Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2021
30

Tips & Analys för Europatipset 31/1 - JACKPOT!

Europatipset vill inte vara sämre än Stryktipset då vi får 10 feta jackpotmiljoner att kriga om under söndagen. Skrälldragen står som spön i backen och på en överlag svårspikad kupong blir det viktigt att hamra med omsorg. Vi arbetar oss igenom England, Italien, Spanien, Frankrike, Tyskland och Holland i jakten på 13 rätt!Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Leicester - Leeds 2

Statistik
Vi inleder i England där ett på förhand böljande möte står på menyn på King Power Stadium. Leicester saknar Jamie Vardy då han för tillfället flyttat in i rehabstugan, men även utan honom stod Rävarna för en stark insats borta mot Everton. Barnes, Maddison och Tielemans är en trio som definitivt kan såra även Leeds. The Damned United har dippat något mot slutet, men med det sagt ska inte högersidan streckas ner så ofantligt mycket som tipparna anser. Bamford och övriga vitklädda grabbar besitter en skyhög högstanivå och rensartvåan får absolut inte missas. Större system sitter på heltäckningsmatta.

2. West Ham - Liverpool 2

Statistik
Liverpool krämade ur ett styrkebesked borta mot Tottenham och framför allt var det förlösande för de rödklädda att få sätta kalenderårets första strutar. 3-1 kunde varit större siffror, men nu gäller det att inte bli övermodiga då formtoppade West Ham väntar i huvudstaden. The Hammers går mot en storstilad säsong under David Moyes styre och skotten lär säkerligen lapa mungiporna då Matips olyckliga skada innebär att värdarna har ett kraftigt fysiskt övertag när det kommer till hörnor och frisparkar. Den fördelen ska inte underskattas. Liten fördel Pool, men gardera friskt.

3. Brighton - Tottenham 1

Statistik
Som tidigare nämnts gav Tottenham vika mot Liverpool och där inträffade också det som inte fick hända Mourinho och company. Harry Kane ådrog sig fotledsskada nummer 100 och utan sin talisman på topp blir Spurs inte alls samma lag. Tuff resa väntar dessutom redan under söndagen till AMEX Stadium. Brighton har skärpt till de defensiva leden och överlag känns Fiskmåsarna som ett mer cyniskt gäng den senaste tiden. Det kan räcka långt mot ett tröttkört Spurs och när tvåan streckas utom reson är värdet i väst så prioriterat det bara kan bli.

4. Atalanta - Lazio 1

Statistik
Atalanta är på jakt efter Malmö FF:s Anel Ahmedhodzic och det talas om bud i trakterna omkring 80 miljoner. Går affären i lås är det en välmående klubb den gode Anel hamnar i. 3-0 borta mot Milan var ett styrkebesked utan dess like och La Dea passade sedan också på att skicka ut Lazio ur Coppa Italia. Samma motstånd väntar omgående under söndagen då Örnarna återigen reser till Bergamo. Av allt att döma kommer romarna hit utan Alberto och Strakosha, två spelare som definitivt hade behövts. Immobile får således bära ett stort ansvar, men lyckas Ahmedhodzics framtida försvarskompanjoner hålla “Mobilen” i schack ska de ses med god vinstchans. Ettan singlas.

5. Roma - Hellas Verona X

Statistik
Serie A:s andra Romlag spås också de få en tuff uppgift framför sig. Formen är dalande hos Roma som också störs av att Edin Dzeko inte drar jämnt med tränaren Fonseca. Tidningsrubrikerna placerar bosniern överallt förutom i Giallorossis tröja och det är onekligen störande inför mötet med drakvältarna Hellas Verona. Gialloblu trivs som bäst i den här typen av matcher och kommer gästerna upp i samma höga nivå som mot Napoli (3-1-seger) ligger skrällen nära till hands på Olimpico. Måla tvärs över.

6. Cagliari - Sassuolo 2

Statistik
Ledningen i Cagliari valde att gå emot den italienska principen med att byta tränare till höger och vänster genom att ge Di Francesco förlängt kontrakt. Det märkliga? Att sardinerna torskat sju (!) raka tävlingsmatcher. Missnöjet från supporterhåll har föga förvånande inte låtit vänta på sig och en radikal ändring på formkurvan känns utom räckhåll när Sassuolo reser till semesterön. Sassarna visar visserligen inte heller någon vidare form för stunden, men mot vad som väntas bli ett desperat hemmalag kommer fina ytor att uppstå för spelare som Defrel och Caputo. Förlorar gör inte de grönsvarta. Strecka från höger.

7. Crotone - Genoa 2

Statistik
Genoa ser ut att ha fått nog av bottenstriden efter sju inspelade poäng av de senaste nio möjliga, pinnar som givit andrum ned till giljotinen. Kevin Strootman har visat sig vara en välbehövlig injektion på mitten och kan Mattia Destro fortsätta på inslagen målväg får jumbon Crotone mycket att bita i. Värdarna kommer att hålla till i det absoluta bottenträsket hela vägen in på våren, men en liten brasklapp ska skjutas in för det hyfsat respektabla spelet i egen borg. Tvåan går först, ettan följer därefter.

8. Barcelona - Athletic Bilbao X

Statistik
Barcelona går igenom en säsong lik ingen annan och det ska bli ruskigt spännande att se hur katalanerna tar sig igenom det som återstår. Ligan är i princip redan körd då Atlético dragit ifrån och inte heller blev det någon titel i Supercupen då Barca fick stryk av Athletic Bilbao i finalen. Chans till revansch ges här då det är baskerna som kommer på besök, men säkra går inte Koemans adepter. Marcelino har på kort tid förvandlat de rödvita till en segermaskin och trots Supercup-segern ser högersidan ut att erbjuda spelvärde. Det tackas det inte nej till. Alla tecken ögonaböj.

9. Cádiz - Atlético Madrid 2

Statistik
På en kupong med kopiöst många överstreckade favoriter blir det lite motvilligt, men ack så tvunget att singla någon utav dem. Då är formtoppade Atlético Madrid utan tvekan det gäng som lockar mest av de minst lockande. Madrassmakarna tar inga fångar överhuvudtaget och segrarna fortsätter att staplas på hög för Simeone och hans manskap. Det hårda förtroendet till trots ska tvåan hållas som solklar favorit när Cádiz står på andra sidan. Den gula ubåten har mattats efter den positiva inledningen och med en endast en triumf på kontot sedan början på december blir det knappast fler mot det rödvita monstret. Banktvåa.

10. Granada - Celta Vigo 2

Statistik
I Andalusien ser tipparna ut att gå bort sig fullständigt. Oddsmarknaden har noterat Celta Vigos högstanivå under Eduardo Coudets ledning och en grej som analysens lusläsare bör känna till är att Aspas kan vara åter. Om så är fallet höjs Celta flera snäpp, men även utan honom lockar värdetvåan oerhört. Granada går starkt i Copa del Rey men i ligan har andalusierna bara vunnit en av kalenderårets fem kamper. Med det dystra facitet i åtanke är det ett spännande rövardrag att lägga samtliga ägg i Vigo-korgen.

11. Nantes - Monaco 1

Statistik
Likt Tottenham i Premier League blir Monaco för hårt betrodda i Ligue 1. Furstendömet har klättrat i tabellen efter en period med starka resultat, men när det kommer till resande är de rödvita knappast en favorit att lita på. 5-0-5 vittnar om ojämnheten på främmande gräs och mot ett tryggt hemmalag i form av Nantes får Monaco problem. Kanariefåglarna är bättre än vad tabellen visar och till finfint värde är det spännande att lämna tvåan utanför leken. 1X!

12. Köln - Bielefeld X

Statistik
Innan vi avrundar med toppmötet i Holland ska vi syna ett bottenmöte från Tyskland och Bundesliga. Köln har ännu inte segrat på RheinEnergieStadion och ska skadade Sebastian Andersson och company lösa nytt kontrakt utan återkval är det hög tid att börja vinna i egen borg. Vinstchans finns mot Bielefeld, men enkelt kommer det inte att bli. Bortsett brakförlusten mot Eintracht Frankfurt kommer gästerna från tre raka hållna nollor och då det här kan gå åt vilket håll som helst är alla tecken att föredra redan på mindre system.

13. AZ Alkmaar - Ajax 2

Statistik
Kupongen går i mål i Alkmaar där Jeppa K:s AZ tar emot serieledarna Ajax. Det framtunga AZ med spets i just Karlsson, Koopmeiners och Stengs har trivts förvånansvärt bra mot Ajax i modern nutid, men med det sagt får värdföreningen finna sig i att slå ur underläge under söndagen. Huvudstadslaget är inne i en sanslös formtopp och med spjutspetsen tillika tanken Haller på topp är gästerna svårstoppade. Trolig tvåa vars hårda streckning ändå ger tillräckligt.


Singelstrecket! - Atlético Madrid

Visst överstreckas Atlético grovt, men med så gott om skrällchanser på andra håll är de formtoppade Madrassmakarna trots allt ett sunt singelstreck mot ett dalande Cádiz.

Kupongrensaren! - Brighton

Brighton har sett spelmässigt bra ut under egentligen hela säsongen, men mot slutet har Fiskmåsarna höjt sig ännu ett snäpp. Tottenham kommer till spel utan Harry Kane och är definitivt en favorit i stor fara. Come on, Potter!


Spelförslag:

432 rader

1. Leicester - Leeds 12
2. West Ham - Liverpool x2
3. Brighton - Tottenham 1
4. Atalanta - Lazio 1
5. Roma - H.Verona 1x2
6. Cagliari - Sassuolo 2
7. Crotone - Genoa 2
8. Barcelona - A.Bilbao 1x2
9. Cádiz - A.Madrid 2
10. Granada - Celta Vigo 2
11. Nantes - Monaco 1x
12. Köln - Bielefeld 1x2
13. AZ Alkmaar - Ajax 12

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Leicester - Leeds 1x2
2. West Ham - Liverpool (1x)2
3. Brighton - Tottenham 1(x)
4. Atalanta - Lazio 1
5. Roma - H.Verona (1)x(2)
6. Cagliari - Sassuolo x2
7. Crotone - Genoa (1)2
8. Barcelona - A.Bilbao 1x2
9. Cádiz - A.Madrid 2
10. Granada - Celta Vigo 2
11. Nantes - Monaco 1x
12. Köln - Bielefeld 1x2
13. AZ Alkmaar - Ajax (1)2Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td