Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
12

Tips & Analys för Stryktipset 13/3

Lördagens Stryktips är mer annorlunda än på länge. Tre matcher från Premier League och en herrans massa från The Championship är som sig bör i dessa tider, men denna gång får vi även brottas med en fajt från League One. Som om inte det vore nog avrundar vi på Östgötaporten med drabbningen mellan Norrköping och Häcken. Häng med!Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Fulham - Manchester City 2

Statistik
Vi inleder tillsammans med Michael Jackson-statyn på Craven Cottage. Fulham har länge spelat en fotboll som varit förtjänt av säker mark i Premier League och nu är The Cottagers ikapp lagen på rätt sida strecket. Med det sagt väntar under lördagen säsongens tuffaste uppgift då Manchester City står på andra sidan. Peps sanslösa lagbygge sköljde över Southampton i veckan och med oändligt många kvalitativa namn att välja bland kan spanjoren lotta ut elvan här, det blir vinst ändå. Banktvåa.

2. Everton - Burnley 1

Statistik
Everton hade ingenting att sätta emot Chelsea senast och med tanke på att spelet egentligen inte imponerat på väldigt länge låg onekligen en torsk i luften. Här väntas The Toffees bryta ner ett lågt stående Burnley utan större problem, men det ställer vi oss frågande till om Don Carlos manskap verkligen fixar. Viktige Rodríguez dras fortfarande med bekymmer och när ettan övervärderas grovt är det läge att dra öronen åt sig. Burnley har bara torskat en av de sju senaste i ligaspelet och ska ses med större poängchans på Goodison Park än vad tipparna anser. Större system får gärna måla med bred pensel.

3. Crystal Palace - West Bromwich 1

Statistik
Goda råd börjar bli dyra för West Bromwich som verkligen måste vinna och åter vinna för att ta sig upp på rätt sida nedflyttningsstrecket. Kapacitet finns i Sam Allardyces lagbygge, men lördagens tripp till London är en oviss sådan. Crystal Palace har en del skadebekymmer att handskas med, men när Wilfried Zaha äntligen är åter i spel behöver inte Roy Hodgson oroa sig för offensiven. Zaha kan mycket väl bli tungan på vågen här. Ettan först, tvåan sedan.

4. Bournemouth - Barnsley 1

Statistik
Vidare ner till The Championship där det som vanligt är ruskigt tajt kring playoffplatserna. Inför helgen skiljer två poäng mellan sjuan Bournemouth och sexan Barnsley som går i klinch på Vitality Stadium. På den arenan har Körsbären visat genomgående fin soliditet (10-3-4) och visst favoritskap ska tilldelas de rödsvarta i denna fajt. Barnsley är trots det inte att leka med - innan veckans kryss mot Derby hade The Tykes vunnit sju raka - och då ettan tenderar att dra iväg för långt är tvåan ett lockande komplement på större rader.

5. Birmingham - Bristol City 1

Statistik
Bristol City plockade in Nigel Pearson för att stabilisera prestationerna och för att ge striden om playoffplatserna en sista chans, men det har inte sett bättre ut sedan den karismatiske herren tog över. Ytterligare ras är att vänta för The Robins som närmast kommer från två raka nederlag. Birmingham har inte heller rosat marknaden då värdarna återfinns betydligt längre ner i tabellen, men The Blues befinner sig för tillfället i sin bästa period för säsongen. Den mynnar ut i en trea denna lördag. Etta!

6. Cardiff - Watford 2

Statistik
I Wales ska två formstarka drakar mäta svärd. Cardiff och Mick McCarthy är så här långt en kärlekshistoria med vackert slut då irländaren verkligen fått fart på Blånäsorna. 0-0 mot Huddersfield var med det sagt den minst imponerande insatsen hittills och här behövs verkligen skärpning. Watford har vunnit sex av de sju senaste ligafajterna, mycket tack vare Xiscos framgångsrika formationsbyte. Spelare som Sarr och Sema får ut mer av sitt kunnande nu och det bör räcka långt även i draklandet. Strecka från höger.

7. Derby - Millwall X

Statistik
Tajt och målsnål akt att vänta på Pride Park Stadium mellan två kombattanter med förkärlek till delad ära. Millwalls 16 (!) oavgjorda duster är främst i klassen och kommer också vara det faktum som gör att Lejonen inte når hela vägen till playoff. Derby är klart sämre med sina nio kryss, men under Wayne Rooneys ledning har The Rams skärpt till defensiven. I slutändan kommer värdarna att ordna ny biljett i The Championship tack vare den nyfunna stabiliteten och då det här är kupongens troligaste oavgjorda drabbning går vi all in i mitten.

8. Nottingham - Reading 1

Statistik
Jämnt lär det även bli på City Ground men här avser vi att strössla på med tecken. Nottingham har bevisat tillräckligt mycket för att avskriva sig från den absoluta bottenstriden, men med två raka förluster innanför västen är Sherifferna åter på väg in i gamla hjulspår. Reading reser till Sherwoodskogen med nio inspelade poäng av de senaste nio möjliga och med offensiva lirare som Olise och Joao i truppen kan The Royals åstadkomma stor skada även här. 1X går först, tvåan välkomnas illa kvickt på större bongar.

9. Middlesbrough - Stoke X

Statistik
Otroligt spännande drabbning mellan två aktörer som inte gett upp hoppet om att nå en playoffplats. Både Middlesbrough och Stoke har emellertid haft svårt med kontinuiteten, men det råder inget tu tal om att Warnock och O’Neill förfogar över byggen som är kapabla att nå Wembley. Boro förtjänar det knappa favoritskapet i kraft av eget gräs, men när ettan ser ut att dansa över 50 procent bör garderingar följa. Stoke vann det vändande mötet och kan mycket väl störa igen. Hela spannet redan på minsta system.

10. QPR - Huddersfield 2

Statistik
Ett skrälläge som inte får missas är det på Kiyan Prince Foundation Stadium. Queens Park Rangers slog i veckan ärkejumbon Wycombe med 1-0, men det var en insats som knappast var värd tre poäng. Smekmånaden tycks komma mot sitt slut för The Hoops som övervärderas grovt när Huddersfield står på andra sidan. The Terriers kommer från en meriterande poäng mot Cardiff förra fredagen och har kunnat ladda för den här kampen i lugn och ro. Det syns inte på strecken och då är vi snabba med att måla tvärs över. Den lågt streckade tvåan är kupongens mest givna tecken.

11. Wycombe - Preston 2

Statistik
Ojämna Preston är fast förankrade i ingenmansland och kommer så förbli till säsongen når sin ände. Raden 13-5-17 är tillräckligt förbryllande för att tillsätta ett utredningsteam inför nästa säsong. Vinna på Adams Park kan The Lilywhites göra, men den obefintliga pålitligheten gör att Wycombe inte ska känna sig slagna på förhand. The Chairboys stod för en stark insats mot QPR i veckan och än är det inte kört i bottenstriden. Ettan är omgående ett komplement åt tvåan.

12. Hull - Oxford United X

Statistik
League One bryter emellan med en oviss kamp innan vi avrundar kalaset i Svedala. Hull vann seriefinalen mot Peterborough i veckan, en fajt där Tigrarna hjälptes enormt av en tidig utvisning på opponenterna. Segern får svenska folket att gå man ur huse på ettan, ett farligt drag när Oxford står på andra sidan. De pålästa gästerna slog i sin tur Swindon i tisdags och är tack vare den trepoängaren snubblande nära en playoffplats. Skrällen är inte otrolig på KCOM Stadium. Alla tecken.

13. IFK Norrköping - Häcken 2

Statistik
Att våren närmar sig med stormsteg vet vi säkert på grund av en rad anledningar. Ljusare dagar, pollen i näsborrarna och Svenska Cupen går in i sitt avgörande skede. Stryktipset går i mål med en kvartsfinal på Östgötaporten där IFK Norrköping ska brottas med BK Häcken. Liksom i fjol visar Haksabanovic tidig toppform i Peking och mycket ska gå genom honom för värdarnas del. Lyckas Getingarna hålla Haksa i schack är mycket vunnet. Andreas Alm verkar få klara sig utan Irandust, men med lirare som Friberg, Heintz och Traore ska göteborgarna kunna stå upp bra på plastmattan. X2 liras till smygvärde.


Singelstrecket! - Manchester City

Manchester City skakade av sig derbytorsken mot Manchester United på bästa sätt genom att köra över Southampton. Peps ofantligt många offensiva alternativ blir för många att hantera för Fulham. Given tvåa.

Kupongrensaren! - Huddersfield

Skev streckning inträffar i London där QPR tar emot Huddersfield. Gästerna är mer än kapabla att få med sig något från huvudstaden och när tipparna glömmer bort tvåan är den prioriterad hos oss.


Spelförslag:

432 rader

1. Fulham - Man City 2
2. Everton - Burnley 1x
3. Crystal P - West Brom 1
4. Bournem. - Barnsley 1
5. Birmingham - Bristol C 1
6. Cardiff - Watford 2
7. Derby - Millwall x
8. Nottingham - Reading 1x
9. Middlesbrough - Stoke 1x2
10. QPR - Huddersfield 1x2
11. Wycombe - Preston 12
12. Hull - Oxford United 1x2
13. Norrköping - Häcken x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Fulham - Man City 2
2. Everton - Burnley 1x2
3. Crystal P - West Brom 12
4. Bournem. - Barnsley 1(2)
5. Birmingham - Bristol C 1
6. Cardiff - Watford (x)2
7. Derby - Millwall x
8. Nottingham - Reading 1x2
9. Middlesbrough - Stoke (1)x(2)
10. QPR - Huddersfield (1x)2
11. Wycombe - Preston 12
12. Hull - Oxford United 1x2
13. Norrköping - Häcken (x)2Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td