Logga in
feb
15

Tips & Analys för Topptipset 16/2 - 250K EXTRA!

Med stående ovationer välkomnas Champions League tillbaka till tisdagens strålkastarljus. Barcelona ska ta sig an PSG på Camp Nou medans Red Bull Leipzig mäter svärd med Liverpool i Ungern. Utöver de kamperna finns även sex härliga fajter från The Championship att tillgå. 250.000 kronor i extrapengar är ingen dålig krydda. Nu gasar vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 19:59

1. Barcelona - PSG 1

Statistik
Barcelona laddade upp inför detta stormöte med att slå tillbaka Alavés med hela 5-1. Leo Messi stod bland annat för två riktiga pärlor, men här blir det tuffare emot för katalanerna. Trots att Camp Nou anses som en borg i de här sammanhangen är det inte helt enkelt att lita på Koemans mannar med tanke på hur det sett ut under säsongens gång. PSG kommer till Katalonien utan Neymar, men trots det tunga avbräcket finns ändå lirare som Mbappé och Di María, två speedkulor som definitivt kan hota värdarnas backlinje. Ettan inleder och får sedan sällskap av tvåan på större system.

2. RB Leipzig - Liverpool 2

Statistik
På grund av Coronarestriktionerna i Tyskland kommer matchen mellan Red Bull Leipzig och Liverpool att spelas på neutral mark i Ungern. Således försvinner hemmaplansfördelen för Tjurarna, men de ska inte räknas bort för den sakens skull. Nagelsmann och company befinner sig i fin form och när Liverpool inte alls övertygat mot slutet känns det här mötet vidöppet. I vad som väntas bli en böljande fajt med målchanser till höger och vänster landar valet på just höger och vänster, gubbe (1-2)!

3. Preston - Watford 2

Statistik
Över till England och The Championship som tar oss hela vägen in i mål. Preston vann i helgen Lancashire-derbyt mot Blackburn med 2-1, en välbehövlig seger efter den senaste tidens kräftgång. Tisdagens uppgift blir dock ännu svårare då ett i grunden klart starkare Watford gästar Deepdale. The Hornets gav Bristol City en rejäl åktur (6-0) i lördags och håller gästerna den nivån fortsättningsvis är det inte många gäng i andraligan som kan stå emot. Tvåan ska ses som trolig, men den förmodat hårda streckningen borgar ändå för kryssällskap.

4. Stoke - Sheffield Wednesday X

Statistik
Efter en oväntat stark inledning har Stoke tappat konceptet den senaste tiden. Efter jul står The Potters noterade för noll segrar på åtta försök och det faktum att fem av de segerlösa kamperna renderat i oavgjort är en klen tröst för de rödvita. Trots det blir ettan övervärderad när Sheffield Wednesday äntrar Stoke-on-Trent under tisdagsaftonen. Ugglorna känns på gång efter tre segrar på de fyra senaste i ligan och nog ska de kunna klara av att stå emot värdarna ett bra tag på bet365 Stadium. För den som vill hålla kostnaden nere är spikkrysset inget dumt alternativ, tillåter finanserna bör dock den breda penseln åka fram.

5. Wycombe - Derby X

Statistik
På Adams Park hittas en av kupongens två största favoriter, nämligen Derby. Sett till The Rams senaste formrad med fyra segrar på de fem senaste är det inte särskilt konstigt, men vi ska inte bara stirra oss blinda på form. Wayne Rooney och company visade bland annat i 0-3-torsken mot Rotherham att de titt som tätt går på minor och när tvåan streckas upp över 60 procent är det trots allt läge att dra i handbromsen. Wycombe är inte mycket för världen, men när The Chairboys i helgen vände underläge till seger borta mot Huddersfield visade de att det finns motivation trots det utsatta tabelläget. Måla tvärs över och jobba in knallen i väst.

6. Bristol City - Reading 2

Statistik
Trots att de hittills förlorat nio matcher, flest av samtliga topp-6-lag, har Reading också bevisat att de besitter en högstanivå för att kunna knipa en playoffplats mot Premier League till våren. Lucas Joao är en anfallare av toppsnitt i The Championship och han kan på egen hand skjuta ett uddlöst Bristol City i sank. The Robins fick sig en rejäl lavett av Watford (0-6!) i lördags och de fem raka tävlingsförlusterna riskerar att bli sex under tisdagen. Till vad som ser ut att bli förmånlig procent kan tvåan lämnas ensam.

7. Middlesbrough - Huddersfield 2

Statistik
Middlesbrough får ett ruskigt stort favoritskap när de tar emot Huddersfield. Offensiven har gått i stå för Neil Warnocks manskap och med ett par tunga avbräck att förhålla sig till går Boro definitivt inte säkra även om gästernas form inte heller är vacker läsning. Huddersfield har dock en hög höjd i sitt spel och när tvåan ser ut att landa farligt nära singelprocent råder garderingstvång på Riverside. För den som känner sig extra modig är ettan till och med ett potentiellt avslag.

8. Luton - Cardiff 2

Statistik
Luton ger ett klart stabilare intryck än i fjol och det råder ingen större tvekan om att Hattmakarna löser nytt kontrakt i The Championship fram mot våren. Segern mot Birmingham var ett kvitto på att Nathan Jones mannar höjt sig markant och utan chans ska inte värdarna ses när Cardiff kommer på besök. Blånäsorna är inne i en fin trend med tre raka segrar men ställs här mot ett motstånd som inte ger bort något gratis. X2 går först även om alla tecken smakar bäst.


Singelstrecket! - Reading

Av alla topplag i The Championship är Reading det som tenderar att agera mest ojämnt, men här får gästerna en mycket passande uppgift framför sig. Bristol City är i fritt fall för stunden och kommer Reading upp i närheten av sin högstanivå lägger de värdarna på rygg utan större problem.

Kupongrensaren! - Huddersfield

Huddersfield har kapacitet för att matcha Middlesbrough rent spelmässigt och när båda aktörerna befinner sig i usel form måste högersidan finnas med på alla seriösa kuponger. Den betalar alldeles för bra för att missas.


Spelförslag:

72 rader

1. Barcelona - PSG 1
2. Leipzig - Liverpool 12
3. Preston - Watford x2
4. Stoke - Sheffield W x
5. Wycombe - Derby 1x2
6. Bristol City - Reading 2
7. Mboro - Huddersfield 1x2
8. Luton - Cardiff x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Barcelona - PSG 1(2)
2. Leipzig - Liverpool 12
3. Preston - Watford (x)2
4. Stoke - Sheffield W (1)x(2)
5. Wycombe - Derby 1x2
6. Bristol City - Reading 2
7. Mboro - Huddersfield 1x2
8. Luton - Cardiff 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td