Logga in
feb
25

Tips & Analys för Topptipset 26/2

Fredagens Topptips har något för alla smaker även om det är synd att lotten fäller avgörandet i Serie A. East Midlands-derbyt i England blir dock något alldeles extra och i Portugal går vi all in på att Guimaraes fortsätter sin mörka trend. Mycket finns att gilla och här följer analysen för guidning mot åtta gröna bockar!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Derby - Nottingham X

Statistik
Kupongens utan tvekan största rivalmöte är det på Pride Park Stadium. The Nigel Clough Derby mellan Derby och Nottingham innehåller alltid en hög intensitet och det är ruskigt synd att publik inte är tillåten på arenorna. Nere på plan kommer det att smälla och båda herrskapen visar dessutom gott gry efter en hädisk höstperiod i ryggen. Risken att båda gängen slår vakt om poängen de har från start är dock stor, men även om krysset hade kunnat vara en potentiell spik föredrar vi att rulla ut heltäckningsmattan redan på mindre system.

2. Levante - Athletic Bilbao 2

Statistik
Två gäng som haft ett ljust 2021 hittills går i klinch i Valencia. Levante har bland annat tagit sig långt i Copa del Rey och nästa vecka är det dags att göra upp med Athletic Bilbao om en finalplats i den turneringen. Just Athletic Bilbao står även på andra sidan denna fredag och det är baskerna som får iklä sig favoritkostymen då de besitter den starkare truppen på pappret. Levante är med det sagt inga duvungar men att det ska räcka till mer än en poäng är svårt att se. X2 är ett solitt lås.

3. Werder Bremen - Eintracht Frankfurt X

Statistik
Wolfsburg och Eintracht Frankfurt har den här säsongen slagit sig in i Bundesligas absoluta toppskikt och de båda lagens identiska resultatrader, 11-9-2, är oerhört imponerande siffror. Här ska vi syna flygplatslaget i deras drabbning med Werder Bremen, en fajt som lär bli betydligt jämnare än vad streckningen säger. Markus Rosenbergs gamla lag löste 1-1 i det vändande mötet och med spelare som Rashica och Sargent besitter värdarna nog med kvalitet för att såra Vargarna. Måla upp hela vägen illa kvickt och håll en tumme för vänstersidan.

4. Torino - Sassuolo 1

Statistik
Precis som ingressen nämner ska det lottas i Turin då Coronaviruset slagit till i Torino. Fördelningen lyder 6-5-5 vilket procentuellt översätts i 37,5-31,25-31,25. Som alltid när det vankas lottning rekommenderas sen inlämning för att hålla koll på spelvärdet. I skrivande stund (drygt 30 procent på ettan) ligger det i västerled och skulle det stå sig är spiken ett faktum. Jämnas det ut är alla tecken att föredra.

5. Rennes - Nice 1

Statistik
Rennes får inte till det för stunden och Europaplatserna ser därför alltmer avlägsna ut för värdarna. Samtidigt går det inte att komma ifrån det faktum att truppen besitter skyhögt kunnande och med ett i princip skadefritt lag att välja bland ska Stéphans mannar hållas högst under fredagen. Detta då Nice är extremt och åter extremt skadeskjutna. Flera normalt bärande spelare beräknas missa denna fajt och håller sig ettan runt 60 procent finns inget att tveka på. Spik!

6. Charleroi - Genk 2

Statistik
Charleroi stod för en sanslöst stark säsongsinledning, men allt eftersom Jupiler League fortlöpt har Zebrorna tappat mark. Inför fredagen placerar sig faktiskt värdarna utanför slutspelsplats men då det är ofattbart jämnt runt de platserna finns fortfarande hoppet kvar. Genk är ett bättre lag i grunden men inte heller gästerna visar särskilt mycket för dagen. Med det sagt är Onuachu en spelare som kan avgöra det här på egen hand och tack vare honom inleder tvåan. Den garderas därefter i samråd med plånboken.

7. Guimarães - Boavista 2

Statistik
Guimaraes har nyligen förlorat mot både Rio Ave och Pacos de Ferreira. Torsken mot de sistnämnda betydde att värdarna nu får svårt att nå Europaplatser. Med fem raka utan seger blir det heller inte lätt att tas med Boavista som kommer hit med ett rejält boostat självförtroende. 0-0 mot Porto följdes upp av 1-0 mot Moreirense och tack vare de fyra poängen har gästerna tagit sig upp på återkvalsplatsen. Ytterligare klättring är att vänta i rådande form och till superbt värde spelas X2. Den övervärderade ettan avslås.

8. Empoli - Venezia 1

Statistik
Något av en seriefinal stundar i Serie B där Empoli kopplat grepp om förstaplatsen. Endast ett nederlag så här långt skvallrar högt om värdföreningens styrka och troligtvis blir de ett av två lag som går direkt upp i Serie A. Ett annat som hoppas på samma resa är Venezia. Gästerna är ett utpräglat hemmalag och skulle de lämna Carlo Castellani med fler än en poäng ska de vara otroligt nöjda. 1X räcker mer än väl i det romantiska nästet Toscana.


Singelstrecket! - Rennes

Med ett bra truppläge ska ett formsvagt Rennes ses med toppchans mot ett också formsvagt Nice. Skillnaden är dock att gästerna har kopiöst många skador i truppen. Detta fixar Les Rennais.

Kupongrensaren! - Boavista

Boavista har fått upp ångan mot slutet och högmotiverade i jakten på ny biljett i finrummet ska de kunna ta poäng även mot ett för stunden svagt Guimaraes. X2 är sannerligen där värdet finns.


Spelförslag:

72 rader

1. Derby - Nottingham 1x2
2. Levante - A.Bilbao x2
3. W.Bremen - E.Frankfurt 1x2
4. Torino - Sassuolo 1
5. Rennes - Nice 1
6. Charleroi - Genk 2
7. Guimarães - Boavista x2
8. Empoli - Venezia 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Derby - Nottingham 1x2
2. Levante - A.Bilbao (x)2
3. W.Bremen - E.Frankfurt 1x2
4. Torino - Sassuolo 1x2
5. Rennes - Nice 1
6. Charleroi - Genk (1x)2
7. Guimarães - Boavista x2
8. Empoli - Venezia 1(x)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td