Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2021
14

Tips & Analys för Topptipset 15/3

Måndagens Topptips består till hälften av fajter från europeiska högstaligor och till andra hälften av besök i andraligor från samma kontinent. Skrälldragen hämtas bland annat från Belgien och Portugal medan Liverpool ska kunna lösa tre efterlängtade poäng strax utanför Birmingham. Nu trampar vi loss!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 19:59

1. Wolverhampton - Liverpool 2

Statistik
Molineux slår upp portarna för kupongens första strid. Med Fabinho tillbaka på mittfältet stod Liverpool för den bästa insatsen på väldigt länge när de i veckan slog ut Red Bull Leipzig ur Champions League. Ackompanjerad av Thiago och Wijnaldum bildar brassen en multifunktionell trio på mitten och framåt finns som alltid rejäla hot i Salah, Mané och Jota. Wolverhampton har haft ruskigt svårt att sy ihop stabila insatser mot slutet och Vargarna har dessutom haft stora problem med Liverpool i modern nutid. Jiménez saknas fortfarande enormt mycket och här får mexikanen se sina kumpaner inkassera ännu en torsk mot de regerande mästarna. Tvåan singlas.

2. Barcelona - Huesca 1

Statistik
Barcelona gav det ett ärligt försök, men på det stora hela var Paris Saint-Germains ledning från det första mötet aldrig riktigt i fara. Nu ska katalanerna ta upp kampen om ligatiteln med Real- och Atlético Madrid, men vi vill varna för att viss underskattning kan infinna sig när Huesca kommer på besök. Tabelljumbon har fortfarande chans att klara sig kvar i La Liga och spelmässigt har gästerna inte gjort bort sig denna säsong. Ettan ska givetvis ses som solklar favorit, men då den säkerligen kommer att landa runt 90 procent är det otroligt lockande att peta dit rensarkrysset på större system.

3. Gent - Club Brugge X

Statistik
Att Club Brugge ska ta sin andra raka ligatitel står skrivet i sten. 16 poäng skiljer ner till Royal Antwerp på andraplatsen, men de blivande mästarna stod inte för en imponerande insats senast mot Charleroi (1-1). Viss mättnad kan ha smugit sig in i truppen och mot ett kögkapabelt och Europaplats-jagande Gent går inte gästerna säkra. De Buffalo’s är bra mycket bättre än vad tabellen visar och lirare som Yaremchuk och Tissoudali är definitivt vassa nog för att såra Club Brugge. Värdarna vann det vändande mötet med 1-0 och vi utesluter inte en favorit i repris. Alla tecken.

4. Famalicao - Braga X

Statistik
Kupongens roligaste skrälläge är utan tvekan det i Vila Nova de Famalicao. Derbyt mellan Famalicao och Braga spås på förhand bara kunna sluta på ett sätt, men när de sistnämnda streckas utom reson blundar vi inte för vänstersidan. Famalicao strider för sina liv i det absoluta bottenträsket och med två raka poängplock, även två hållna nollor, på eget gräs kommer värdarna att gå över lik för att få med sig något från detta derby. Braga lär i sin tur redan ha blickarna mot nästa omgångs möte med Benfica och när Ärkebiskoparna dansar upp över 70 procent råder garderingstvång. Den breda penseln åker fram.

5. Pisa - SPAL X

Statistik
Vidare till pastastöveln där vi också skiftar fokus mot andraligorna för kupongens återstod. Otroligt viktiga poäng står på spel i striden om playoff mot Serie A när Pisa tar emot SPAL i Toscana. I närheten av tornet har värdföreningen bara förlorat en enda match så här långt in på säsongen, men de många oavgjorda akterna (nio) har också inneburit att fem poäng skiljer upp till just SPAL på den sista playoffplatsen. Gästerna plockar majoriteten av sina poäng i sin hemmaborg och med raden 4-7-3 på resande tass lutar mycket åt delad ära på Arena Garibaldi. Spikkryss eller alla tecken.

6. St. Pauli - Paderborn 1

Statistik
Trots placeringen i mittens rike har St. Pauli stått för en helt otrolig säsong. Under hösten vann Kiezkicker blott en ligamatch och väldigt mycket pekade på att värdarna skulle åka ur andraligan. Efter nyår har dock något drastiskt hänt. Sju segrar på de nio senaste ligamatcherna har inneburit en rejäl klättring i tabellen och Timo Schultz manskap kommer att greja kontraktet utan problem. Samma visa gäller för Paderborn som dock kommer till Millerntor med nedåtgående form. Två raka torsk är oroande inför drabbningen med ett av ligans formstarkaste lag. Gubben (1-2) spelas i en förmodat svängig historia där ettan ska hållas som troligast.

7. Caen - Le Havre X

Statistik
Avslagen drabbning att vänta i Frankrike där både Caen och Le Havre ska rida ut det som återstår av säsongen. De båda 34-poängarna har sex poäng tillgodo på Pau, för tillfället på negativ kvalplats, ett försprång som ska kunna stå sig säsongen ut. Caen har framför allt haft svårt med att hitta rätt i offensiven där 27 gjorda mål på 28 matcher inte direkt får en att häpna. Samma problem har Le Havre lidit av och det är bara att konstatera att tappet av Tino Kadewere varit blytungt för Le club doyen. 1X torde räcka, men finns deg över är det inte fel att täcka upp hela vägen.

8. NEC Nijmegen - Volendam 2

Statistik
Om snigelätarna tråkade ut oss i föregående fajt vågar vi lova mer fart och frenesi när kupongen går i mål i tulpanriket. Toppmöte står på menyn i holländska Eerste Divisie där både NEC Nijmegen och Volendam jagar playoff mot finrummet. NEC kommer från fyra raka vinster och med hisnande 16 (!) gjorda mål under samma period går det ingen nöd på värdarnas offensiv. Det gör det inte heller på Volendams. Besökarna körde över Den Bosch med 5-1 senast och med italienaren Mulattieri i sprudlande målform får inte den lågt streckade tvåan glömmas bort i Gelderland. Gubbe!


Singelstrecket! - Liverpool

Mer än godkänd var Liverpools insats mot Leipzig där de rödklädda såg bättre ut än på länge med Fabinho tillbaka på mittfältet. Brassen lär fortsätta där även mot Wolves och då Vargarna i sin tur sett direkt svala ut ska tvåan ses som högst trolig.

Kupongrensaren! - Famalicao

Famalicao strider för nytt kontrakt och har visat okej form på egen matta med två raka poängplock. Braga ställs mot Benfica i nästa omgång och då Ärkebiskoparna redan nu kan ha visst fokus på den kampen måste hela spannet provas. Vänstersidan rensar magiskt!


Spelförslag:

72 rader

1. Wolves - Liverpool 2
2. Barcelona - Huesca 1
3. Gent - Club Brugge 1x2
4. Famalicao - Braga 1x2
5. Pisa - SPAL x
6. St. Pauli - Paderborn 12
7. Caen - Le Havre 1x
8. NEC - Volendam 12

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wolves - Liverpool 2
2. Barcelona - Huesca 1x
3. Gent - Club Brugge 1x2
4. Famalicao - Braga 1x2
5. Pisa - SPAL (1)x(2)
6. St. Pauli - Paderborn 1(2)
7. Caen - Le Havre 1x2
8. NEC - Volendam (1)2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td