott på egna ben.

13. Nottingham - Barnsley 2

Statistik
Kupongen går i mål på City Ground där en böljande matchbild är att vänta. Nottingham är för bra för att kriga i de nedre regionerna men ojämnheten har gång på gång satt käppar i hjulen för Sherifferna. Mot ett också svajigt Barnsley finns hopp om seger, men ettan streckas på tok för hårt. Gästerna har under säsongens gång visat att de är på riktigt och när tvåan erbjuder fint spelvärde är den omgående ett komplement åt ettan.


Singelstrecket! - Manchester City

City blåste över West Bromwich och de ljusblå kommer att vinna klart även mot Sheffield United. The Blades vänder hem med ett par bollar i nacken.

Kupongrensaren! - Luton

Blackburn har svårt att prestera över tid och mot ett defensivt skickligt Luton får värdarna problem. Hattmakarna kan definitivt ordna fin utdelning på Ewood Park.


Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Man United x2
2. Man City - Sheffield U 1
3. Crystal P - Wolves 1x2
4. Southampton - Aston V 2
5. West Brom - Fulham 2
6. Cardiff - Millwall x2
7. Rotherham - Swansea x2
8. Huddersfield - Stoke 1x2
9. Blackburn - Luton 1x2
10. Sheffield W - Preston 2
11. Birmingham - Coventry x
12. Derby - Bristol City 1
13. Nottingham - Barnsley 12

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Man United (x)2
2. Man City - Sheffield U 1
3. Crystal P - Wolves 1x2
4. Southampton - Aston V (1x)2
5. West Brom - Fulham (x)2
6. Cardiff - Millwall x2
7. Rotherham - Swansea x2
8. Huddersfield - Stoke 1x2
9. Blackburn - Luton 1x2
10. Sheffield W - Preston 2
11. Birmingham - Coventry (1)x(2)
12. Derby - Bristol City 1
13. Nottingham - Barnsley (1)2Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (7)

promo
td