Logga in
feb
23

Tips & Analys för Topptipset 24/2 - 250K EXTRA!

Den första vändan av Champions Leagues åttondelsfinaler går i mål under onsdagen. Tuff uppgift väntar Real Madrid medans Manchester City ska ses med god vinstchans innan vi riktar blickarna mot The Championship i England. Där hoppas vi bland annat att Brentford fortsätter deras mörka trend. 250.000 extrakronor ligger i potten, nu kör vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 19:59

1. Atalanta - Real Madrid 1

Statistik
Vi inleder äventyret i Bergamo där Atalanta tar emot Real Madrid. Italienarna har tuggat igång rejält på slutet med bland annat dubbla överkörningar av Napoli färskt på näthinnan. Luis Muriel är en lirare som verkligen visat framfötterna och faktum är att colombianen har det bästa målsnittet sett till Europas fem största ligor under säsongen. Muriel och company får celebert besök under onsdagen då Real Madrid kommer på visit, men Marängerna är också extremt skadeskjutna. Benzema, Ramos, Hazard, Marcelo, Carvajal och Valverde rapporteras alla missa denna fajt och då blir det långt ifrån enkelt att rå på La Dea. Gubben (1-2) spelas i en förmodat målrik tillställning.

2. Mönchengladbach - Manchester City 2

Statistik
Målrikt lär det även bli i Ungern när Mönchengladbach går i klinch med Manchester City på Puskas Arena. Tyskarna har inte vunnit en ligamatch sedan slutet på januari och känslan är att viss motivation försvunnit sedan tränare Rose kommunicerat att han tar över Dortmund efter säsongen. Med frågetecken på viktiga duon Zakaria och Thuram kan det bli en otäck afton mot Manchester City. Engelsmännen vinner, vinner och vinner just nu och Pep Guardiola har dessutom det bästa truppläget på mycket länge att tillgå. Över 90 minuter är det väldigt svårt att se Die Fohlen stå emot. Tvåan är en stålspik.

3. Brentford - Sheffield Wednesday X

Statistik
Vidare till The Championship där vi omgående ska försöka fälla en av kupongens absolut största favoriter. Brentford går igenom en tung period för tillfället då tre raka förluster ligger i ryggsäcken. Totalt sex insläppta mål mot Barnsley, QPR och Coventry är inte smickrande och när ettan ser ut att övervärderas grovt när Sheffield Wednesday kommer på besök är garderingar ett måste. Ugglorna strider för sitt liv i botten av The Championship men ska för den sakens skull inte underskattas. Viktorian borta mot Bournemouth skvallrar högt om vad gästerna är kapabla till och vi föredrar alla tecken redan från start.

4. Barnsley - Stoke 1

Statistik
Spännande möte från Oakwell Ground mellan två aktörer som siktar på att blanda sig i kampen om playoffplatser. Stoke har efter en usel höst och vinter radat upp två raka segrar, men då motståndet hetat både Sheffield Wednesday och Luton finns fortfarande vissa frågetecken då The Potters inte riktigt testats. Testade kommer de däremot att bli i South Yorkshire. Barnsley spelar en vägvinnande fotboll med hög press och den har givit nio poäng av de senaste nio möjliga. Mot ett normalt ganska trögt Stoke kan den spelidén mycket väl bli framgångsrik igen. Strecka från vänster.

5. Swansea - Coventry 2

Statistik
Efter att ha fått med sig tveksamma segrar i kubik kom Swansea ner på jorden i helgen. 1-4 i brakan borta mot Huddersfield var ord och inga visor och det skulle inte förvåna om ytterligare poängtapp är att vänta under onsdagen. Coventry är en ruskigt svår nöt att knäcka tack vare deras starka organisation, något Brentford fick erfara i lördags då de torskade med 0-2 mot Mange Hedmans gamla gäng. Lyckas gästerna sätta defensiven på samma sätt på Liberty Stadium får Swansea enorma problem. Den lågt streckade tvåan får inte missas även om alla tecken smakar bäst.

6. Preston - QPR 2

Statistik
The Championships just nu formstarkaste lag, bortsett Cardiff, heter oväntat nog Queens Park Rangers. Sex segrar på de sju senaste ligamatcherna är en fet fjäder i Londonlagets hatt och stor del i omvandlingen ligger i det framgångsrika januarifönstret. Dieng, Cameron, Johansen och Austin är en centrallinje värdig ett topplag på den här nivån. The Hoops ska ses med visst favoritskap även på Deepdale, men samtidigt vill vi höja ett varningens finger för Preston. The Lilywhites är ojämna som bara den, men med spelare som Sinclair och Barkhuizen krävs väldigt lite för att få till en fullträff. Tvåan agerar utgång men gardera gärna så långt lädret räcker.

7. Blackburn - Watford 2

Statistik
I vintras såg Blackburn ut att på allvar utmana om en playoffplats, men på grund av fyra raka nederlag har The Rovers tappat rejäl mark i tabellen. Uppryckning krävs från Armstrong och övriga om den här säsongen ska bli en att minnas, men tuff fajt väntar under onsdagen. I mitten av februari bytte Xisco spelsystem i sitt Watford och efter det har The Hornets noterats för nio poäng av nio möjliga. Sema, Sarr och Pedro är en svårstoppad trio längst fram som Blackburn måste se upp med. Tvåan ska anses som trolig, men Watfords skrala facit på resande fot gör att ettan tar plats bredvid.

8. Bournemouth - Cardiff 1

Statistik
Två gäng som mycket väl kan byta plats under onsdagen avrundar kupongen på Vitality Stadium. Bournemouth hade en svit på tre raka utan förlust med sig till mötet med Queens Park Rangers, men väl där föll Körsbären med 1-2. Playoffplatsen hänger därmed på en skör tråd och mot ett ruskigt formstarkt Cardiff ligger värdarna onekligen i farozonen. Cardiff står noterade för fem raka triumfer och med en målgaranti i form av fyrtornet Kieffer Moore på topp är Mick McCarthys gäng ingen drömmotståndare just nu. Bournemouth är ingen favorit att lita på och så många tecken som möjligt så tidigt som möjligt är därför att föredra.


Singelstrecket! - Manchester City

Mönchengladbach kan en hel del när de har sin dag, men tyskarnas onsdags-uppgift är en övermäktig sådan. Manchester City är världens bästa lag just nu och det faktum att matchen spelas på neutral mark gynnar knappast Roses mannar.

Kupongrensaren! - Coventry

Swansea gick rejält på pumpen mot Huddersfield och får det jobbigt även mot defensivt skickliga Coventry. Walesarna har överpresterat alldeles för länge och den lågt streckade tvåan får inte missas.


Spelförslag:

72 rader

1. Atalanta - Real Madrid 12
2. M-gladb. - Man City 2
3. Brentford - Sheffield W 1x2
4. Barnsley - Stoke 1
5. Swansea - Coventry 1x2
6. Preston - QPR 2
7. Blackburn - Watford 12
8. Bournemouth - Cardiff 12

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Atalanta - Real Madrid 12
2. M-gladb. - Man City 2
3. Brentford - Sheffield W 1x2
4. Barnsley - Stoke 1(x)
5. Swansea - Coventry (1x)2
6. Preston - QPR 1x2
7. Blackburn - Watford (1)2
8. Bournemouth - Cardiff 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td