promo
Logga in
feb
11

Tips & Analys för Topptipset 12/2

Helgen ska firas in och det gör vi med ett på förhand spännande Topptips. Fällbara favoriter finns bakom många hörn även om det sannolikt inte går att göra mycket åt den tyska drabbningen. Förutom hos bratwurstarna ska vi även göra nedslag i England, Spanien, Italien, Portugal och Belgien. Plattan i mattan!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Blackburn - Preston 1

Statistik
Vi inleder på smarrigt vis med ett derby i Lancashire. Blackburn besitter en offensiv stark nog för att nå playoffplats och samma visa gäller även för gästande Preston. De båda aktörerna har däremot haft stora problem med kontinuiteten under säsongens gång och troligtvis får vi se en följande matchbild på Ewood Park. Då ska inte The Lilywhites, som besökarna kallas, underskattas så som de ser ut att göra. Tvåan åker med redan på mindre system då gubben (1-2) blir valet.

2. Celta Vigo - Elche X

Statistik
Celta Vigo förtjänar beröm i massor för insatsen mot Atlético Madrid. 2-2 var definitivt ett resultat att vara stolta över, men efter en sådan kraftsamling skulle det inte förvåna om prestationen dippar när Elche kommer på besök. Gästerna har hittills bara förlorat åtta av 20 spelade matcher och då det är ruskigt jämnt i botten av La Liga kommer Elche inte att ge bort något gratis på Balaídos. Koppla på hela spannet redan från start och jobba in den smaskiga rensarsidan i österled.

3. RB Leipzig - Augsburg 1

Statistik
Kupongens i särklass största favorit hittas, precis som nämns i ingressen, i Bundesliga. Augsburg har torskat fem av de sex senaste i ligaspelet och då hela 13 mål runnit in bakvägen under samma period är formen minst sagt oroande inför resan till Red Bull Arena. Här väntar ett formstarkt Leipzig som efter torsken mot Mainz gett sig ut på en segerturné. Totalt 8-0 mot Leverkusen, Bochum (DFB Pokal) och Schalke är starka papper och här vinner Tjurarna återigen. Ettan är given.

4. Bologna - Benevento 1

Statistik
Efter en stark första halva av säsongen har Pippo Inzaghi och hans Benevento mattats betänkligt den senaste tiden. Blott en seger, mot usla Cagliari, sedan nyår är inte mycket att skriva hem om för nykomlingarna. Bologna går i sin tur åt andra hållet och överkörningen av Parma senast var positiv ur flera synvinklar. Viktiga offensiva duon Orsolini/Barrow nätade båda och för en gammal försvarare som Sinisa Mihajlovic gladde även den hållna nollan. Förlorar gör inte Bologna. Strecka från vänster.

5. Famalicao - Belenenses X

Statistik
En brutalt svårtippad fajt står för dörren i det portugisiska finrummets bottenträsk. Efter att ha blivit brandskattade under sommaren är Famalicao inte i närheten av att kunna upprepa den succéfyllda fjolårssäsongen. Istället handlar verkligheten om att försöka ordna förnyad biljett i Primeira Liga. Samma visa gäller även för smålänningarna (hehe) Belenenses. Gästerna är otroligt snåla i planens båda riktningar och på resande fot bjuder sällan huvudstadslaget på någonting extra. Även om överhängande kryssrisk finns rekommenderas alla tecken.

6. Leuven - Kortrijk 2

Statistik
Innan vi gör återbesök i Spanien och Italien ska vi titta till en fajt från Jupiler League i Belgien. OH Leuven har tappat mark i jakten på Slutspelsplatser och det är inte svårt att förstå då värdarna är segerlösa sett till deras fem senaste alla kategorier. Mot ett förbättrat Kortrijk får Leuven finna sig att slå ur underläge trots segern i det vändande mötet. Gästerna följde upp 3-0-viktorian mot Mouscron med att knipa en pinne av topplaget Standard Liége, men helt att lita på är inte De Kerels. X2 går först, finns deg över åker ettan med på större system.

7. Sabadell - Real Zaragoza 2

Statistik
Real Zaragoza förknippas säkert av många betydligt högre än med bottenstrid i Segunda División. Efter en katastrofal inledning har dock gästerna lyft sig och fortsätter de på inslagen väg är snart de negativa strecken ett minne blott. Härnäst väntar en överkomlig uppgift i Katalonien för den anrika föreningen. Sabadell har svårt med att vinna matcher vilket inte minst återspeglas i sex (!) delade äror på de sju senaste tävlingsmatcherna. Till mer än ett kryss räcker det inte för katalanerna. Strecka från höger.

8. Monza - Pisa 1

Statistik
Silvio Berlusconi suktar efter att ha ett lag i Serie A igen och det är inte omöjligt att hans Monza tar steget upp den här säsongen. Truppen innehåller flera namnstarka lirare, bland andra Balotelli och Boateng, men mot ett tajt och försvarsstarkt Pisa riskerar de profilerade värdarna att gå på pumpen. Pisa har knipit poäng mot större torn än Monza under säsongens gång och även om 1X inleder välkomnas tvåan på större rader till Berlusconis stora förtret.


Singelstrecket! - RB Leipzig

Klasskillnad är att vänta på Red Bull Arena och klasskillnad kommer det också att bli. Augsburg har ingenting att sätta emot läskjätten Leipzig. Banketta.

Kupongrensaren! - Elche

Celta Vigo har inte vunnit en tävlingsmatch under 2021 och det är inte omöjligt att den mörka trenden fortsätter även efter fredagen. Elche står spelmässigt upp bra mot samtliga motståndare i La Liga och gästerna ska absolut kunna få med sig något från Vigo.


Spelförslag:

72 rader

1. Blackburn - Preston 12
2. Celta Vigo - Elche 1x2
3. RB Leipzig - Augsburg 1
4. Bologna - Benevento 1
5. Famalicao - Belenenses 1x2
6. Leuven - Kortrijk x2
7. Sabadell - Zaragoza 2
8. Monza - Pisa 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Blackburn - Preston 12
2. Celta Vigo - Elche 1x2
3. RB Leipzig - Augsburg 1
4. Bologna - Benevento 1(x)
5. Famalicao - Belenenses (1)x(2)
6. Leuven - Kortrijk 1x2
7. Sabadell - Zaragoza (x)2
8. Monza - Pisa 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td