Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2021
02

Tips & Analys för Europatipset 3/2 - JACKPOT!

Onsdagens Europatips är i allra högsta grad ett trevligt sådant. Premier League och The Championship inleder med totalt sex fajter innan stafettpinnen lämnas över till cupfotboll från Spanien och Tyskland samt ligaspel från Frankrike däremellan. Avslutar gör våra grannar i söder då Superligaen återstartar. Med en jackpot på 5,5 miljoner kronor är motivationen där den ska vara. Nu kör vi!Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. Leeds - Everton 1

Statistik
Efter den oväntade torsken mot Newcastle var det en besviken Ancelotti som mötte media efteråt. Don Carlo kallade sina spelare lata och än mer oroande för italienaren är att flera normalt bärande spelare visar dålig form. Här ställs The Toffees mot en opponent som är raka motsatsen till lata. Leeds springer så det står härliga till och The Peacocks visar gott gry med två raka segrar i bagaget. Rodrigo lär inte komma till spel här, men fullgoda ersättare finns i truppen. Det vändande mötet slutade 1-0 till onsdagens värdar och det är inte omöjligt att de upprepar den bedriften på Elland Road. Etta till sund procent.

2. Burnley - Manchester City 2

Statistik
Burnley har två matcher per säsong som alltid vaskas och det är båda mötena med Manchester City. Sean Dyches mannar bjuder sällan upp till kamp när The Citizens står på andra sidan och då The Clarets möter bottenkollegan Brighton till helgen lär inte denna fajt prioriteras. För Citys del väntar Liverpool, men då Guardiola roterat friskt under säsongens gång har han råd att ställa ut en stark elva här och ändå ha pigga ben att välja bland inför stormötet. Tvåan är en bank.

3. Liverpool - Brighton X

Statistik
Anfields båda aktörer har tidigare nämnts men här går Liverpool långt ifrån lika säkra som Manchester City gör på Turf Moor. Jürgen Klopp har en diger skadelista att förhålla sig till och även om formkurvan nu pekar uppåt blir det inte lätt att tas med ett Brighton som också är på uppgång. Fiskmåsarna körde i långa stunder över Tottenham och att siffrorna stannade vid 1-0 ska Mourinho och gänget vara glada över. Tuffare emot nu för Potters manskap, men räkna inte bort gästerna. Högersidan skapar korsdrag bland kuponghögarna och ska sällskapa ettan så tidigt som möjligt.

4. Aston Villa - West Ham 1

Statistik
Efter den smått ofattbara torsken mot Burnley studsade Aston Villa tillbaka på bästa sätt när Southampton betvingades i helgen. Huruvida segern var rättvis eller inte kan diskuteras, men då Villa var det klart bättre laget mot Burnley gick resultaten på ett ut. Med Grealish, Barkley och Watkins i de främre leden kommer West Ham att få mycket att bita i under onsdagsaftonen. Efter en rad starka insatser föll The Hammers klart mot Liverpool och det återstår att se hur Moyes och company svarar upp på det nederlaget här. Känslan är att Villa inte förlorar. Strecka från vänster.

5. Fulham - Leicester 1

Statistik
Fulham är klart förbättrade under vintern men då trepoängarna lyser med sin frånvaro tappar The Cottagers mark på lagen ovanför nedflyttningsstrecket. Josh Maja har hämtats in för att råda bot på det problemet och mot ett skadedrabbat Leicester ska Maja och hans nya klubb ses med större chans än vad strecken gör gällande. Rävarna reser till huvudstaden utan Vardy och troligtvis också utan Ndidi, två ruskigt tunga tapp. Utan den sistnämnda blir gästerna ihåliga och då är det läge att inleda med värdet i väst där framför allt den lågt streckade ettan är prio ett. Tvåan välkomnas inte förrän på större system.

6. Brentford - Bristol City 1

Statistik
Via brutala 7-2 mot sorgligt dåliga Wycombe visade Brentford att de tänker ta upp jakten på Norwich i toppen av The Championship. Thomas Frank förfogar över en av seriens två bästa trupper och det här kan mycket väl vara säsongen då The Bees tar klivet upp till Premier League. Mer än god segerchans finns mot ett ojämnt Bristol City, men när ettan streckas till månen tvingas vi likväl dra öronen åt oss. The Robins har trots allt en del kvalitet i de offensiva leden och nämnas bör att gästerna plockade poäng i båda inbördes mötena under föregående säsong. Krysset bör därför finnas med.

7. Levante - Villarreal 2

Statistik
England lämnas därhän och iställer riktar vi fokus mot två kvartsfinaler från Copa del Rey. Den första går av stapeln i Valencia där Levante ska försöka lägga Villarreal på rygg. Det är en extremt svår uppgift då “Den gula ubåten” förlorat en av de 28 (!) senaste tävlingsmatcherna, ett helt sanslöst facit. Å andra sidan visar också värdarna god form, men här slår de onekligen ur underläge. Unai Emery förfogar över en bred trupp och även om ett par tunga skador stör är det här de gulkläddas fajt att förlora. Strecka från höger.

8. Granada - Barcelona 1

Statistik
Den andra och sista kvartsfinalen hämtas från Andalusien där Granada tar emot Barcelona. Diego Martínez har även den här säsongen fått sitt manskap att prestera fin fotboll och på sin hemmabana är Granada obehagliga att ställas mot för samtliga lag i det spanska finrummet. Barcelona har ryckt upp sig mot slutet via fyra raka triumfer alla kategorier, men här går de långt ifrån så säkra som strecken gör gällande. Alla tecken bör vara tidiga då framför allt ettan är ett miljondrag.

9. Bordeaux - Lille 2

Statistik
Bordeauxs svit på tre raka segrar bröts då vinlaget torskade senast mot Lyon. Insatsen var dock inget att skämmas över och även om det återigen väntar tufft motstånd ska inte värdarna räknas bort denna onsdag. Lille åker till Matmut Atlantique i egenskap av serieledare men får här troligtvis klara sig utan sin interna skytteligaledare Yilmaz som dras med skadebekymmer. Turken betyder mycket för gästerna och utan honom är den högt streckade tvåan i farozonen. Helst hela säkerhetsbältet.

10. Lens - Marseille 1

Statistik
Efter en stark höst med visst häng på ligatiteln har Marseille nu tappat rejäl mark på topplagen. Fyra raka tävlingsförluster, däribland en missad Supercup-titel, lyder facit för Villas-Boas och company som inte kan räkna med något gratis under onsdagen. Lens slog lillördagens opponenter för två veckor sedan och det är inte omöjligt att Kakuta och hans kumpaner upprepar den bedriften när mötet nu vänder. Värdarna är i grunden ett sämre lag än Marseille, men med rådande formläge lockar ettan allra mest inledningsvis. Tvåan följer i ett senare skede.

11. St. Etienne - Nantes X

Statistik
I staden som är uppkallad efter helgonet Stefanos drömmer sig svenska folket tillbaka till 70-talet. Då hade St. Etienne sin storhetsperiod och att döma av streckningen är vi tillbaka på den tiden. Segern mot Nice var Saintés första sedan mitten på december och föras till protokollet bör att värdarna inte trivs när de förväntas föra matchbilden. Gästande Nantes har inte vunnit på år och dar och det skulle inte förvåna om Domenechs manskap kommer hit för att slå vakt om en poäng. I en förmodat målsnål fajt är spikkrysset högst gångbart.

12. Stuttgart - Mönchengladbach 2

Statistik
Om föregående fajt är en återhållsam sådan lär det vara desto mer böljande när vi vänder blickarna mot Tyskland och DFB Pokal. Stuttgart kommer från säsongens första trepoängare i egen borg då Mainz lades på rygg, en seger som innebär välbehövligt självförtroende inför mötet med Mönchengladbach. Gästerna har liksom de vitröda sina främsta styrkor i offensiven och med lirare som Wamangituka, González, Pléa och Stindl på plan är en målorgie att vänta. Då skippas krysset till förmån för gubben (etta-tvåa).

13. Aalborg - FC Köpenhamn X

Statistik
Danskarna har vaknat upp från sin vinterdvala och efter firandet av VM-guldet i handboll är det dags för pölsevurmarna att sparka igång Superligaen igen. Mest att bevisa av samtliga lag har FC Köpenhamn som stod för en usel höst. Ståle Solbakken ersattes av Jess Thorup i oktober, men inte heller under honom lyfte spelet nämnvärt. Trots det blir de vitklädda uppmålade till rejäla favoriter inför mötet med Aalborg. Värdarna har, bortsett föregående säsongs Mästerskapsrunda, två raka inbördes triumfer mot FCK och här rensar vänstersidan alldeles för bra för att förbises. Helgardera illa kvickt.


Singelstrecket! - Manchester City

Om Klopp våndas över helgens kommande uppgift är Guardiola desto mer lugn. Spanjoren har roterat friskt i City och med fräscha ben kommer de ljusblå städa av Burnley utan problem för att sedan ta sikte på Pool.

Kupongrensaren! - Brighton

Skrälldragen står som spön i backen och ett som definitivt inte får missas är det på Anfield. Liverpool möter City till helgen och då de rödklädda dras med enorma skadebekymmer lär Klopp vilja ge sparsamt med speltid åt sina nyckelspelare. Det öppnar i sin tur upp för ett formstarkt Brighton.


Spelförslag:

432 rader

1. Leeds - Everton 1
2. Burnley - Man City 2
3. Liverpool - Brighton 1x2
4. Aston V - West Ham 1
5. Fulham - Leicester 1x
6. Brentford - Bristol C 1x
7. Levante - Villarreal 2
8. Granada - Barcelona 1x2
9. Bordeaux - Lille x2
10. Lens - Marseille 1
11. St. Etienne - Nantes x
12. Stuttgart - M-gladb. 12
13. Aalborg - Köpenhamn 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Leeds - Everton 1
2. Burnley - Man City 2
3. Liverpool - Brighton 1x2
4. Aston V - West Ham 1(x)
5. Fulham - Leicester 1(x2)
6. Brentford - Bristol C 1x
7. Levante - Villarreal (x)2
8. Granada - Barcelona 1(x2)
9. Bordeaux - Lille 1x2
10. Lens - Marseille 1(2)
11. St. Etienne - Nantes x
12. Stuttgart - M-gladb. 12
13. Aalborg - Köpenhamn 1x2Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td