Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
feb 2021
19

Tips & Analys för Stryktipset 20/2

Lördagens Stryktips inleds med en riktigt batalj när det är dags för ett Merseyside-derby där vinnaren kan ta ett steg närmare Europaplatserna. Vår motivation är skyhög och med fällbara favoriter runt en del hörn finns det hopp om trevlig utdelning. Nu trampar vi plattan i mattan!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Liverpool - Everton 1

Statistik
Kupongens första drabbning smäller onekligen högst då Liverpool tar emot Everton i Merseyside-derbyt. Efter ett ganska eländigt 2021 förmådde gnällpellen Klopp sina mannar till en stark insats mot Leipzig som gav Liverpool ett perfekt utgångsläge inför returen. Salah och Mané strutade varsin gång och anfallstorpederna ska ses med god målchans även mot ett ihåligt Everton. Det är inte mycket italienskt försvar över Don Carlos blåklädda lirare och med en del frågetecken i offensiv riktning lutar mycket åt att The Toffees kammar noll på stadens mest kända arena. Ettan singlas.

2. Fulham - Sheffield United 2

Statistik
Någon klang- och jubelföreställning är troligtvis inte att vänta på arenan som pryds av Michael Jackson. Fulham har moonwalkat sig till fem poäng av de senaste nio möjliga och därmed skapat viss kontakt med säker mark. På tal om säker är det vad ettan inte är, tipparnas hårda förtroende till trots, när Sheffield United kommer på besök. Liksom lördagens opponenter har The Blades skärpt till prestationerna sedan nyår och då det här är två i grunden jämbördiga gäng är den övervärderade ettan att jämföra med en “smooth criminal”. Går för den spännande thrillern till höger istället.

3. Burnley - West Bromwich 1

Statistik
Ett av helgens absolut lugnaste analytiska jobb kommer vara att räkna antalet passningar på Turf Moor. Varken Burnley eller West Bromwich förespråkar bollinnehav och hittills har det inneburit placeringar i bottenträsket för båda herrskapen. Sean Dyches soldater ska ändå ses som de stabilare pelarna och då Ben Mee troligtvis är tillbaka i mittlåset tillsammans med Tarkowski blir det svårt för West Bromwich att få hål på The Clarets. Ettan är en solid utgång vars förmodat hårda streckning borgar för ett kryss på större system.

4. Bristol City - Barnsley 2

Statistik
Vi lämnar Premier League därhän och riktar istället blickarna mot Ashton Gate där Bristol Citys formkurva är att likna vid rådande temperaturer utomhus. The Robins är iskalla för stunden vilket återspeglas väl i sex raka nederlag alla kategorier. Playoffplatsen blir svår att nå och mot ett Barnsley som imponerat i kubik mot slutet får värdföreningen finna sig i att slå ur underläge trots fördelen av egen borg. Gästerna kommer från sex poäng av sex möjliga mot Brentford och Blackburn, ett rungande kvitto på kunnandet i Ismaëls trupp. I rådande takt är en playoffplats långt ifrån omöjlig och tvåan är en given utgång i kulturstaden.

5. Cardiff - Preston X

Statistik
I samband med föregående fajt har vi flörtat med gränsen till Wales och den här gången tar vi hela steget över till draklandet. Sett till form är Cardiff nationens stolthet för stunden då Blånäsorna presenterar fyra raka triumfer. Mick McCarthy har således köpt sig välbehövlig tid på tränarposten och nog ska walesarna kunna utmana hela vägen in på våren om en kvalplats till Premier League. Innan vi förhastar oss ska det ändå nämnas att värdarna inte är några övermän och när ettan sticker iväg är det ett måste att kolla åt andra hållet. Där står ett just nu formsvagt Preston, men kunnandet hos The Lilywhites är i grunden jämbördigt med det hos Cardiff. Det återspeglas inte i streckningen och då är vi snabba med att koppla på hela spannet redan på mindre system.

6. Huddersfield - Swansea 1

Statistik
Ett av kupongens mest sevärda möten utspelar sig på John Smith’s Stadium. Huddersfield är The Championships svar på Leeds i Premier League med en förkärlek till stort bollinnehav och medföljande blandade resultat. Mot slutet har det varit mörk bokföring från The Terriers och faktum är att de blåvita ännu inte vunnit under det nya året. Trots det ska inte Huds räknas bort när Swansea kommer på besök. Sett till tabellen ska det här vara en promenadseger för walesarna, men insatserna har inte varit som bäst den senaste tiden. Förr snarare än senare ligger en torsk i luften och då tvåan säkerligen blir ett populärt tecken hos svenska folket drar vi en rövare och plockar med ettan som sällskap. Finns deg över åker krysset med på större rader.

7. Nottingham - Blackburn 2

Statistik
Nottinghams säsong har varit långt ifrån munter och det lär bli en brakfest när ligan summeras för att glömma det som varit. Med fyra raka utan torsk åkte Sherifferna till Wales med gott hopp inför mötet med Swansea, men väl där föll Chris Hughtons mannar sent med 0-1. Det var en signifikativ insats för hur det sett ut sedan start och när Blackburn nu gästar City Ground lockar inte ettans överstreckning nämnvärt. The Rovers kan betydligt mer än vad de hittills visat och kan bara Adam Armstrong hålla målfabrikationen uppe ska gästerna kunna klättra i tabellen. Värdet sitter i österled och således spelas X2.

8. QPR - Bournemouth X

Statistik
2021 ser onekligen ut att bli Queens Park Rangers år. The Hoops har fått sig ett sanslöst lyft sedan nyår vilket inte minst syntes senast mot Brentford där de blåvita vände underläge 0-1 till seger 2-1 på drygt fyra minuter. Bournemouth är normalt en övermäktig motståndare för huvudstadslaget, men i den här formen går det inte att förbise värdarna. Körsbären är också de ett välmående gäng för stunden och har alltjämt en playoffplats i sina händer, men med det sagt välkomnas garderingar i denna ruskigt svårsiade drabbning. Om råd alla tecken.

9. Millwall - Wycombe 1

Statistik
Wycombe blixtrar till här och där men överlag skriker det League One om Gareth Ainsworths adepter. The Chairboys är andraligans sämsta bortalag så här långt och det lär de vara även efter 90 minuter på The Den. Millwall är erkänt starka på egen matta och när Lejonen dessutom gått segrande ur tre raka fajter är det inget snack om var favoritskapet ska ligga under lördagen. Kupongens mest givna utgång är den till vänster och med ett kryss, främst på grund av stort streckmässigt förtroende, är vi i hamn.

10. Norwich - Rotherham 1

Statistik
Bottenlaget Rotherham börjar gå mot mörkare perioder efter två raka inkast av handduk. När gästerna ställs mot på förhand tuffa motstånd räcker de sällan till och i ärlighetens namn hoppas nog inte The Millers på alltför mycket när nästa destination heter Carrow Road. Norwich har vaknat till liv igen och när majestäter som Buendía och Pukki drar i trådarna längst fram är det få aktörer som kan stå emot Kanariefåglarna. Ettan ser ut att streckas i högsta laget men är likväl en stålspik. Garderingar spenderas bättre på annat håll.

11. Reading - Middlesbrough X

Statistik
Två gäng som på förhand spåddes göra upp om de sista playoffplatserna till Premier League befinner sig också i just de trakterna inför lördagen. Reading parkerar in på femteplatsen, åtta poäng före tabellåttan Middlesbrough, och det är till stor del tack vare Lucas Joao som så är fallet. Anfallaren har levererat på en genomgående hög nivå under säsongen och honom måste Boro hålla ett extra öga på. Lyckas gästerna tygla portugisen är mycket vunnet och då de själva besitter en hel del anfallskraft är lillvärdet i öst alldeles för bra för att missa. Måla brett redan på minsta möjliga system.

12. Sheffield Wednesday - Birmingham X

Statistik
Vidare till en annan streckstrid, nämligen den absolut nedersta. Här håller Sheffield Wednesday och Birmingham till, två lag som ser ut att hålla till i botten hela vägen in i sista omgången. I det långa loppet är det liten fördel Ugglorna som innehar en spetsigare trupp, men när ettan streckas upp mot 50 procent måste vi dra öronen åt oss. Birmingham har kapacitet för att kunna stänga ner värdarna och då försvaret inte är onsdagslagets signum kan ett baklängesmål mycket väl slinka in. Helgardera kvickt.

13. Stoke - Luton 1

Statistik
Efter vad som känts som sju svåra år lyckades Stoke äntligen vinna en match igen. Sheffield Wednesday besegrades i veckan med 1-0 efter att den rutinerade målspottaren Steven Fletcher hittat rätt. Trots en längre tids kräftgång har The Potters fortfarande goda möjligheter att nå playoff och mot ett för stunden svagt Luton ska värdarna kunna knipa ytterligare en trea. Hattmakarna har torskat två av de tre senaste inbördes mötena med de rödvita och det är sällan gästerna kommer till sin rätt på främmande mark. Ettan är en värdemässigt sämre spik, men den kan trots allt lämnas allena.


Singelstrecket! - Norwich

Kanariefåglarna flyger igen och när duon Buendía/Pukki ser ut att trivas med tillvaron är det få lag på den här nivån som stoppar Farkes fultröjade gäng. Rotherham ser ut att vara på väg åt andra hållet och får däng på Carrow Road.

Kupongrensaren! - Sheffield United

Vinna eller försvinna gäller för Sheffield United när de tar sig till Craven Cottage. Fulhams seger mot Everton får tipparna att gå loss på ettan och då är vi snabba med att ta betalt för den värdeladdade högersidan i en på förhand helt jämn kamp.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Everton 1
2. Fulham - Sheff U x2
3. Burnley - West Brom 1
4. Bristol City - Barnsley 2
5. Cardiff - Preston 1x2
6. Huddersf. - Swansea 12
7. Nottingham - Blackburn x2
8. QPR - Bournemouth x2
9. Millwall - Wycombe 1
10. Norwich - Rotherham 1
11. Reading - Mboro 1x2
12. Sheff W - Birmingham 1x2
13. Stoke - Luton 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Everton 1
2. Fulham - Sheff U x2
3. Burnley - West Brom 1(x)
4. Bristol City - Barnsley (x)2
5. Cardiff - Preston 1x2
6. Huddersf. - Swansea 1x2
7. Nottingham - Blackburn x2
8. QPR - Bournemouth (1)x(2)
9. Millwall - Wycombe 1(x)
10. Norwich - Rotherham 1
11. Reading - Mboro 1x2
12. Sheff W - Birmingham (1)x(2)
13. Stoke - Luton 1



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td