Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
10

Tips & Analys för Topptipset 11/3

Efter regn kommer solsken och efter Champions League kommer Europa League. Det är eviga konstanter och så även denna torsdag då Topptipset är fullproppat med åttondelsfinaler från Europas näst ädlaste turnering. Utdelningen ska skjuta i höjden i Holland, England och Spanien där vi inte kommer snåla med tecken. Häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:54

1. Manchester United - Milan 1

Statistik
Kalaset sparkar igång på Drömmarnas Teater där ett riktigt storklubbsmöte står på menyn. Manchester United blåste över Real Sociedad med 4-0 i föregående rundas första möte och det var allt som krävdes av Ole Gunnars mannar för att ta sig hit. Norrmannen kan tvingas att klara sig utan Rashford och Pogba, men med lirare som Fernandes, Martial och Greenwood går det ingen nöd på offensiven. Det gör det däremot på Milans dito. Rebic, Calhanoglu, Bennacer och framför allt Ibrahimovic ryktas alla missa denna fajt och då är italienarna ruskigt försvagade. Mycket tyder på att Rossoneri har ett underläge att vända på i returen. Ettan singlas.

2. Slavia Prag - Rangers 1

Statistik
Det spåddes bli en tuff uppgift på förhand, men efter 180 minuter hade Slavia Prag fullt rättvist slagit ut Leicester. Tjeckerna är ett otroligt sammansvetsat gäng under Trpisovskýs ledning och Slavia är faktiskt att anse som en outsider till slutsegern. Det är kanske i viss mån även Rangers, men känslan är ändå att Gerrard och company har en bit upp till Slavias nivå. Jack, Katic och Tavernier är tre tunga tapp för skottarna som får det tufft i Prag. 1X är ett lås på större system.

3. Dynamo Kiev - Villarreal 2

Statistik
Europa League-specialisten Unai Emery har siktet inställt på ännu en titel i turneringen, denna gången med Villarreal. Den gula ubåten är en stabil sådan med sylvass spets i form av målgaranten Gerard Moreno och Dynamo Kiev är en överkomlig motståndare för spanjorerna. Dynamo tog sig hit via totalt 2-1 mot ett Coronadrabbat Club Brugge, men längre än så här kommer inte ukrainarna. Villarreal kan mycket väl koppla ett järngrepp om dubbelmötet redan i Kiev. Strecka från höger.

4. Ajax - Young Boys 2

Statistik
Efter två spelmässigt jämna fajter avgjorde till slut spetsen hos Ajax dubbelmötet med Lille. Två raka 2-1-segrar mot fransmännen förtjänar respekt, men här blir holländarna för stora favoriter. Young Boys leder den schweiziska ligan överlägset och har således kunnat gå och ladda för den här dusten i lugn och ro. Gästerna visade prov på deras skyhöga nivå genom att slå Leverkusen två gånger, dessutom utan tillgång till skyttekungen Nsame. Han är dock tillbaka nu och det kommer att höja schweizarna ytterligare. Med en sönderstreckad etta blir valet att börja i österled där värdet finns.

5. Olympiakos - Arsenal 2

Statistik
Repris på föregående säsongs slutspelsmöte där Olympiakos till slut drog det längsta strået. Således har Arsenal revansch att utkräva, men enkelt kommer det inte att bli. The Gunners har en ful ovana att göra det svårt för sig själva under i princip alla matcher och här går det inte att lita på engelsmännen. Olympiakos är en europeisk maktfaktor i egen borg, något grekerna inte minst visade när de slog PSV Eindhoven med 4-2. X2 går först då Arsenal är bättre i grunden, men ettan är tidigt sällskap när cashen flexas.

6. Tottenham - Dinamo Zagreb X

Statistik
Tottenham går in i dubbelmötet med Dinamo Zagreb som enorma favoriter. Son, Kane och Bale har visat framfötterna mot slutet där framför allt den sistnämnda ser ut att trivas med tillvaron igen. Bakåt finns det dock luckor att utnyttja för Dinamo Zagreb och då Spurs spelar ett livsviktigt North London Derby mot Arsenal redan på söndag är vi inne på att kroaterna kan få med sig något härifrån. Orsic och Petkovic är två klasslirare som kan såra värdarna och med litet spelvärde i österled målar vi brett redan på mindre system.

7. Roma - Shakhtar Donetsk 1

Statistik
Paulo Fonseca gjorde stor succé som tränare för Shakhtar Donetsk vilket sedermera ledde till att han fick jobbet i Roma. Nu ställs Fonseca och company mot portugisens gamla arbetsgivare i åttondelsfinalen av Europa League, en överkomlig men inte enkel uppgift. Shakhtar visade i gruppspelet av Champions League att de fortfarande håller hög klass och då Roma saknar ett par viktiga kuggar är ukrainarna långt ifrån chanslösa på Olimpico. Gubben (1-2) spelas i en förmodat målrik historia.

8. Granada - Molde X

Statistik
När Molde ställdes mot Hoffenheim i föregående runda trodde nog många att äventyret skulle ta slut för norrmännen. Baggarna tystade dock alla kritiker med två storstilade insatser och den moralhöjningen ska sannerligen inte underskattas när nu Granada står för motståndet. Att andalusierna är bättre i grunden råder det inget tu tal om, men skadelistan är en läsning modell längre för värdarna. Molde kan definitivt hota och vi är tidiga med heltäckningsmattan.


Singelstrecket! - Manchester United

Milan jublade inte direkt när lotten visade Manchester United. När dessutom ett gäng normalt givna offensiva lirare saknas är förhoppningarna små på Old Trafford. Bra etta.

Kupongrensaren! - Molde

Molde visade mot Hoffenheim att de håller uppe spelet bra även på den här nivån och mot ett skadedrabbat Granada ska norrmännen inte ses som chanslösa. Alla tecken ska med ögonaböj i Andalusien.


Spelförslag:

72 rader

1. Man United - Milan 1
2. Slavia Prag - Rangers 1
3. Dyn.Kiev - Villarreal 2
4. Ajax - Young Boys x2
5. Olympiakos - Arsenal x2
6. Tottenham - Din.Zagreb 1x2
7. Roma - Shakhtar 12
8. Granada - Molde 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Milan 1
2. Slavia Prag - Rangers 1(x)
3. Dyn.Kiev - Villarreal (x)2
4. Ajax - Young Boys (1x)2
5. Olympiakos - Arsenal 1x2
6. Tottenham - Din.Zagreb 1x2
7. Roma - Shakhtar 12
8. Granada - Molde 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td