Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
15

Tips & Analys för Topptipset 16/3 - 250K EXTRA!

250.000 extrakronor att kriga om är ingen dålig morot denna Champion-tisdag. Topptipset innehåller två drabbningar från Champions League och sedan står The Championship för resten av underhållningen. Vi har tagit fram ett spännande förslag och dragen finner ni i nedanstående analys!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 19:59

1. Manchester City - Mönchengladbach 1

Statistik
Vi inleder på Etihad där Manchester City har 2-0 att gå på från det första mötet med Borussia Mönchengladbach. Tyskarna hoppas givetvis kunna vända det underläget i England, men gästerna kommer inte att ha en suck på Eastlands. Formen är urusel med sex raka förluster i alla sammanhang och dessutom längtar Marco Rose till säsongen är slut så att han kan flytta till Dortmund. Pep Guardiola roterade i helgens 3-0-viktoria mot Fulham och ett utvilat City ska inte ha några som helst problem med att avfärda Mönchengladbach ännu en gång. Banketta.

2. Real Madrid - Atalanta X

Statistik
Desto mer öppen och oviss historia att vänta i Madrid. Marängerna har med sig en 1-0-ledning från det första mötet i Bergamo, men i den matchen imponerade knappast Real trots att de var en man mer på banan större delar av matchen. Truppläget har ljusnat något sedan dess, men med tveksam matchform på bland andra Sergio Ramos föredrar vi att snegla mot garderingar. Atalanta besitter kunnande nog för att slå alla lag i hela världen och här kommer La Dea vara taggade till tänderna. Alla tecken åker med redan på minsta system.

3. Bournemouth - Swansea 1

Statistik
Vi lämnar Champions League därhän och riktar istället fokus mot England och The Championship. Swansea fortsätter att hänga med i kampen om andraplatsen, men de fortsätter också att göra det på samma bräckliga vis som tidigare. Alldeles för många poäng har tagits sett till de underliggande siffrorna och här lever Svanarna farligt. Bournemouth är ett snäpp bättre i grunden och de offensivt starka Körsbären ska hållas högst på sin hemmabana. 1X är ett lås.

4. Cardiff - Stoke 2

Statistik
Cardiffs och Mick McCarthys gemensamma framgångar har ekat runt Storbritannien ett bra tag, men i helgen tog det roliga slut när walesarna föll hemma mot Watford med 1-2. Resultatet i sig är inget att skämmas över, men enkelt kommer det inte heller att bli när Stoke kommer på besök under tisdagen. The Potters har fortfarande en liten chans att nå playoff och då det i princip inte skiljer någonting mellan de respektive trupperna är X2 till fint värde ett alldeles ypperligt val.

5. Luton - Coventry X

Statistik
Mysiga Kenilworth Road står värd för nästa akt där Luton går i klinch med Coventry. De sistnämnda har stått för en godkänd säsong hittills i form av nykomlingar, men kontraktet i The Championship är inte säkrat. Tre poäng finns inom räckhåll denna tisdag, men på sin hemmabana är Luton inte lätta att tas med. Här har Hattmakarna plockat merparten av sin totala poängskörd hittills och mycket talar för att vi får se ett ställningskrig strax utanför London. Spikkryss eller alla tecken.

6. Derby - Brentford 2

Statistik
Tre vinster på de fyra senaste är starka papper från Brentford, men spelmässigt ser det inte lika bra ut som under hösten. The Bees har dessutom tidigare haft en ful ovana att vika ner sig när det börjar dra ihop sig till våren. Säkra går inte gästerna borta mot ett Derby som inte har sitt helt på det torra än. Sju poäng är förvisso ett relativt tryggt avstånd ner till giljotinen, men nog skulle Rooney och hans mannar må bra av ett par segrar till. X2 går först men tillåter plånboken är heltäckningsmattan att föredra.

7. Middlesbrough - Preston 1

Statistik
Middlesbrough tog en otroligt viktig seger i helgen när Stoke lades på rygg. De tre poängen innebär att Boro fortfarande har chans att nå playoff. Som helhet sitter värdarna ihop bättre än gästande Preston, men vi vill ändå kasta in en liten brasklapp för The Lilywhites. Det går undan när lirare som Sinclair och Barkhuizen ställer om och det fick tisdagens opponenter inte minst smaka på i det vändande mötet. Då vann Preston med 3-0 och det är ett utfall vi inte utesluter på de större systemen. Ettan först, tvåan sedan.

8. Rotherham - Watford X

Statistik
Kupongen går i mål i South Yorkshire där Rotherham hoppas ta sig upp på säker mark när Watford kommer på visit. Inför veckans omgång befinner sig The Millers tre poäng nedanför giljotinen, men med tre fajter tillgodo på Birmingham, närmaste lag ovanför, kommer Rotherham att kämpa för sina liv här. Watford blir ingen enkel opponent då de är ett av ligans allra formstarkaste lag, men spelet på bortagräs har lämnat en del övrigt att önska. Tvåan övervärderas och då följer vänstersidan med direkt. Här jobbar vi skräll!


Singelstrecket! - Manchester City

Borussia Mönchengladbach har helt tappat stinget och mot världens kanske bästa lag just nu har tyskarna inte en suck. Manchester City vinner trots att de egentligen inte behöver.

Kupongrensaren! - Rotherham

Rotherham ligger pyrt till i botten av The Championship, men här ska värdarna kunna stå upp bättre än vad tipparna anser. Watford har blandat och gett på bortagräs och när tvåan sticker iväg är vi snabba med alla tecken.


Spelförslag:

72 rader

1. Man City - M-gladb. 1
2. Real Madrid - Atalanta 1x2
3. Bournemouth - Swansea 1x
4. Cardiff - Stoke x2
5. Luton - Coventry x
6. Derby - Brentford x2
7. Middlesbrough - Preston 1
8. Rotherham - Watford 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Man City - M-gladb. 1
2. Real Madrid - Atalanta 1x2
3. Bournemouth - Swansea 1(x)
4. Cardiff - Stoke x2
5. Luton - Coventry (1)x(2)
6. Derby - Brentford 1x2
7. Middlesbrough - Preston 1(2)
8. Rotherham - Watford 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td