promo
Logga in
feb
10

Tips & Analys för Topptipset 11/2 - 250K EXTRA!

Torsdagens Topptips ser ut att bli ett svårbemästrat sådant då det är idel cupmatcher på menyn. Nedslag görs i England, Spanien, Holland, Frankrike, Danmark och Turkiet där det bland annat bjuds på en klaring i form av Feyenoord och ett ordentligt skrällbud i form av Konyaspor. Med 250.000 kronor i extrapengar är motivationen ruskigt hög!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:29

1. Wolverhampton - Southampton 2

Statistik
Vi inleder i England där två aktörer som möts igen på söndag, då i Premier League, drabbar samman på Molineux. Wolverhampton har fått med sig fyra poäng av sex möjliga mot Arsenal och Leicester, men det är en utdelning som inte motsvarar insatserna. Vargarna är fortfarande beklämmande tama i offensiven utan Jiménez och då även Boly och Podence dras med skadebekymmer är inte den smått överstreckade ettan en rolig favorit att hålla i handen. Southampton visar heller inte mycket för stunden, men här får åtminstone Hassenhüttl tillbaka ett gäng lirare som tidigare gått skadade. Då ska såväl odds som streck vara betydligt jämnare och med värdet i öst blir valet enkelt. X2.

2. Barnsley - Chelsea 2

Statistik
Chelsea gav Barnsley rejält på nosen i höstens Ligacup-möte och nu är det dags för värdarna att försöka stå upp bättre när de ställs mot samma lag i FA-cupen. Noterbart är att The Tykes bytt tränare sedan föregående kamp och under Valérien Ismaël har Barnsley fått sig ett ordentligt lyft. Upp till Chelseas nivå skiljer såklart fortfarande en hel del, men trots att de blåklädda fått med sig resultaten under Tuchel har det inte sett våldsamt bra ut spelmässigt. Tvåan streckas givetvis först, men här är det läge att täcka upp i samråd med plånboken och hoppas på en skräll.

3. Athletic Bilbao - Levante X

Statistik
Ett av de roligaste skrällägena hittas i Baskien. Athletic Bilbao är framme i final i föregående upplaga av Copa del Rey, som ännu inte spelats, samtidigt som de också är framme i semifinal av den nuvarande. Två cuptitlar under en säsong hade ju varit något för historieböckerna, men här blir de rödvita alldeles för hårt betrodda. Levante är klart förbättrade mot slutet vilket inte minst syntes i kvartsfinalen där Villarreal slogs ut efter förlängning. Gästerna stoltserar med nio raka tävlingsmatcher utan förlust och ska inte känna sig slagna på förhand på San Mamés. Helgardera.

4. Heerenveen - Feyenoord 2

Statistik
Efter tre raka nederlag i ligaspelet visade Feyenoord rejäl klass när de slog PSV Eindhoven. Matchen var över redan efter den första halvleken då bland andra Linssen och Berghuis sett till så att grabbarna från Rotterdam ledde med 3-0. Det är två spelare med skyhög kapacitet som Heerenveen verkligen får se upp med. Värdarna slof förvisso Feyenoord med 3-0 här hemma för drygt två veckor sedan, men den smått osannolika effektiviteten som de blåvita visade upp då får de svårt att matcha igen. Feyenoord är klart bättre i grunden och med bättre skärpa vinner de detta klart. Tvåa!

5. Angers - Rennes 2

Statistik
Över till Frankrike som precis som England bidrar med två fajter. Rennes har iklätt sig blåställen efter uttåget ur Champions League där den enda förlusten är den hemma mot Lille i ligan. Den fina raden skvallrar högt om gästernas kapacitet. Samtidigt finns det fog för att påstå att Les Rennais haft problem med att avgöra matcher mot slutet. Tvåan går därför inte att ta för given när resan går till Angers. Värdarna visade sitt kunnande när de i början av januari lade Lille på rygg och då ettan ser ut att erbjuda litet spelvärde är den ett lockande komplement åt tvåan.

6. Sochaux - St. Etienne X

Statistik
Sochaux är i Ligue 2 vad St. Etienne borde vara i Ligue 1, nämligen ett stabilt mittengäng. Så har dock inte varit fallet för Les Verts som först mot slutet har börjat visa vad de kan i finrummet. På frågan om gästerna kommer att gå ut och bara städa av Sochaux blir därmed svaret nej. Skador och sjukdomar stör den anrika föreningen och här ska de gulblå kunna bjuda upp till dans. 4-1-segern mot Chambly var en perfekt uppladdning inför torsdagens uppgift. Börja i mitten och fyll därefter på med allt vad lädret tillåter.

7. Vejle - Randers 2

Statistik
Danskarna vrålar för kvartsfinalmöte på Vejle Stadium och då är vi där med tolk och anteckningsblock. Vejle ser ut att ha slipat på defensiven under uppehållet då värdarna ståtar med en intakt nolla samt fyra poäng av sex möjliga mot Aarhus och Sönderjyske. Här jackas dock motståndet upp ett par hack då Randers kommer på besök. Tidsfördrivaren Patrik Carlgren och hans polare stod upp bra senast mot Midtjylland och har vid de senaste inbördes mötena haft lätt för att avfärda Vejle. Huruvida det blir lätt eller inte under torsdagen återstår att se, men X2 är ett tryggt lås.

8. Konyaspor - Besiktas 1

Statistik
Vi avrundar kalaset i Turkiet där vi, precis som ingressen nämner, hoppas på en knall i Konya. Där håller Konyaspor till och värdarna hoppas på revansch efter att i helgen ha torskat mot Besiktas som också står för motståndet i denna kvartsfinal. Örnarna vann med 1-0 efter att ha spelat merparten av helgens kamp med en man mindre, men det som är desto mer anmärkningsvärt är att Besiktas föll i höstens motsvarande ligamöte med hela 4-1. Det tycks tipparna glömma bort som här streckar upp tvåan för högt. Spelvärdet på ettan blir därför prioriterat och det ska inte ses som omöjligt att Konyaspor fäller gästerna på sin hemmabana ännu en gång.


Singelstrecket! - Feyenoord

Feyenoord bjöd på ett riktigt styrkebesked mot PSV och kommer de upp i samma nivå här får Heerenveen stora problem. I grunden är gästerna klart bättre än de blåvita och tvåan ska därmed ses som högst trolig. Dessutom till fint värde.

Kupongrensaren! - Konyaspor

Besiktas har all press på sig inför mötet med Konyaspor vilket innebär att värdarna kan spela avslappnat. Det gjorde de även i motsvarande ligamöte från i höstas och då slutade den kampen hela 4-1 till Konya. Uteslut inte att det händer igen.


Spelförslag:

72 rader

1. Wolves - Southampton x2
2. Barnsley - Chelsea 2
3. A.Bilbao - Levante 1x2
4. Heerenveen - Feyenoord 2
5. Angers - Rennes 12
6. Sochaux - St. Etienne x
7. Vejle - Randers x2
8. Konyaspor - Besiktas 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wolves - Southampton (x)2
2. Barnsley - Chelsea 1x2
3. A.Bilbao - Levante 1x2
4. Heerenveen - Feyenoord 2
5. Angers - Rennes 12
6. Sochaux - St. Etienne (1)x(2)
7. Vejle - Randers (x)2
8. Konyaspor - Besiktas 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td