Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2021
03

Tips & Analys för Topptipset 4/2

Torsdagens Topptips fullkomligen rivstartar i London där derbyt mellan Tottenham och Chelsea står på menyn. Via Copa del Rey och Superligaen ska vi sedan bland annat syna två enorma favoriter i Portugal innan kupongen går i mål med schweizisk och brasiliansk fotboll. Där har ni förutsättningarna, här nedan har ni analysen!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 19:59

1. Tottenham - Chelsea 2

Statistik
Vi sparkar igång på högoktanigt vis när två Londonlag som är på väg åt olika håll i tabellen drabbar samman på Tottenham Hotspur Stadium. Mourinhos adepter har tappat flera nivåer sedan Kanes skada och insatsen senast mot Brighton var i långa stunder undermålig. Presterar inte Spurs bättre fotboll här kan det bli en otäck afton. Chelsea tog sin första seger under Tuchel då de betvingade Burnley med 2-0, en match där de blåklädda var helt överlägsna. Trots att tysken bara hunnit med två matcher som tränare för The Blues har spelet sett oerhört bra ut och här tyder mycket på att huvudstaden färgas blå. Tvåan singlas.

2. Real Betis - Athletic Bilbao 1

Statistik
En cupmatch kläms in på kupongen då vi beger oss till Andalusien för att syna Copa del Rey. Under tisdagen gjorde Sevilla vad som krävdes mot Almería och nu är det upp till ärkerivalen Real Betis att svara upp. Motståndet är dock betydligt tuffare för de grönvita då formstarka Bilbao står på andra sidan, men även värdarna går starkt för stunden. Pellegrinis manskap är uppe och nosar på Europaplatser i La Liga och visade i föregående cupomgång (3-1 mot Sociedad) att Benito Villamarín är en svårintagen arena. Marcelinos basker ska inte räknas bort helt men här slår de trots allt ur underläge med tanke på deras svaga facit på resande fot. Strecka från vänster.

3. Nordsjälland - Bröndby 2

Statistik
Superligaen återstartade i dagarna och här är det dags för Nordsjälland och Bröndby att mäta svärd efter vintervilan. Bröndby är för ovanlighetens skull bäst i Köpenhamn då de ligger tvåa på samma poäng som serieledarna Midtjylland. Lindström och Uhre är två lirare som i allra högsta grad bidragit till den framskjutna tabellplaceringen. Nordsjälland ligger i sin tur betydligt längre ner men är med det sagt en lurig opponent på sitt konstgräs. Ghananerna Francis, Sulemana och Atanga har kapacitet för att såra gästerna och även om X2 inleder följer ettan med när systemen växer.

4. Belenenses - Porto X

Statistik
Vidare till Portugal där vi, precis som ingressen antyder, ska brottas med två enorma favoriter. Den första hittas i Lissabon dit Porto reser för att ta sig an Belenenses. Såsom tabellen utkristalliseras verkar ligaguldet bli en kamp mellan Drakarna och Sporting och ska gästerna inte halka alltför långt efter är de mer eller mindre piskade att vinna i huvudstaden. Det lär dock inte bli så enkelt som strecken antyder. Belenenses är ett välorganiserat gäng som inte bjuder på särskilt mycket i någon riktning och mot Porto har Anders Anderssons gamla lag tagit poäng i tre av de fyra senaste hemmamötena. Gardera för att det händer igen.

5. Braga - Portimonense 1

Statistik
I fjol slog sig Braga in i den normalt givna topptrion på Sportings bekostnad. I år leder de grönvita serien efter att bland annat ha slagit Benfica i måndags, ett resultat som betydde att Braga tog över tredjeplatsen från Örnarna. Beröm ska således tillfalla Carlos Carvalhal och hans adepter, men när ettan dansar upp runt 85 procent måste det dras i handbromsen. Portimonense är långt ifrån någon slagpåse och då det är otroligt jämnt i Primeira Ligas nedre regioner kommer gästerna att slåss med näbbar och klor för alla poäng de kan få. Högersidan rensar magiskt och bör få plats om finanserna tillåter.

6. Famalicao - Moreirense 1

Statistik
Moreirense fick sig en rejäl snyting av Braga (0-4) och ska nu bara tre dagar senare ta sig an Famalicao på bortagräs. Främmande mark och gästerna har hittills inte varit en lyckad kombo och troligtvis kommer de grönvita få svårt att hinna ladda om batterierna. Famalicao är inte lika starka som under fjolåret men med tanke på de fysiska förutsättningarna ska ändå värdarna ses med bra chans i Vila Nova de Famalicao. Den sparsamme går all in på ettan, finns deg över åker krysset med som uppbackning.

7. Lausanne - Basel X

Statistik
Young Boys ser inte ut att ta några fångar den här säsongen heller, men bakom serieledarna är det ruskigt jämnt i det schweiziska finrummet. Basel besitter en trupp för att kunna utmana om ädla valörer men gästerna har också visat att de är långt ifrån lika stabila som tidigare år. För Lausanne blir det här en av säsongens stora höjdpunkter och då kontakt finns med Europaplatserna lockar onekligen värdesidan i väst. Tvåan övervärderas och då blir valet att rulla ut heltäckningsmattan redan på mindre system.

8. Fortaleza - Coritiba 1

Statistik
Butiken stängs i nordöstra Brasilien där Fortaleza tar emot Coritiba i en sexpoängsmatch. Båda aktörerna håller till under giljotinen men det är fördel värdarna i jakten på nytt kontrakt. 6-6-4 är, tabellplaceringen till trots, en stark hemmarad och som alltid är eget gräs en stor faktor i Brasilien. Helt enkelt blir det inte att tas med Coritiba som inte förlorat på ett tag, men då avstängningar samt frånvaron på skyttekungen Robson stör får gästerna nöja sig med max en pinne vid atlantkusten.


Singelstrecket! - Chelsea

Inför derbyt står Tottenham och Chelsea på samma poäng, men det skulle definitivt inte förvåna om de sistnämnda drar ifrån efter 90 avverkade minuter. Spurs är direkt svaga utan Kane och här tar Tuchels mannar en tung skalp.

Kupongrensaren! - Belenenses

Sporting bara vinner och vinner vilket medför att Porto får svårt att komma ikapp. Mot ett målsnålt och tajt Belenenses blir det ingen promenad i parken för Drakarna och här ska den magiska rensarsidan i väst finnas med tidigt.


Spelförslag:

72 rader

1. Tottenham - Chelsea 2
2. Real Betis - A.Bilbao 1
3. Nordsjälland - Bröndby x2
4. Belenenses - Porto 1x2
5. Braga - Portimonense 1x
6. Famalicao - Moreirense 1
7. Lausanne - Basel 1x2
8. Fortaleza - Coritiba 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Chelsea 2
2. Real Betis - A.Bilbao 1(x)
3. Nordsjälland - Bröndby 1x2
4. Belenenses - Porto (1)x(2)
5. Braga - Portimonense 1x2
6. Famalicao - Moreirense 1(x)
7. Lausanne - Basel 1x2
8. Fortaleza - Coritiba 1x



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td