Logga in
feb
08

Tips & Analys för Topptipset 9/2 - 250K EXTRA!

Två ruskigt intressanta cupfajter står för två tredjedelar av inledningen på tisdagens Topptips. Juventus har skaffat sig slagläge mot Inter i semifinalen av Coppa Italia och på Old Trafford ska Manchester United brottas med West Ham. Däremellan ska vi titta till ett miniderby från Madrid innan vi avrundar med fotboll från The Championship och League One. Nu gasar vi mot de 250.000 extrakronorna i potten!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 19:59

1. Juventus - Inter 1

Statistik
Säsongstarten lovade inte mycket för Juventus, men Den gamla damen har verkligen kommit igång under vintern. Supercupen plockades hem efter segern mot Napoli och Bianconeri har också slagläge mot Inter i Coppa Italia efter 2-1-segern på San Siro. Cristiano Ronaldo avgjorde det mötet på egen hand och portugisen lär vara extremt sugen på nya mål under måndagen. Inter får klara sig utan Vidal och Sánchez som båda är avstängda, men trots det går det inte att räkna bort Contes mannar. I mitten av januari slog Inter Pirlo och company med 2-0 och även om vi inleder västerut är den lågt streckade tvåan med på större system.

2. Real Madrid - Getafe X

Statistik
Ett av kupongens roligaste skrällägen hittas i Madrid där något av ett derby väntar. Real Madrid vann La Liga i fjol men det ser inte ut att bli en andra rak ligatitel för Marängerna. Atlético Madrid har sprungit ifrån i toppen och dessutom saknar Zidane mängder med spelare inför mötet med svårspelade Getafe. Kroos, Ramos, Valverde och Hazard är bara några namn från avbräckslistan och då blir det svårt att köpa ettans våldsamma streckning. Getafe bjuder alltid upp till dans med deras fysiska spel och här ligger verkligen Real i farozonen. Helgardera.

3. Manchester United - West Ham 1

Statistik
Trots en ganska stark insats, framför allt offensivt, fick Manchester United nöja sig med 3-3 mot Everton efter att The Toffees kvitterade med matchens sista spark. Ligatiteln ser därmed ut att gå till Manchester City, men i FA-cupen är Solskjaers manskap fortfarande med. För den femte omgångens motstånd står West Ham och David Moyes har hintat om viss rotation på Old Trafford. Skadebenägna Antonio kan mycket väl komma att vilas och då Lingard inte får möta klubben han är på lån från är gästernas offensiv reducerad. Man United studsar in på vinnande väg igen. Etta.

4. Sheffield Wednesday - Wycombe 2

Statistik
Ofattbart viktiga poäng står på spel i bottenträsket av The Championship. Wycombe lär med största sannolikhet åka ur då de inte håller för den här nivån, men lita på att The Chairboys kommer ha roligt längs vägen under rockstjärnan Gareth Ainsworths ledning. I höstas slog gästerna bland annat Sheffield Wednesday med 1-0 och samma motstånd väntar under måndagen. The Owls har förtvivlat svårt att lämna bottenträsket trots en rätt slagkraftig trupp och vi räknar inte med att värdarna bara går ut och städar av Wycombe. Den lågt streckade tvåan åker med direkt och på större system rullas heltäckningsmattan ut.

5. Rotherham - Cardiff 2

Statistik
Mick McCarthy anställdes för att rädda Cardiffs säsong och i helgen fick äntligen irländaren segerjubla för första gången sedan han tog över. 2-0 borta mot Bristol City var ett styrkebesked och även om det är en bit upp till playoff ska inte de slagstarka gästerna räknas bort helt från den striden. Rotherham visar förvånansvärt fin form nere i bottenträsket där målen rasslar in, men trots det är en kamp för att undvika nedflyttning vad The Millers får rikta in sig på. Tvåan går först alla dagar i veckan på New York Stadium.

6. Peterborough - Ipswich X

Statistik
Vi hoppar ned ännu ett hack i det engelska seriesystemet. Peterborough sålde inför säsongen Ivan Toney till Brentford och medans han gör succé i The Championship har The Posh hittat en fullgod ersättare i Jonson Clarke-Harris. Spjutspetsen har pangat in 14 kassar hittills och det är en spelare som Ipswich måste hålla koll på. Lyckas The Tractor Boys med den uppgiften är mycket vunnet och här blir de trots högkapabla gästerna undervärderade. I rent kunnande skiljer det verkligen inga mil mellan de här båda aktörerna och när då högersidan erbjuder smaskigt spelvärde väljer vi att gardera friskt redan från start.

7. Hull - Lincoln 1

Statistik
Seriefinal från KCOM Stadium där tvåan Hull tar emot ettan Lincoln. Tigrarna drattade ur The Championship i fjol men ser redan nu ut att vara redo att ta klivet upp igen. I egen borg är Honeyman och hans kumpaner verkligen att räkna med och trots att Lincoln är seriens hittills bästa bortalag slår de ur underläge i Kingston upon Hull. För en vecka sedan ägde samma möte rum i EFL Trophy och då fick gästerna nöja sig med 1-1. Mer än så kan inte The Imps hoppas på under måndagsaftonen. 1X ramar in toppmötet.

8. Shrewsbury - Sunderland 2

Statistik
Till allas stora förtret har Vänner utgått ur Netflix arkiv, men kvar finns åtminstone Sunderland ‘Til I Die. The Black Cats åker under tisdagen till Shropshire för att haka på topplagen i League One och på bortagräs har de rödvita hittills visat framfötterna. Raden 6-6-0 vittnar om gästernas stabilitet och trots att spelet inte alltid ser övertygande ut bör det räcka till minst en pinne på Montgomery Waters Meadow. Shrewsbury för en anonym tillvaro i de nedre regionerna och har faktiskt bara vunnit två fajter på egen matta sedan säsongen startade. Det blir inte fler här. Strecka från höger.


Singelstrecket! - Manchester United

David Moyes har hintat om att Michail Antonio kan komma att vilas och då Jesse Lingard inte får delta på Old Trafford tappar West Ham flera dimensioner i sin offensiv. Rotation kan förekomma även i United men Solskjaers breda trupp avgör till värdarnas fördel.

Kupongrensaren! - Ipswich

Peterborough är erkänt starka i egen borg, men här blir värdarna övervärderade. Ipswich är trots allt ett väloljat kollektiv som ska ses med betydligt större chans än vad strecken antyder. Högersidan är icke att förglömma.


Spelförslag:

72 rader

1. Juventus - Inter 1x
2. Real Madrid - Getafe 1x2
3. Man United - West Ham 1
4. Sheffield W - Wycombe 12
5. Rotherham - Cardiff 2
6. Peterborough - Ipswich 1x2
7. Hull - Lincoln 1x
8. Shrewsbury - Sunderland 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Juventus - Inter 1x2
2. Real Madrid - Getafe (1)x(2)
3. Man United - West Ham 1
4. Sheffield W - Wycombe 1x2
5. Rotherham - Cardiff (x)2
6. Peterborough - Ipswich 1x2
7. Hull - Lincoln 1(x)
8. Shrewsbury - Sunderland x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td