Logga in
feb
26

Tips & Analys för Stryktipset 27/2 - TÄVLING + JACKPOT!

Till helgens Stryktips finns det rejält med jackpotpengar i potten med 13 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Det blåser upp till ett ruskigt spännande Stryktips denna lördag. 13 miljoner i jackpot är en morot som inte går av för hackor och med ont om riktigt klara favoriter är det nästintill garanti på hög utdelning. Således är det verkligen läge att ta del av analysen och den inleder med tre duster från Premier League innan vi, via nio möten från The Championship, avslutar i League One. Nu åker vi!Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Leeds - Aston Villa 1

Statistik
Att sympatisera med Leeds är inget för den med bräckliga nerver. Påfåglarnas matchbilder såväl som deras resultat tenderar att svänga hejvilt och det är inte sällan som de vitklädda är inblandade i målorgier. Just en sådan är att vänta när Aston Villa kommer på besök. Gästernas negativa underliggande siffror i defensiven kommer snart att synas på plan och med frågetecken på Jack Grealish är också offensiven sargad. Innan vi förhastar oss bör det med bestämdhet också påpekas att Leeds inte är några vattentäta försvarsvurmare. Chanser släpps till i parti och minut och när ettan får för stort förtroende måste den garderas. Helst hela vägen då tvåan ser ut att bli ett snitsigt rensartecken.

2. Newcastle - Wolverhampton 2

Statistik
På tal om supporterskap landar vi osökt in i Englands norra delar. Newcastle-fansen har varit i uppror i flera år och den här säsongen finns det mer än någonsin fog för oro. De hårt skadedrabbade Skatorna är bland annat utan sin talisman Wilson ett bra tag till och Fulham, närmaste lag under strecket, är nu bara tre poäng bakom de svartvita. Lördagens uppgift är heller ingen enkel sådan då ett Wolverhampton på uppgång står på andra sidan St. James’ Park. Tre triumfer och en oavgjord på de fyra senaste är facit för Vargarna som här ska hållas som troliga vinnare. Tvåan spikas med god feeling.

3. West Bromwich - Brighton 2

Statistik
Det är ingen vild gissning att Graham Potter skrattgråtit sig till sömns under säsongens gång. Brightons underliggande siffror motsvarar en toppklubbs, men då ineffektiviteten framför mål varit slående skvalpar Fiskmåsarna i de nedre regionerna av Premier League. Förr snarare än senare kommer resultaten ändå att komma och under lördagen ska gästerna ses med väldigt god segerchans vid händelse av en godkänd prestation. West Bromwich står nämligen på andra sidan och väldigt snart kan vi slå fast att The Baggies är ett herrskap redo för degradering. Det vill sig helt enkelt inte för Big Sam och company, då värdarna måste öppna upp sig kommer Brighton att få gott om ytor att ställa om på. Det utnyttjar Trossard och övriga lirare. Tvåan är en kanonspik.

4. Barnsley - Millwall 1

Statistik
The Championship tar vid och öppnar med ett spännande möte från Oakwell Ground. Barnsley är utan tvekan en av säsongens stora överraskningar hittills då The Tykes av många var tippade att tillhöra bottenstriden. Samtliga kritiker har fått äta upp sina ord och det faktum att värdarna kämpar om en playoffplats är beundransvärt. Med fyra raka segrar i ryggsäcken är självförtroendet på topp inför drabbningen med Millwall. Lejonen är i sin tur också i gott slag för stunden men här slår de ändå ur underläge. 1X inleder och först på större system får tvåan plats.

5. Birmingham - QPR X

Statistik
En estetiskt icke vacker tillställning förmodas på St. Andrew’s. Birmingham har alla förutsättningar för att vara ett etablerat lag i Premier League, men flera år av misskötsel och dåliga resultat har lett till att The Blues nu lever farligt i de nedre regionerna av The Championship. Samma melodi går att applicera på gästande Queens Park Rangers, men efter ett starkt januarifönster ser The Hoops ut att klara kontraktet utan större problem. Mycket mer än så lär det emellertid inte bli och känslan är att Londonlagets vansinniga springande snart drabbas av en motreaktion. Börja i mitten och gardera sedan i samråd med finansinspektionen.

6. Blackburn - Coventry 2

Statistik
När vi vänder blickarna mot Ewood Park får vi stanna upp och gnugga oss i ögonen vid en kik på streckningen. Blackburn utkristalliseras som rejäla favoriter när Coventry kommer på besök och det bör vara skevt oavsett vilken bok man läser. Värdföreningen har torskat fem raka ligamatcher och när ettan trots det streckas upp över 55 procent är det verkligen läge att dra öronen åt sig. Coventry är stabila nog att få med sig poäng härifrån och kommer nykomlingarna upp i samma nivå som mot Brentford är det inte omöjligt att The Sky Blues tar hela kakan. Den övervärderade ettan lämnas utanför leken.

7. Brentford - Stoke 1

Statistik
Brentford låg inför fajten med Sheffield Wednesday i en osedvanlig formsvacka. Tre raka nederlag stannade dock den mörka trenden vid då The Bees enkelt avfärdade onsdagslaget med 3-0. Ivan Toney vilades då från start och med ett utvilat anfallsess blir det inte roligt för Stoke att åka till huvudstaden. The Potters kammade i sin tur noll mot Barnsley och att det ska bli fler poäng här är väldigt svårt att se. Ettan agerar utgång och garderas främst med hänsyn till värdet. 70 procent är trots allt i hårdaste laget.

8. Middlesbrough - Cardiff 2

Statistik
Cardiff-ledningens beslut att sätta Mick McCarthy på tränarposten kan vara det bästa de fattat på mycket länge. Tillsammans med walesarna är irländaren uppe i sex raka ligasegrar, i och med vinsten mot Bournemouth tog sig Blånäsorna upp på playoff mot Premier League. Det är ett sanslöst starkt facit och segertåget kan mycket väl tuffa vidare efter 90 minuter på Riverside. Middlesbrough har nämligen stora bekymmer med kontinuiteten vilket återspeglas väl i blott två triumfer sett till de åtta senaste. Högt kunnande finns i grunden hos båda aktörerna men här fäller gästernas form avgörandet. Tvåa.

9. Luton - Sheffield Wednesday X

Statistik
Drabbningen på Kenilworth Road är otroligt svårtippad. Luton har visat fina tendenser på eget gräs men Hattmakarna har knappast form eller kunnande för att få fullt förtroende när ettan sticker iväg alldeles för långt. En inspelad poäng av de senaste nio möjliga stärker det påståendet. Sheffield Wednesday är å sin sida bättre än vad tabellen visar, men Ugglornas säsong kan så här långt inte sammanfattas i annat än fiasko. Den lågt streckade högersidan bör finnas med på samtliga kuponger, men alla tecken är att föredra om lädret tillåter.

10. Preston - Huddersfield 2

Statistik
Att Preston inte kommer ha med en playoffplats att göra kan vi nästan redan slå fast. The Lilywhites har agerat ojämnt ända sedan starten och med tre raka 90-minutare utan ett enda gjort mål har det gått troll i offensiven. Mål ska värdarna med det sagt kunna göra mot ett givmilt Huddersfield, men de får likväl se upp åt andra hållet. The Terriers visade mot Swansea (4-1-seger) vad de är kapabla till och även om bortaspelet hittills varit hädiskt betalar tvåan alldeles för bra för att förbises. Gubben (1-2) ramar in historien på Deepdale.

11. Rotherham - Reading X

Statistik
Rotherham såg ut att gå mot ett starkt 2021 efter att ha inlett året strålande, men verkligheten har givit The Millers en rejäl lavett. Fyra raka nederlag innebär att värdarna återigen är under nedflyttningsstrecket och våren lär med största sannolikhet bli en lång sådan i South Yorkshire. Reading ska inte skratta för just nu är inte The Royals ett dugg bättre. En seger på de sex senaste är direkt dåligt och lågvattenmärket kom senast då det blev 0-1 i brakan mot Wycombe. Kryssrisken är förhållandevis hög mellan två gäng som söker ordning på torpet, men det är inte fel att måla hela vägen.

12. Swansea - Bristol City 2

Statistik
Innan vi säger adjö till The Championship ska vi ge oss i kast med en av de absolut största favoriterna, nämligen Swansea. Walesarna har överpresterat grovt under en lång tid och mot Huddersfield kom en reaktion då Svanarna fick smörj med hela 1-4. Det följdes upp med en turlig 1-0-triumf mot Coventry i veckan, men här är vi starkt inne på att det kan vara dags för ännu en smäll. Bristol City har nytt blod på tränarposten i form av Nigel Pearson och är det något vi vet när det kommer till honom är det att hans lag springer tills de stupar. Det räckte till en 3-1-seger mot Middlesbrough och det kan räcka långt även på Liberty Stadium. Skeppa ettan i havet, gå för skrällen och värdet i österled.

13. Crewe - Sunderland 2

Statistik
Vi går i mål i League One där Crewe Alexandra ska mäta krafter med den insomnande jätten Sunderland. Innan vi förhastar oss ska det dock påpekas att The Black Cats finns med i toppen av tredjeligan och med endast ett nederlag på resande fot är det inget snack om att de rödvita äntrar Alexandra Stadium som favoriter. Värdföreningen är kapabla att bjuda upp till dans, men till mer än en pinne räcker det inte. Tvåan går först och därefter följer krysset med som backning.


Singelstrecket! - Brighton

Det är ett ångestkantat möte som stundar på The Hawthorns, men nog ska Brighton gälla som favoriter. Fiskmåsarna radar upp imponerande insatser på löpande band och känslan är att det kan bli en ketchupeffekt mot ett svagt West Bromwich.

Kupongrensaren! - Bristol City

Bristol City fick omgående en injektion av Nigel Pearsons inträde och med ny energi ska The Robins kunna stå emot ett överpresterande Swansea. Ettan sticker iväg alldeles för långt och då är miljondraget i öst vägen att gå. X2!


Spelförslag:

432 rader

1. Leeds - Aston Villa 1x2
2. Newcastle - Wolves 2
3. West Brom - Brighton 2
4. Barnsley - Millwall 1x
5. Birmingham - QPR x
6. Blackburn - Coventry x2
7. Brentford - Stoke 1
8. Mboro - Cardiff 2
9. Luton - Sheffield W 1x2
10. Preston - Huddersfield 12
11. Rotherham - Reading 1x2
12. Swansea - Bristol City x2
13. Crewe - Sunderland 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Leeds - Aston Villa 1x2
2. Newcastle - Wolves 2
3. West Brom - Brighton 2
4. Barnsley - Millwall 1(x2)
5. Birmingham - QPR 1x2
6. Blackburn - Coventry x2
7. Brentford - Stoke 1(x)
8. Mboro - Cardiff 2
9. Luton - Sheffield W 1x2
10. Preston - Huddersfield (1)2
11. Rotherham - Reading (1)x(2)
12. Swansea - Bristol City x2
13. Crewe - Sunderland (x)2Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (10)

promo
td