Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
09

Tips & Analys för Topptipset 10/3

Onsdagens Topptips ser spännande ut på förhand då vi bland annat ska syna Champions League för både herrar och damer. Manchester City beräknas sedan ta en planenlig seger efter helgens derbyförlust. The Championship, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga fullbordar kupongen. Häng med för allt i världen!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:29

1. PSG - Barcelona 1

Statistik
Vi inleder på högoktanigt vis i den franska huvudstaden där Barcelona ska försöka sig på en liknande bragd som den för fyra år sedan. Då vände katalanerna ett omöjligt underläge till avancemang mot just PSG, men här är knappast ett liknande scenario att vänta. Kylian Mbappé hade stor show på Camp Nou när han smällde in ett hattrick och lita på att fransmannen kommer att vara sugen på nya baljor under onsdagen. Kean och Bernat är indisponibla för PSG, men en viss Neymar har varit tillbaka i träning i veckan. Barca har visat gott gry den senaste tiden, men med ett betydligt sämre truppläge lär det trots allt inte räcka långt. 1X går först, därefter kopplas hela spannet på.

2. Liverpool - RB Leipzig 2

Statistik
Mer nerv finns i nästa strid där Liverpool har 2-0 att gå på från det vändande mötet med Red Bull Leipzig. Salah och Mané satte varsin kasse då efter bjudningar från tyskarna, men det är en bräcklig ledning. Klopps manskap går verkligen inte att lita på för stunden då försvaret bjuder på stora ytor samtidigt som offensiven inte hittar målet. Muntrare miner råder hos Tjurarna som vunnit åtta av de nio senaste tävlingsmatcherna. Emil Forsberg var tillbaka senast mot Freiburg och det skulle inte förvåna om svensken får en huvudroll här. I en förmodat böljande matchbild faller valet på gubben (1-2) där framför allt tvåan gillas.

3. Manchester City - Southampton 1

Statistik
Efter den sanslösa vinstsviten tog det stopp i helgen när Manchester City torskade derbyt mot Manchester United. Pep Guardiola fick då se sig taktiskt manövrerad av Ole Gunnar Solskjaer, men nederlaget ska inte spela någon större roll när Southampton kommer på besök. Helgonen fick med sig en viktoria mot Sheffield United, men det var knappast en imponerande sådan. Med bland andra Romeu och Ings i rehabstugan har gästerna ingenting att hämta på Etihad. Given etta.

4. Barnsley - Derby X

Statistik
Vad är det egentligen som pågår i Barnsley? Sju raka segrar i ligaspelet har tagit The Tykes upp på playoffplats och det fanns inte en kotte som trodde att det var möjligt på förhand. Valérien Ismaël har gjort underverk med detta Barnsley, men nu börjar också den sanslösa formen göra sig känd hos svenska folket. Ettan övervärderas när Derby kommer på besök och då ska det snabbt nämnas att gästerna i grunden är ett bättre fotbollslag. Det syns inte i tabellen, men här vill vi ändå vara snabba med att få med hela värdet i österled. Alla tecken på Oakwell Ground.

5. Atlético Madrid - Athletic Bilbao X

Statistik
Atlético Madrid knep en pinne i huvudstadsderbyt mot Real Madrid som innebar att de rödvita fortfarande leder La Liga med tre poäng, dessutom med en match mindre spelad. Oroande är dock att Madrassmakarna inte sett särskilt bra ut rent spelmässigt på ett tag och här går verkligen inte värdarna så säkra som tipparna anser. Marcelino är en mästare på att få ut max av sitt Athletic Bilbao och baskerna kommer hit med gott om självförtroende efter att ha blivit klara för sin andra final i Copa del Rey förra veckan. Ettan ska definitivt inte dansa över 60 procent och därför bör helgarderingen vara tidig i Madrid.

6. Marseille - Rennes 2

Statistik
Marseille har fallit tillbaka i gamla hjulspår den senaste tiden. Uttåget ur Coupe de France mot fjärdedivisionslaget Canet Roussillon var lika pinsamt som det låter och då den senaste viktorian i Ligue 1 kom i mitten av februari går Les Olympiens en mörk vår till mötes. Rennes har torskat fyra raka fajter i ligaspelet men var med det sagt värda mer senast mot Lyon (0-1). Kommer gästerna upp i samma nivå här ska de ses med god chans. Värdetvåan inleder och täcks därefter upp i samråd med portmonnän.

7. Bielefeld - Werder Bremen 2

Statistik
Arminia Bielefeld har det tufft i botten av Bundesliga. Inte en seger sedan slutet på januari bådar inte gott inför fortsättningen och det var en klen tröst att värdarna höll nollan senast mot Union Berlin (0-0). Oscar Linnér och company får det även tufft under onsdagen då Werder Bremen står på andra sidan. Markus Rosenbergs gamla lag har plockat fyra poäng av de senaste sex möjliga där segern mot topplagen Frankfurt såklart sticker ut lite extra. Med en förmodat passande matchbild förlorar inte Bremen på SchücoArena. X2 är ett lås.

8. St. Pölten - Rosengård 2

Statistik
Vi avrundar på lika högoktanigt vis som vi inledde då vi ska tillbaka till Champions League, men den här gången riktas blickarna mot damernas variant av Mästarturneringen. Rosengård fick, missnöjt, nöja sig med 2-2 i hemmamötet med St. Pölten från Österrike, en kamp där skåningarna dominerade matchbilden. Förmår Jonas Eidevall sina adepter till en liknande prestation här får värdinnorna svårt att hänga med. St. Pölten är en maktfaktor i det inhemska ligaspelet, men ute i Europa räcker de allt som oftast inte till. Strecka från höger.


Singelstrecket! - Manchester City

Manchester City förlorade mot Manchester United medans Southampton slog Sheffield United i helgen. Det kommer inte att fortsätta på samma spår på Etihad. City kör över The Saints. Banketta.

Kupongrensaren! - Athletic Bilbao

Atlético Madrid har haft svårt att imponera den senaste tiden och här blir Madrassmakarna alldeles för hårt betrodda. Bilbao har höjd nog för att störa på Wanda Metropolitano.


Spelförslag:

72 rader

1. PSG - Barcelona 1x
2. Liverpool - RB Leipzig 12
3. Man City - Southampton 1
4. Barnsley - Derby 1x2
5. A.Madrid - A.Bilbao 1x2
6. Marseille - Rennes 2
7. Bielefeld - W.Bremen x2
8. St. Pölten - Rosengård 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. PSG - Barcelona 1x2
2. Liverpool - RB Leipzig (1)2
3. Man City - Southampton 1
4. Barnsley - Derby 1x2
5. A.Madrid - A.Bilbao 1x2
6. Marseille - Rennes (1x)2
7. Bielefeld - W.Bremen x2
8. St. Pölten - Rosengård (x)2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td