Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
03

Tips & Analys för Topptipset 4/3

Torsdagens Topptips innehåller blandad kompott med godbitar runtom Europa. Enstaka liganedslag görs i Italien, Danmark och Schweiz och dessutom ska det spelas cupfotboll i såväl Spanien som Belgien. Inleder gör vi med tre heta drabbningar i Premier League. Avanti!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. Liverpool - Chelsea 2

Statistik
Välbehövlig arbetsro gavs Klopp och hans Liverpool i och med segern mot Sheffield United. 2-0 var rättvisa siffror, men för den sakens skull går det inte att påstå att Pool imponerade spelmässigt. Tuffare emot blir det under torsdagen då Chelsea står på andra sidan och även om Alisson och Fabinho väntas vara åter är det svårt att se de rödklädda vinna mot de blåklädda. Thomas Tuchel har på kort tid förvandlat gästerna till en svårforcerad armé och insatsen mot Manchester United (0-0) var trots resultatet lovande inför framtiden. Ett betydligt mer fulltaligt Chelsea tar minst en pinne på Anfield. X2!

2. Fulham - Tottenham 1

Statistik
Tottenham körde över Burnley senast där Mourinho gladdes extra mycket åt Bale och walesarens matchvinnande insats. Föras till protokollet bör dock att Burnley inte erbjöd mycket till motstånd och under torsdagen lär Spurs få höja sig åtminstone en nivå till om de ska få med sig något. Fulham har inte förlorat i ligaspelet sedan början på februari och fortsätter The Cottagers i samma takt är det bara en tidsfråga innan de är uppe på säker mark. I mitten på januari löste Scott Parker och hans manskap en pinne på Tottenham Hotspur Stadium och när tvåan övervärderas håller vi det som ett möjligt utfall även här. Alla tecken ska med då framför allt ettan rensar magiskt.

3. West Bromwich - Everton 2

Statistik
En seger och två oavgjorda på de tre senaste har givit West Bromwich blodad tand i bottenträsket. Triumfen mot Brighton var med det sagt en stöld och att det ska räcka till nytt kontrakt i Premier League är svårt att se även för Sam Allardyce. The Baggies kommer givetvis att ge det ett försök men att det ska räcka till mer än en pinne när Everton kommer på visit är inte troligt. Ancelottis adepter kommer stärkta efter derbysegern mot Liverpool och i den senaste omgången lades Southampton på rygg med 1-0 efter mål av Richarlison. Brassen har sett pigg ut den senaste tiden och det skulle inte förvåna om han blir tungan på vågen även här. Strecka från höger.

4. Parma - Inter 2

Statistik
Inter går med stora steg mot Scudetton och att Nerazzurri är stövelns bästa lag står för tillfället utom tvivel. Lukaku och Martínez agerar som två pansarvagnar längst fram och det tillåts de göra när Brozovic, Eriksen och Barella gör ett superbt jobb på mittfältet. Parma har inte vunnit en tävlingsmatch sedan slutet på november och tappet från 2-0 till 2-2 mot Spezia senast var signifikativt för skinklagets säsong i stort. Nederlag är att vänta för värdarna och tvåan är bara att spika av.

5. Levante - Athletic Bilbao X

Statistik
Årets upplaga av Copa del Rey är framme vid semifinaler och skulle Bilbao gå segrande ur den här striden kan de alltså spela två cupfinaler samma år då den föregående, mot Sociedad, ännu inte är avverkad. 1-1 har baskerna att gå på från det vändande mötet men givet är det inte att de rödvita bara städar av Levante. Värdföreningen har stått för ett ruskigt starkt 2021 och en eventuell cupfinal skulle vara det största som hänt klubben på bra länge. Gardera hela vägen i Valencia.

6. Standard Liège - Club Brugge 2

Statistik
Cupfotbollen rullar vidare i Belgien där Beker van Belgie är framme vid kvartsfinaler. Den inhemska segermaskinen, tillika överlägsna serieledarna, Club Brugge kommer hit med torsk i ryggsäcken efter att i förra veckan snöpligt ha åkt ur Europa League mot Dynamo Kiev. Med tanke på tidigare nämnda överlägsenhet bör således ett litet frågetecken sättas för gästernas motivation under återstoden av säsongen. Standard Liége är på intet sätt oävna då faktum är att värdarna plockat poäng i fyra av de fem senaste inbördes mötena med torsdagens opponenter. Det kan Les Rouches göra här också. Gubben (1-2) inleder och övergår sedan i heltäckningsmatta på större system.

7. Bröndby - Randers X

Statistik
Bröndby har imponerat under säsongen men åkte på en tuff smäll (0-1) i seriefinalen mot Midtjylland senast. Hur huvudstadslaget reser sig efter den torsken återstår att se, men vi kan definitivt konstatera att de gulblå blir ruskigt överstreckade när Randers kommer till Köpenhamn. Gästerna parkerar in på den övre halvan och i svenskbekantingen Kamara på topp finns en spelare som kan avgöra matcher mot samtliga lag i den här serien. Det syns inte på strecken och då börjar vi gladeligen i österled där värdet finns. Ettan välkomnas inte förrän på större rader.

8. Zürich - Luzern 2

Statistik
Kupongen når vägs ände i Schweiz där Zürich tar emot Luzern på Letzigrundstadion. Just spelet i egen borg har varit en besvikelse för värdarna så här långt där poängtapp i sju av elva matcher inte alls imponerar. Kunnande finns absolut i truppen för att bättra på statistiken, men det blir inte enkelt att tas med Luzern. Die Leuchten höll jämna steg med Young Boys (2-2) senast och anfallaren Dejan Sorgic är en lirare som kan göra väldigt mycket av väldigt lite. Den värdemässigt mysiga tvåan inleder och får sedan sällskap av ettan.


Singelstrecket! - Inter

Inter är Serie A:s klart bästa lag för stunden och det kommer inte Parma att ändra på. Firma Lukaku/Martínez skjuter skinklaget i sank.

Kupongrensaren! - Randers

Bröndby har stått för en stark säsong hittills men här blir de gulblå alldeles för övervärderade. Randers med målspottaren Kamara i spetsen kan definitivt störa i huvudstaden.


Spelförslag:

72 rader

1. Liverpool - Chelsea x2
2. Fulham - Tottenham 1x2
3. West Brom - Everton 2
4. Parma - Inter 2
5. Levante - A.Bilbao 1x2
6. St.Liège - Club Brugge 12
7. Bröndby - Randers x2
8. Zürich - Luzern 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Chelsea (x)2
2. Fulham - Tottenham 1(x2)
3. West Brom - Everton x2
4. Parma - Inter 2
5. Levante - A.Bilbao 1x2
6. St.Liège - Club Brugge 1x2
7. Bröndby - Randers 1x2
8. Zürich - Luzern (1)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td