Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
feb 2021
05

Tips & Analys för Stryktipset 6/2 - TÄVLING + JACKPOT!

Till helgens Stryktips finns det rejält med jackpotpengar i potten med 13 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Lördagen till ära får vi en jackpot bestående av 13 miljoner kronor att kriga om. Motivationen flyger således genom taket och vägen mot storkovan går via fyra matcher från Premier League och nio från The Championship. Kupongens största favoriter ser onekligen ut att bli Manchester United och Bournemouth där vi tror att de sistnämnda är en favorit i fara. Häng med!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Manchester United - Everton 1

Statistik
Manchester United hade en trevlig tisdag. Southampton kördes över med ofattbara 9-0 och även om det inte ska dras för stora växlar av den segern var det viktigt för Solskjaer att få igång sina offensiva kanoner. Kommer Cavani och company upp i ansenlig nivå även under lördagen får Evertons tröga backlinje mycket att stå i. Don Carlo fick se sina blåklädda adepter triumfera borta mot Leeds men skönhetsfläckar saknades inte. Formen är inte på topp hos gästerna och här får de vara väldigt nöjda om de åker hem med en pinne. Streckningen inleds i västerled.

2. Newcastle - Southampton 2

Statistik
Southampton fick rejält på näbben av Manchester United efter att debutanten Jankewitz dragit på sig en dumdristig utvisning tidigt i matchen. Mittfältaren lär inte göra många minuter till den här säsongen. Hassenhüttl lär dock ha svurit desto mer över Bednareks utvisning i slutet, en avstängning som kan komma att hävas då Helgonen valt att överklaga. De bakre leden är reducerade hos gästerna, men framåt finns alltjämt tillgång till Ings, Adams och Armstrong. Det är en trio som definitivt kan såra ett skadedrabbat och överlag dåligt Newcastle. Skatorna är spelmässigt tama och det förvånar inte att de förlorat fler matcher än Fulham som ligger under strecket. Tvåan ser ut att bli undervärderad och är därmed ett roligt spikval.

3. Burnley - Brighton 2

Statistik
Brighton är inne i ett fint stim för tillfället och springandet kröntes med en imponerande viktoria borta mot Liverpool i veckan. Försvaret såg då stabilt ut över hela banan och framåt oroade ständigt Trossard och Maupay med sin oberäknelighet. Den kortväxta duon blir något att bita i även för stora, starka Burnley. The Clarets kommer från två raka 0-2-nederlag mot Chelsea och Man City medan lördagens opponenter lagt Tottenham och Liverpool på rygg i deras två senaste. Ni hör vart detta barkar. Tvåa.

4. Fulham - West Ham 2

Statistik
Fulham spåddes kunna stå upp bra mot ett skadedrabbat Leicester, men väl i matchen fick Scott Parker och hans manskap en käftsmäll. Insatsen lovade inte gott och nu behöver The Cottagers börja plocka trepoängare för att ha chans att hänga kvar i Premier League. Möjlighet till en sådan finns mot West Ham, men enkelt kommer det inte att bli. The Hammers imponerade stort mot Aston Villa och det faktum att Jesse Lingard målade gånger två i sin debut gladde säkerligen Moyes lite extra. Föras till protokollet bör att skottens lärjungar inte är som bäst i favoritkostymen och när då tvåan övervärderas är garderingar på sin plats i Londonderbyt. Om råd alla tecken.

5. Middlesbrough - Brentford X

Statistik
Ingenting verkar kunna stoppa Brentford för stunden. The Bees har inte förlorat en ligamatch sedan oktober och ser ut att vara redo för att ta steget upp i Premier League. Här bjuds gästerna emellertid på tufft motstånd då Middlesbrough väntar på Riverside. Boro har gått upp och ner mot slutet men visade senast mot Norwich (0-0) att de har kapacitet för att kunna spela jämnt med de allra bästa i The Championship. Då tvåan med största sannolikhet kommer att streckas upp är det läge att täcka upp hela vägen redan på mindre system. Större under har skett än att Brentford skulle tappa poäng i North Yorkshire.

6. Stoke - Reading 2

Statistik
På tal om att ta sig upp i Premier League är det, återigen, vad Stoke inte förväntas göra. Säsong efter säsong har The Potters förtvivlat svårt att prestera över tid och nuvarande upplaga av The Championship är definitivt inget undantag. Värdarna är segerlösa sett till deras nio senaste tävlingsmatcher och mot ett Reading i gott slag får Stoke problem. The Royals tog tre blytunga poäng borta mot Bournemouth och visade där att de är en allvarlig utmanare om playoffplatserna till finrummet. Trots det ser ettan ut att bli favoritbetonad och då svarar vi med att vända på klacken. X2.

7. Bristol City - Cardiff 2

Statistik
Kupongen innehåller en del guldkorn och ett sådant ser ut att vara moget för skörd i sydvästra England. Bristol City torskade mot Brentford i onsdags vilket innebär att värdarna får svårt att hinna ladda om till helgens uppgift mot Cardiff. Dessutom har The Robins fått med sig alldeles för många poäng sett till hur spelet sett ut och det är inte hållbart i längden. Cardiff börja närma sig första segern under Mick McCarthys ledning och det är mycket möjligt att den kommer till helgen. Allt värde finns i österled och då är ettan ett avslag.

8. QPR - Blackburn 2

Statistik
Ovisst är bara förnamnet i London där Queens Park Rangers och Blackburn ska mäta svärd. Charlie Austin har tillfört välbehövlig tyngd och rutin i värdarnas anfallslinje och han går här en spännande match i matchen med Blackburns Adam Armstrong. Den sistnämndas leverans i kedjan kan mycket väl vara det som skiljer The Rovers från playoff eller deltagande i detsamma. Gästerna ska ses som det bättre laget i grunden, men med QPR:s imponerande viktoria mot Watford på näthinnan går det inte att räkna bort vänstersidan. Gubben (1-2) först, krysset plockas därefter med.

9. Luton - Huddersfield X

Statistik
Det ovissa temat fortsätter i Londons utkanter där Luton välkomnar Huddersfield till Kenilworth Road. På den arenan har Hattmakarna stått för en stabil säsong hittills även om det blev torsk då QPR var här i mitten av januari. Stabiliteten här hemma till trots är Nathan Jones och hans mannar sällan en favorit att hålla hårt i handen. Huddersfield kommer med en mörk formrad till lördagens drabbning men ska trots det ses med större chans än vad strecken gör gällande. The Terriers har stundtals visat upp en högstanivå som få i The Championship kan matcha. Hittar de blåvita den nivån här får Luton problem. Helgardera.

10. Barnsley - Derby 2

Statistik
Derby har gått oerhört bra sedan Wayne Rooney valt att sadla om till enbart tränare. Den tre matcher långa segersviten tog dock slut senast mot Rotherham då The Rams föll med klara 0-3. Det är med andra ord upp på hästen igen som gäller och då truppen är alldeles för bra för att kriga i de nedre regionerna kommer Derby att klättra ju närmare våren vi kommer. När Rooney och company stötte på Barnsley i höstas blev det pisk med 0-2, en bedrift värdarna är kapabla att upprepa. Valérien Ismaël har förvandlat offensiven hos The Tykes, en offensiv som också riskerar att slå bakut. Gubben blir valet mellan två framtunga aktörer.

11. Millwall - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Trots två raka segrar är Sheffield Wednesday alltjämt under giljotinen i The Championship. Ytterligare vinster måste således jagas och då passar det ganska illa att åka till The Den. Millwall är som bäst när de får lämna ifrån sig bollinnehavet och istället ligga på rulle, en matchbild som definitivt är att vänta under lördagen. Håller Lejonen ihop de bakre leden likt de gjorde mot Norwich (0-0) ligger en trea i luften. Håller sig ettan i närheten av 50-strecket är det en sund spik.

12. Bournemouth - Birmingham X

Statistik
Bournemouths formsvacka är monumental. Fyra raka förluster är direkt uselt från ett lag som har ambitioner om att gå direkt upp i Premier League. Joshua King har dessutom försvunnit till Everton och då norrmannen var Körsbärens kanske bästa spelare lämnas stora luckor i den alltför ofta tröga offensiven. Birmingham har förstärkt ett par positioner under januari och i en rutinerad tränare som Karanka finns tillräckligt med taktiskt kunnande för att lösa ett nytt kontrakt i andraligan. Förvånas inte om gästerna ställer till med problem i Dorset. Måla hela vida vägen.

13. Preston - Rotherham 2

Statistik
Om Cardiff var ett guldkorn borta mot Bristol City är Rotherham detsamma borta mot Preston. The Lilywhites tappade Ben Davies till Liverpool och utan honom blir den redan svajiga defensiven att likna vid hela havet stormar. Hemma på Deepdale hör också Preston till de sämsta i klassen så här långt, ett klargörande för att vi ska blicka åt andra hållet. Rotherham kommer hit med god form efter tre segrar på de fyra senaste och målskyttet går det ingen nöd på. 3-0-segrar mot både Middlesbrough och Derby imponerar. Högersidan är av högsta prio.


Singelstrecket! - Brighton

Brighton lever numera upp till deras fina underliggande statistik och fortsätter de så här är det bara en tidsfråga innan Fiskmåsarna parkerar in på den övre halvan. Burnley kommer inte att orka stå emot ju längre aftonen lider.

Kupongrensaren! - Birmingham

Bournemouth är helt ur slag för stunden. Trots det streckas Körsbären upp alldeles för högt och då måste garderingar följa då ett defensivt skickligt Birmingham står på andra sidan.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Everton 1
2. Newcastle - Southamp. 2
3. Burnley - Brighton 2
4. Fulham - West Ham 1x2
5. Mboro - Brentford x
6. Stoke - Reading x2
7. Bristol City - Cardiff x2
8. QPR - Blackburn 12
9. Luton - Huddersfield 1x2
10. Barnsley - Derby 12
11. Millwall - Sheffield W 1
12. Bournem. - Birmingh. 1x2
13. Preston - Rotherham 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Everton 1(x)
2. Newcastle - Southamp. 2
3. Burnley - Brighton 2
4. Fulham - West Ham (1x)2
5. Mboro - Brentford (1)x(2)
6. Stoke - Reading x2
7. Bristol City - Cardiff (x)2
8. QPR - Blackburn 1x2
9. Luton - Huddersfield 1x2
10. Barnsley - Derby 12
11. Millwall - Sheffield W 1
12. Bournem. - Birmingh. 1x2
13. Preston - Rotherham (x)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (14)

promo
td