Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2021
06

Tips & Analys för Europatipset 7/2

Söndagen till ära finns inget jackpot att mumsa på, men med kolossalt många övervärderade favoriter finns hög utdelning inom räckhåll ändå. Europatipset avhandlar Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga och nu kör vi så det ryker!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Liverpool - Manchester City 2

Statistik
Vi inleder på Anfield där mycket tyder på att Liverpools tunga trend på egen mark fortsätter under söndagen. De rödklädda ser inte alls bra ut för stunden och då skadeläget är tuffast möjliga blir det svårt för Klopp och company att rå på Manchester City. The Citizens går fram som en ångvält och Pep Guardiola ser till sin stora förtjusning hållna nollor och trepoängare staplas på hög. Trots att De Bruyne saknas ska tvåan hållas som högst trolig i Liverpool. Spik.

2. Sheffield United - Chelsea 2

Statistik
Trots kort tid på jobbet verkar Thomas Tuchel vara rätt man på Chelseas tränarbänk. Tre raka hållna nollor är facit för tysken och hans adepter som också samlat på sig sju av nio möjliga poäng under samma period. I derbyt mot Tottenham gick dessvärre Thiago Silva av skadad, men det ska inte betyda alltför mycket mot Sheffield United. The Blades ska inte klara kontraktet och ställs mot ett lag med Champions League-ambitioner. Den högt streckade tvåan garderas enbart på grund av just överstreckning.

3. Wolverhampton - Leicester 2

Statistik
Wolverhampton fick god hjälp av domarna då tre poäng bärgades mot Arsenal. Vargarna var totalt utspelade i den första halvleken men då The Gunners drabbades av en och sedermera två utvisningar svängde matchbilden över i Wolves favör. Utan den hjälpen kommer Nunos manskap att få problem mot Leicester. Rävarna gjorde vad som förväntades mot Fulham och då Rodgers gett både Vardy och Ndidi god chans till spel på Molineux ska tvåan hållas som trolig. Trots viss överstreckning klarar den sig bra på egna ben.

4. Parma - Bologna 2

Statistik
Vi lägger britternas tveksamma kostschema bakom oss och skiftar istället fokus till pastavurmarna på stöveln. Där upplever Parma en jobbig säsong och flera supportrar går säkerligen gråtandes till sömns efter avsaknaden av den svenska Kulan. I egen borg har skinklaget endast mäktat med tre ynka baljor och det är givetvis en klappkass siffra. Förhoppningarna om poäng höjs något när bottenkollegan Bologna kommer på besök, men att hoppas på mer än en pinne är att hoppas på för mycket. Sinisa Mihajlovic mannar visade i det vändande mötet (4-1) att de är minst en nivå bättre än söndagens opponenter och är det något lag som tar ett kliv mot mitten är det gästerna. Det streckas från höger på Ennio Tardini.

5. Udinese - Hellas Verona X

Statistik
Italien avrundas med en oviss drabbning mellan ett Udinese i smygform och ett defensivt solitt Hellas Verona. Zebrorna ståtar med poängplock mot både Atalanta och Inter sett till de tre senaste omgångarna, resultat som också kan tydas vid att de vitsvarta trivs när de får ligga på rulle. Mot Hellas väntas dock Udinese föra matchbilden och utan avstängda Rodrigo De Paul blir det inte en enkel uppgift. Gialloblu har stått för ojämna prestationer mot slutet men gästernas defensiv ska med det sagt inte underskattas. Jämnt och målsnålt är ingen vild gissning och då är det lika bra att göra det enkelt för sig med samtliga tecken.

6. Athletic Bilbao - Valencia 2

Statistik
Det är framför allt tre lag som blir kolossalt övervärderade på kupongen och ett av dem kommer vi till härnäst. Athletic Bilbao är framme i semifinal i Copa del Rey efter att ha avverkat 120 minuter i torsdags mot Real Betis, en semifinal som väntar redan under onsdagen. Således kommer söndagens drabbning med Valencia i kläm för baskerna. Los Che har ingen rolig säsong att se tillbaka på hittills, men med gott om potentiella matchvinnare ska Gracias krigare kunna ordna en streckmässig knall på San Mamés. Den grovt övervärderade ettan lämnas utanför.

7. Osasuna - Eibar 2

Statistik
Det är jämnt så det förslår i botten av La Liga och två aktörer som kämpar för nytt kontrakt är Osasuna och Eibar. Värdföreningen från Pamplona tar de flesta av sina poäng via sin defensiv. Framåt händer inte våldsamt mycket och med nyckelspelarna Ávila och Budimir i rehabstugan är det hårda förtroendet på ettan avskyvärt. Eibar håller i grunden minst samma nivå som Osasuna och tilläggas bör att baskerna har varit ett utpräglat bortalag under säsongens gång. Det syns inte på strecken och när precis allt spelvärde hamnar i öst blir valet enkelt. Tvåan först, krysset sedan.

8. Real Betis - Barcelona 1

Statistik
Barcelona får för tillfället resultaten med sig men den svajiga defensiven gör att Koeman sitter som på nålar vid sidan av. Cupfajten mot Granada höll på att gå åt skogen innan katalanerna vaknade i slutskedet och mot ett förbättrat Betis går inte Barca säkra. De grönvita har inte förlorat sedan nyår och har en trupp spetsig nog för att kunna vålla Messi och company stora problem. Med en övervärderad tvåa åker ettan med direkt även om alla tecken är att föredra på större system.

9. Marseille - PSG 2

Statistik
Vidare till Frankrike där Le Classique står och kikar i dörrhålet. Rivalmötet är alltid ett hett sådant och det såg vi inte minst under hösten då utvisningarna haglade likt ett monsunregn. Marseille stod då som segrare med 1-0, men det är inte troligt att Les Olympiens upprepar den bedriften under söndagsaftonen. Kaos råder i föreningen och då PSG återfår klassgubbar som Verratti och Neymar till den här kampen kommer de vitklädda få stora problem att hänga med ute på det gröna schackfältet. Pochettinos pågar vinner och det gör de komfortabelt. Tvåan är en bank.

10. Nantes - Lille X

Statistik
Likt Athletic Bilbao blir Lille en enorm favorit men i gästernas fall är det lite enklare att förstå. Fem raka segrar har tagit LOSC till serieledning två poäng före Lyon och så här långt går det inte att sammanfatta i annat än succé. Svenska folket stämmer också in i hyllningskören genom att strecka upp tvåan till höjder endast Mount Everest kan mäta sig med. Nere på normal nivå står Nantes och ropar, nog ska Kanariefåglarnas skrik ljuda högre än ensiffrig procent. Hemma i Bretagne har trots allt Domenechs mannar bara förlorat tre gånger hittills och med en välfylld västlig värdesida åker alla tecken med på studs. 1X2.

11. St. Etienne - Metz 1

Statistik
Inför säsongen var det nog många som hade tippat St. Etienne och Metz i motsatt ände av tabellen än vad spegelbilden visar. Sainté har dock underpresterat grovt samtidigt som Les Grenats har överträffat förväntningarna. Med det sagt har de anrika värdarna börjat spotta upp sig och när truppläget är bättre än på länge streckas ettan i första hand på Stade Geoffroy-Guichard. I samråd med plånboken välkomnas garderingar i ett senare skede då det känns aningen skevt att räkna bort Metz helt och hållet. Ettan först.

12. Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
Grovt övervärderad favorit nummer tre återfinns i Tyskland. Eintracht Frankfurt har likt Lille gjort sig förtjänta av sitt favoritskap då Adi Hütters adepter fullkomligen sprutat in mål mot slutet. Någonstans måste det ändå finnas måtta och när tvåan knallar upp runt 60 procent är det sannerligen läge att dra öronen åt sig. Ojämna men högkapabla Hoffenheim står på andra sidan, tro inte att Kramaric och hans polare kommer att stryka på tassen lättvindigt. 3-0 mot både Köln och Hertha Berlin är siffror som bär respekt med sig. Ettan är av högsta prio även om den inte bör stå ensam.

13. Bielefeld - Werder Bremen 1

Statistik
Kupongen går i mål hemma hos Oscar Linnér dit Markus Rosenbergs gamla Werder Bremen tar sig under söndagen. Ludwig Augustinsson återfinns också hos gästerna, men frågar vi valfri Die Werderaner-supporter är det inget snack om vilken svensk som står högst i kurs. Bielefeld kommer från två rejäla nederlag mot Eintracht Frankfurt och Köln, men dessförinnan imponerade värdarna med bland annat tre raka hållna nollor och sju av nio möjliga poäng. När då Bremen dras med offensiva skadebekymmer i form av Selke och Füllkrug är det intressant att gardera för att Die Arminen tar sig in på poänggivande väg igen. Blunda för den högt streckade tvåan.


Singelstrecket! - PSG

Med Neymar och Verratti tillbaka från avstängning blir PSG ett monster. Det monstret får ett Marseille i fullständigt kaos ruskigt svårt att tas med. Trots hög streckning är tvåan en stålspik.

Kupongrensaren! - Valencia

Bilbao är mitt uppe i brinnande Copa del Rey och får ruskigt svårt att ladda om till söndagens uppgift. Valencia besitter kvalitet nog för att lägga baskerna på rygg och till utsökt värde spelas X2.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Man City 2
2. Sheffield U - Chelsea x2
3. Wolves - Leicester 2
4. Parma - Bologna 2
5. Udinese - H.Verona 1x2
6. A.Bilbao - Valencia x2
7. Osasuna - Eibar 2
8. R.Betis - Barcelona 12
9. Marseille - PSG 2
10. Nantes - Lille 1x2
11. St. Etienne - Metz 1
12. Hoffenheim - E.Frankfurt 1x2
13. Bielefeld - W.Bremen 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Man City 2
2. Sheffield U - Chelsea (x)2
3. Wolves - Leicester 2
4. Parma - Bologna x2
5. Udinese - H.Verona 1x2
6. A.Bilbao - Valencia (x)2
7. Osasuna - Eibar (x)2
8. R.Betis - Barcelona 1x2
9. Marseille - PSG 2
10. Nantes - Lille 1x2
11. St. Etienne - Metz 1(x2)
12. Hoffenheim - E.Frankfurt 1(x2)
13. Bielefeld - W.Bremen 1x



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td