Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2021
07

Tips & Analys för Topptipset 8/2

Måndagens Topptips innehåller en hel del intressanta topplag. Atlético Madrid, Holstein Kiel, Espanyol och Cambuur ska alla in i elden. I övrigt ska vi också titta till bland andra Leeds och Benfica på denna spännande kupong. Här följer vägen mot åtta gröna bockar!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 19:59

1. Leeds - Crystal Palace 1

Statistik
Vi inleder på Elland Road där den nya gräsmattan står värd för mötet mellan Leeds och Crystal Palace. Efter två raka segrar torskade Leeds senast mot Everton trots en överlag positiv insats. I vanlig ordning lyckades Påfåglarna släppa in ett mål på en defensiv fast situation och där måste verkligen Bielsa hitta ett motgift för att kunna lyfta i tabellen. Lyckas de med det är mycket vunnet mot ett Palace som kommer hit utan sin absoluta nyckelspelare. Wilfried Zaha stannar hemma i London då han går skadad och då är det Leeds som ges utgångstecknet. Tvåan följer med på större system då det trots allt är svårt att lita fullt ut på de vitklädda för stunden.

2. Atlético Madrid - Celta Vigo X

Statistik
Efter en hemsk period med massvis av förluster har Celta Vigo lyckats få stopp på blödningen mot slutet. Två raka poängplock är facit för gästerna som onekligen lyfts av att ha Iago Aspas åter. Anfallaren är förutom sin produktion framåt också en ledargestalt som får hela laget med sig. Det lär behövas här. Atlético Madrid stormar mot ligatiteln i La Liga och värvningen av Luis Suárez framstår alltmer som kanske hela fotbollseuropas bästa på bra många säsonger. Med det sagt blir Madrassmakarna extremt hårt streckade och mot ett lag av Celtas kaliber kan en hel del hända. Plocka med alla tecken och jobba in knallen i öst.

3. Benfica - Famalicao 1

Statistik
Det är mycket som inte står rätt till hos Benfica just nu. Endast en triumf i ligaspelet sedan nyår är generalusla siffror som också inneburit att stadsrivalen Sporting sprungit iväg i serieledningen. Än är det såklart inte kört vad gäller guld-drömmarna, men med elva poäng upp till de grönvita ser det inte ljust ut. Famalicao är en opponent Örnarna normalt ska lägga på rygg utan större problem, men med rådande formläge tvekar vi på värdarna. Fama har tagit poäng av Benfica vid två av de tre senaste inbördes mötena och det är inte omöjligt att det händer igen under måndagen. Rensarkrysset ges plats.

4. Marítimo - Santa Clara 2

Statistik
Benficas form var inte mycket att hurra över men än värre är det hos Marítimo. Fyra raka nederlag, varav ett i cupen, och endast ett mål framåt under samma period stinker nedflyttningsstrid lång väg. Faktum är att värdarna, tillsammans med Portimonense, förlorat flest matcher av samtliga lag i Primeira Liga så här långt. Trots det går det inte att blunda för ettan på större system. Santa Clara har stått för en positiv säsong så här långt men upp till Europaplatser skiljer det redan för mycket för att gästerna ska ha en ärlig chans. Os Acoreanos är i grunden också ett gäng som trivs betydligt bättre hemma på ön än på resande fot. Börja med X2 och ta med ettan så fort tillfälle ges.

5. Belenenses - Guimarães 2

Statistik
Säsong ut och säsong in domineras Primeira Liga normalt av Sporting, Porto, Braga och Benfica. Nuvarande säsong ser dock de två sistnämnda ut att få sällskap av Pacos de Ferreira och Guimaraes. Os Vimaranenses, som gästerna kallas, är ett av finrummets hittills främsta gäng på resande fot och här ska de ses med god chans att haka på topplagen. Belenenses klarade, med andan i halsgropen, 0-0 mot Porto senast men får svårt att stå emot Óscar Estupinán och övriga trots fördelen av eget gräs. Tvåan går först i Lissabon.

6. Fortuna Düsseldorf - Holstein Kiel 2

Statistik
Vi vänder blickarna mot Tyskland och en oviss kamp från Zweite Bundesliga. För drygt tre veckor sedan stod Holstein Kiel för en dunderknall då de slog ut Bayern München ur Tyska Cupen. Därefter har Storkarna hängt med bra i ligaspelet och gästerna har absolut god möjlighet att lägga vantarna på en direktplats till Bundesliga i vår. Det har även Fortuna Düsseldorf som ännu inte förlorat en hemmamatch under säsongen. Uwe Röslers mannar står dock inför en tuff uppgift här och även om gubben (1-2) inleder smakar alla tecken bäst om plånboken tillåter.

7. Lugo - Espanyol X

Statistik
Jämn fajt att vänta när vi åter vänder blickarna mot Spanien. Denna gång är det Segunda División som gäller och Espanyol ser ut att helt ha tappat stinget i jakten på La Liga. Tre raka tävlingsförluster bådar inte gott inför varken fortsättningen eller mötet med Lugo. Värdarna från Galicien är inte lätta att tas med på Anxo Carro, något raden 6-3-2 vittnar om. I det vändande mötet var dessutom Lugo spelmässigt jämna med Espanyol och det är inte omöjligt att de lyckas ta poäng av katalanerna här. Den breda penseln åker fram.

8. Jong Ajax - Cambuur 2

Statistik
Vi avrundar äventyret i Amsterdam där en ensidig historia är att vänta. Cambuur ser ut att vara redo för Eredivisie och med den sanslösa offensiven som de gulblå besitter är det väldigt få som kan stå emot. 65 gjorda mål på 22 spelade matcher är ruskigt starka siffror. Robert Muhren har pangat in 21 av dem och det skulle inte förvåna om han blir tungan på vågen mot Jong Ajax. Junisarna håller till i mitten av tabellen och är bra när de har sin dag, men mot ett lag som tagit nästan dubbelt så många poäng som de själva blir det övermäktigt. Tvåan är en spik.


Singelstrecket! - Cambuur

Cambuur kan vid seger mot Jong Ajax koppla ett järngrepp om en av de två direktplatserna till Eredivisie. Med en glödhet Robert Muhren på topp klarar inte junisarna från huvudstaden av att stå upp mot serieledarna.

Kupongrensaren! - Celta Vigo

Atlético Madrid parkerar in som ohotad tabelletta i La Liga och Madrassmakarnas största fiende till ligatiteln är de själva. Celta Vigo är ett lag som är kapabla att bjuda upp till dans i Madrid och med en sönderstreckad etta målar vi brett och hoppas att de rödvita har en sämre dag.


Spelförslag:

72 rader

1. Leeds - Crystal P 1
2. A.Madrid - Celta Vigo 1x2
3. Benfica - Famalicao 1x
4. Marítimo - Santa Clara x2
5. Belenenses - Guimarães 2
6. Düsseldorf - Holstein Kiel 12
7. Lugo - Espanyol 1x2
8. Jong Ajax - Cambuur 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Leeds - Crystal P 1(2)
2. A.Madrid - Celta Vigo 1x2
3. Benfica - Famalicao 1x
4. Marítimo - Santa Clara 1x2
5. Belenenses - Guimarães (x)2
6. Düsseldorf - Holstein Kiel 1x2
7. Lugo - Espanyol (1)x(2)
8. Jong Ajax - Cambuur 2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td