Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
11

Tips & Analys för Topptipset 12/3 - 250K EXTRA!

250.000 extrakronor ligger i potten denna Topptips-fredag. Motivationen är således uppe i rymden och vi ska bland annat titta till spännande duster i Premier League och La Liga på vägen mot åtta gröna bockar. Ta del av analysen för en grundlig genomgång med sikte på storkovan!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Newcastle - Aston Villa 2

Statistik
Det var ett tag sedan Newcastle såg bra ut spelmässigt. Skatorna har skrikit efter en spelidé ända sedan premiären och när nu offensivt bärande lirare som Almirón, Saint-Maximin och Wilson inte finns med ser det mörkt ut inför fredagens uppgift. Aston Villa kommer på besök och hos gästerna är det desto mer som står rätt till. Emiliano Martínez är en av ligans absolut bästa målvakter och han har räddat flera poäng åt Villa. Denna afton förväntas offensiven stå i fokus och med lirare som Watkins, Traoré och Barkley ska Dean Smiths manskap hållas klart högst på St. James’ Park. Tvåan är en spik.

2. Blackburn - Brentford 2

Statistik
På tal om att inte ha sett bra ut på ett tag landar vi osökt in hos Blackburn i The Championship. Trots en offensiv besättning av rang har The Rovers försatt sina chanser vad gäller playoff och då bästa målskytten Armstrong går skadad talar inte mycket för en seger när Brentford står för motståndet. The Bees är bättre på i princip samtliga positioner och då mycket tyder på att detta kommer att bli en öppen fajt är det klar fördel gästerna på förhand. Strecka med högerfattning.

3. Levante - Valencia 1

Statistik
Östkustderby från La Liga där Levante går in som storebror. Grodorna är endast två poäng före Valencia i tabellen, men rent spelmässigt är det inget snack om att det är värdarna som imponerat klart mest hittills. Valencia har tagit sina poäng via starka individuella prestationer och då flera bärande kuggar saknas här är Los Ches segerchanser små. Levante har fått vila efter det täta matchandet i samband med Copa del Rey och detta derby torskar inte Morales och company. Ettan först, krysset sedan.

4. Atalanta - Spezia 1

Statistik
I väldigt många böcker kommer ettan i mötet mellan Atalanta och Spezia att bli en bank, men inte i vår. La Dea spelar Champions League i veckan mot Real Madrid och då 0-1-underläget i högsta grad är vändbart skulle det inte förvåna om Gasperini väljer att rotera rikligt under fredagen. Skrällchans öppnas därmed för ett Spezia som imponerat stort i egenskap av nykomlingar. Italiano är redan nu ett tränarnamn för större klubbar och helt chanslösa ska inte gästerna ses i Bergamo. 1X går först, finns deg över är tvåan ett av de mest spännande strecken på länge.

5. Augsburg - Mönchengladbach 2

Statistik
När vi är inne och snuddar på ämnet tränare är det svårt att inte nämna Marco Rose när vi ska syna Mönchengladbachs resa till Augsburg. Sedan det blev klart att han tar över Dortmund efter säsongen har Die Fölen fullständigt raserat och frågan är om det ens blir en Europaplats till nästa säsong? Augsburg är en opponent gästerna normalt ska slå utan större problem, men att lita på tvåan just nu vore dumdristigt. Fuggerstädter behöver några poäng till för att kunna slappna av i närheten av bottenskiktet och här ska inte ettan uteslutas. Gubben (1-2) blir valet.

6. Reims - Lyon X

Statistik
Det var väldigt många år sedan sist, men den här säsongen är Lyon på allvar med och krigar om ligatiteln i Frankrike. Med det sagt har det svajat en del insatsmässigt mot slutet och här ställs Les Gones mot en opponent de har svårt för i modern nutid. Reims är svårslagna på egen matta och kommer att gå in i den här bataljen med gott om självförtroende efter fyra raka utan torsk i ligaspelet. Hemma mot Lyon har värdarna dessutom plockat sju poäng av de senaste nio möjliga. Smäll in alla tecken omedelbums!

7. Charleroi - Club Brugge X

Statistik
Club Brugge går mot sin andra raka ligatitel och sett över en hel säsong finns ingen som kan mäta sig med gästerna just nu. De blåsvarta lider dock av sviterna från ett Coronautbrott i truppen och faktum är att två av de tre senaste tävlingsmatcherna renderat i förlust. Således är garderingar välkomna när ett Europaplats-jagande Charleroi står på motsvarande sida. Zebrorna har i grunden en stabil defensiv och kommer de upp i samma nivå som i det vändande mötet (1-0-seger) är ingenting omöjligt. Heltäckningsmatta!

8. Nacional - Marítimo X

Statistik
Precis som i Spanien vankas det även derby i Portugal. Madeira är skådeplatsen och jämnt lär det bli när Nacional och Marítimo ska mäta svärd. Pytteliten fördel ska ges de förstnämnda som är det något starkare laget i grunden, men med tanke på gästernas tabellplacering, jumbo, är det här ett derby som fullkomligen stinker oavgjort. Den vågade spikar därför krysset, men vi väljer att ta den säkrare vägen med samtliga tecken på större system.


Singelstrecket! - Aston Villa

Newcastle har sett ut som kriget under större delar av säsongen och Skatorna är definitivt en tänkbar kandidat till att åka ur. Det är inte Aston Villa och uppe i norr tar gästerna en komfortabel trea.

Kupongrensaren! - Reims

Svårspelade Reims väntar på bortagräs för Lyon och det kommer inte att bli en enkel uppgift. Värdarna besitter kapacitet nog för att kunna störa hela vägen.


Spelförslag:

72 rader

1. Newcastle - Aston Villa 2
2. Blackburn - Brentford 2
3. Levante - Valencia 1
4. Atalanta - Spezia 1x
5. Augsburg - M-gladb. 12
6. Reims - Lyon 1x2
7. Charleroi - Club Brugge 1x2
8. Nacional - Marítimo 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Newcastle - Aston Villa 2
2. Blackburn - Brentford (x)2
3. Levante - Valencia 1(x)
4. Atalanta - Spezia 1x2
5. Augsburg - M-gladb. 12
6. Reims - Lyon 1x2
7. Charleroi - Club Brugge 1x2
8. Nacional - Marítimo (1)x(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td