Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
31

Tips & Analys för Topptipset 1/2

Måndagens Topptips är här och kupongen vigs särskilt åt europeiska andraligor. The Championship, Zweite Bundesliga, Serie B, Segunda División och Eerste Divisie finns alla med på ett eller annat sätt. Dessutom tar La Liga och Primeira Liga plats på bongen. Nu gasar vi mot åtta gröna bockar!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 20:29

1. Watford - QPR 1

Statistik
Vi inleder på de brittiska öarna där ett Londonderby står på menyn på Vicarage Road. Watford är så här långt The Championships bästa hemmalag och i truppen finns det gott om matchvinnare. Sarr, Deeney och Sema är kvalitetsspelare som inte finns i QPR, men med det sagt är det också värt att påpeka att The Hornets anfallsspel tenderar att gå i stiltje. Klarar QPR av att hålla defensiven uppe är inget omöjligt i detta derby. Charlie Austin är ett namn som inte blir lätt att handskas med för de gulsvarta. 1X först, alla tecken sedan där tvåan rensar magiskt.

2. Real Betis - Osasuna 2

Statistik
Kupongens klart roligaste skrälläge hittas i Spanien där Betis får ett väldigt stort förtroende av svenska folket. Visst har de grönvita imponerat den senaste tiden med fyra raka utan torsk i ligaspelet, men över 65 procent på ettan lockar inte alls. Osasuna krigar för sitt liv i botten av tabellen och gästerna har bland annat tagit poäng av lag som Real Madrid och Real Sociedad under 2021. Det är långt ifrån omöjligt att de gör det även här. Ettan kan gott lämnas utanför.

3. Sporting - Benfica 2

Statistik
Det är ett otroligt spännande Lissabon-derby som stundar på Estádio José Alvalade. Sporting, med tidigare Benfica-profilen Rúben Amorim vid tränarrodret, toppar Primeira Liga med imponerande 39 av 45 möjliga poäng. Defensiven har i det närmaste varit vattentät och framåt har nyförvärven Santos och Goncalves levererat för jämna. Trots det är det Benfica som har den slagkraftigare truppen på pappret, även om ett par spelare saknas på grund av Coronaviruset. Örnarna är piskade att vinna för att inte släppa iväg Sporting i toppen och därmed agerar tvåan utgångstecken. Gardera efter plånbok.

4. Moreirense - Braga 2

Statistik
Bakom Sporting och Benfica återfinns Braga som siktar på att stjäla tredjeplatsen. Den leder till playoff mot Champions League och gästerna ska ses med bra chans borta mot Moreirense. Värdarna är något av ett utpräglat hemmalag, men upp till Bragas högstanivå skiljer en hel del. Ärkebiskoparna, som besökarna kallas, har klasspelare i samtliga lagdelar och normalt ska inte Moreirense har mycket att sätta emot. Tvåan ser ut att streckas i högsta laget men är likväl en spik.

5. Hannover - Osnabrück 1

Statistik
Finrummen är nu avverkade och fullt fokus riktas återigen mot andraligorna. Hannover drömmer om att ta sig upp i Bundesliga igen och vid seger mot Osnabrück tas något av det sista halmstrået. På HDI Arena har John Guidettis gamla lag visat framfötterna hittills och mot ett formsvagt Osnabrück finns god segerchans. De lilavita kommer hit med fyra raka nederlag i ryggsäcken och får sätta sitt hopp till en poäng. Strecka från vänster.

6. Reggina - Salernitana X

Statistik
Botten mot toppen i Italien där Reggina tar emot Salernitana under måndagen. Trots profilstarka lirare som Ménez och Denis i truppen har Gli Amaranto svårt att få det att lyfta i tabellen. Fyra segrar på 19 försök imponerar inte, men trots att Salernitana tillhör toppen är inte värdarna chanslösa i egen borg. Gästerna från Salerno är nämligen högst beskedliga på resande fot och mot ett Reggina som krigar för nytt kontrakt kommer de inte att få något gratis. Alla tecken är att föredra så tidigt som möjligt.

7. Sabadell - Logronés 1

Statistik
Kryssningsfartyget Sabadell flyter vidare och efter 2-2 mot Almería för en dryg vecka sedan visar spegelbilden fem raka oavgjorda resultat alla kategorier. Visserligen är det en styrka att inte förlora, men värdföreningen behöver segrar för att kunna lämna Segunda Divisións bottenträsk. Bra chans till en trea finns definitivt när Logronés kommer på besök. Den nybildade föreningen (2009) bedriver en relativt anonym tillvaro på den undre halvan och lämnar inte Katalonien med fler än en poäng. 1X räcker.

8. NAC Breda - Almere City X

Statistik
Butiken stängs med ett toppmöte från Eerste Divisie i tulpanriket. NAC Breda parkerar bekvämt in på en av playoff-platserna till Eredivisie även om vissa frågetecken finns för formen. Tre raka oavgjorda kamper sitter på näthinnan inför dusten med Almere City. Gästerna är i sin tur ett av seriens allra formstarkaste lag och endast ett nederlag så här långt är bäst i serien. NAC Breda är dock en tuff nöt att knäcka, särskilt på deras hemmabana, och här rekommenderas heltäckningsmattan redan från start.


Singelstrecket! - Braga

Braga har rejäl spets i lirare som Galeno, Paulinho och Piazon, spelare som Moreirense inte ska kunna matcha. Bli inte förvånade om någon ur den trion ser till så att Braga hänger på topplagen.

Kupongrensaren! - Osasuna

Välorganiserade Osasuna har lyft sig mot slutet och blir här alldeles för undervärderade. Betis är långt ifrån några övermän och ettan är definitivt ett lockande avslag till över 65 procent.


Spelförslag:

72 rader

1. Watford - QPR 1x
2. Real Betis - Osasuna x2
3. Sporting - Benfica 2
4. Moreirense - Braga 2
5. Hannover - Osnabrück 1
6. Reggina - Salernitana 1x2
7. Sabadell - Logronés 1x
8. NAC Breda - Almere City 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Watford - QPR 1x2
2. Real Betis - Osasuna x2
3. Sporting - Benfica (1x)2
4. Moreirense - Braga 2
5. Hannover - Osnabrück 1(x)
6. Reggina - Salernitana 1x2
7. Sabadell - Logronés 1(x)
8. NAC Breda - Almere City 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td