Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2021
04

Tips & Analys för Topptipset 5/2

Det är en heleuropeisk tårta som erbjuds på fredagens Topptips. De mustigaste delarna hittas i Italien och Wales där det framför allt osar skräll hos pastavurmarna. I övrigt ska vi också besöka Spanien, Belgien och Portugal. Haka på i jakten på åtta gröna bockar!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:44

1. Fiorentina - Inter X

Statistik
Vi börjar med delikatesserna direkt då Fiorentina strålar samman med Inter på Artemio Franchi. Nerazzurris resande har inte varit positivt under 2021 och ska det bli tal om ligaguld måste spelet på främmande mark förbättras. Här ställs Conte och hans manskap inför en historiskt svår uppgift. Fiorentina har trivts bra hemma mot gästerna från Milano och Prandelli förfogar över en trupp med högt kunnande. Med tanke på positionen i ingenmansland kan Viola spela ut och då är vi snabba med att rita ner samtliga tecken.

2. Swansea - Norwich 2

Statistik
Något av en seriefinal stundar i Wales då trean Swansea tar emot ettan Norwich. Vid seger går Svanarna tillfälligt upp på andraplatsen, men innan vi förhastar oss ska det också nämnas att det här är säsongens svåraste hemmamatch. Daniel Farke förfogar över ett spelarmaterial som inga i The Championship kan matcha och även om Buendía saknas finns gott om potentiella matchvinnare hos Kanariefåglarna. Här får walesarnas hittills stabila försvar kapitulera mot Pukki och övriga. Tvåan singlas med ett leende.

3. Alavés - Valladolid 1

Statistik
Viktiga poäng står på spel i bottenstrider på flera håll under fredagen. La Liga slår upp portarna till ett ångestmöte när Valladolid reser till Baskien. De lilavita kastade in handduken förra helgen mot jumbon Huesca och det var ett nederlag som talade högt om hur gästerna mår för stunden. Försvaret läcker gång efter annan och även om Alavés nuvarande form inte är mycket att skriva hem om ska värdarna ses med god chans. Pinnen och den hållna nollan mot Getafe var livsviktig och av bara farten löser Guidetti (nåja) och hans kumpaner minst en till här. Strecka från vänster.

4. Mouscron - Kortrijk 2

Statistik
Om vi vänder på tidningen är det toppmatch mellan Mouscron och Kortrijk, men så rolig är inte verkligheten för de båda aktörerna. De förstnämnda har skärpt till sig något mot slutet men skulle må bra av att lyckas omvandla deras många delade äror till segrar för att vara trygga i bottenträsket. Med tanke på hur det såg ut i det vändande mötet mot Kortrijk (0-3 till fredagens gäster) får Mouscron finna sig i att slå ur underläge här. De Kerels håller på pappret en högre nivå men när formen är allt annat än bra blir det trots allt svårt att lita på en favorit i repris. X2 på mindre system, alla tecken på de större.

5. Boavista - Gil Vicente 1

Statistik
Säsongen 2000/2001 vann Boavista Primeira Liga. Bland annat sprang då José Bosingwa, senare i Chelsea, runt och städade på mittfältet, men till den nivån är dagens Boavista mil ifrån. Värdarna krigar, som typ alla andra lag på kupongen, i botten av finrummet och ställs här inför en uppgift kantad av ånger. Lyckligtvis gäller samma förutsättningar för Gil Vicente som till skillnad från värdföreningen befinner sig under nedflyttningsstrecket. Anledningen till det ligger i Gilistas svaga bortaspel och här blir det ingen markant ändring på den saken. Ettan först, krysset sedan.

6. Pacos de Ferreira - Tondela 1

Statistik
Munnen formas som ett “O” när det kikas på Pacos de Ferreiras säsong så här långt. Bävrarna har gnagt sig hela vägen upp till Benficas nackhår och då det bara skiljer två poäng upp till Örnarna är självförtroendet på topp hos värdarna. Det är det också hos svenska folket som gladeligen streckar ettan till månen. Gästande Tondela går i sin tur också starkt för stunden med tre segrar på de fem senaste. Samtliga har kommit på eget gräs, men även om CDT inte har rosat marknaden utanför hemtrakterna rensar högersidan så pass bra att vi testar hela lyckan på större rader.

7. Lecce - Ascoli 1

Statistik
Ascoli står inför en mardrömsresa som mycket väl kan innebära att truppen spenderar helgen i ett stort mörkt rum. Hackspettarna, som gästerna kallas, har förlorat tre raka inbördes möten mot Lecce med totalt 0-16 (!), ett faktum det inte ska tas för lätt på även om dusterna sprids ut över drygt två år fram till fredagens batalj. Lecce bedriver sin tillvaro i toppen av Serie B och lyckas värdarna bara omvandla de många kryssen till ett par vinster under vårkanten ser framtiden ljus ut. 1X är att betrakta som en helgardering.

8. Albacete - Mallorca X

Statistik
Mallorca har slagit sig ner i förarsätet vad gäller återtåg till La Liga. Samuel Eto’os gamla lag står också inför en, enligt tabellen, enkel uppgift i form av bottenlaget Albacete, men det här kommer att bli bra mycket tuffare än så. Queso Mecánico är seriens bästa lag sett till de fem senaste omgångarna och det är garanti på att ölaget kommer att få slita för besväret på Carlos Belmonte. Rama in kupongen med en helgardering i dess renaste bemärkelse och håll en tumme för att Albacete fortsätter sitt formtåg.


Singelstrecket! - Norwich

För att inte tappa alltför mycket mark i The Championships toppstrid behöver Swansea gå framåt när Norwich kommer på besök. Ytor lär således uppstå för Pukki och grabbarna som i grunden är det bättre laget. Tvåan är oerhört smaskig.

Kupongrensaren! - Fiorentina

Inter har haft historiskt svårt i Florens och även om Fiorentina saknar ett par gubbar på grund av avstängning lever Contes bortasvaga adepter farligt på Artemio Franchi. Vänstersidan måste finnas med.


Spelförslag:

72 rader

1. Fiorentina - Inter 1x2
2. Swansea - Norwich 2
3. Alavés - Valladolid 1
4. Mouscron - Kortrijk x2
5. Boavista - Gil Vicente 1
6. P.Ferreira - Tondela 1x
7. Lecce - Ascoli 1x
8. Albacete - Mallorca 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Fiorentina - Inter (1)x(2)
2. Swansea - Norwich 2
3. Alavés - Valladolid 1(x)
4. Mouscron - Kortrijk 1x2
5. Boavista - Gil Vicente 1x
6. P.Ferreira - Tondela 1x2
7. Lecce - Ascoli 1(x)
8. Albacete - Mallorca 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td