Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
19

Tips & Analys för Stryktipset 20/3

Allas vårt älskade Stryktips är tillbaka och det är en sprakande kupong som erbjuds denna lördag. FA-Cupen, Premier League, The Championship och League One står för underhållningen på en bong som är laddad med spelvärde. Här följer en matig guidning på vägen mot 13 gröna bockar!Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Everton - Manchester City 2

Statistik
Av alla lag i toppen av Premier League är Everton det gäng som minst har förtjänat sin plats på den övre hyllan. För många poäng har tagits sett till hur spelet sett ut och när formraden vittnar om två raka nederlag har karma redan börjat sätta sin prägel på The Toffees. Enkelt blir det inte heller i kvartsfinalen av FA-Cupen då Manchester City kommer på besök. Den ljusblå segermaskinen är skadefri, i toppform och förlorar så gott som aldrig. Detta barkar åt ett håll och det är åt bortaseger. Tvåan står utmärkt på egna ben.

2. Brighton - Newcastle 1

Statistik
Viktig fajt i botten av Premier League där kombattanterna på AMEX Stadium redan borde varit långt ifrån varandra. Brighton har genomgående stått för en stilstudie i hur målchanser ska brännas, med lite bättre effektivitet hade Fiskmåsarna tillhört den övre halvan. Derbysegern mot Southampton kan ha givit en skjuts i rätt riktning och i det vändande mötet var Potter och company överlägsna Newcastle. 0-3 slutade den kampen och då Skatornas truppläge är minst sagt ansträngt ska de vara nöjda om de lämnar sydkusten med en pinne. Ettan garderas främst med hänsyn till värdet.

3. Millwall - Middlesbrough 2

Statistik
Vidare ner till The Championship där temat skador fortsätter. Millwall har en välfylld rehabstuga och det syntes inte minst i veckan då Lejonen inte orkade hålla fortet i derbyt mot Queens Park Rangers. Lördagens värdförening torskade den kampen med 2-3 och det var troligtvis också nådastöten vad gällde förhoppningarna om att nå playoff. Middlesbrough har i sin tur fortfarande chans att nå de platserna och med två raka segrar är det ett formstarkt Boro som åker till The Den. Tavernier, Akpom och Bolasie är alla tillräckligt bra för att skjuta tre poäng åt gästerna. Fräck spiktvåa.

4. Swansea - Cardiff 2

Statistik
På Liberty Stadium står ett riktigt rivalmöte på agendan då Cardiff gästar Swansea i slaget om Wales. Svanarna vann det vändande mötet med 2-0, men sedan dess har det hänt mycket i Cardiff. Mick McCarthy har kommit in och styrt skutan åt rätt håll och med en playoffplats i sikte kommer Blånäsorna att sälja sig dyrt i draklandets södra delar. Swansea har fortsatt en direktplats till Premier League att spela för, men det lär inte hålla hela vägen för värdarna. Alldeles för många poäng har tagits sett till hur spelet sett ut och här lockas vi allra mest av högersidan. Börja med X2 och låt inte ettan ta plats förrän på större system.

5. Preston - Luton 2

Statistik
Preston är en av säsongens stora besvikelser och de höga förhoppningarna inför starten har långt ifrån infriats. Hemma på Deepdale har The Lilywhites endast fem segrar av 18 möjliga och dagsformen utgör inte heller den vacker läsning. Fyra undermåliga insatser har givit en poäng av tolv möjliga, mot ett tight och svårspelat Luton väntas ytterligare tapp. Hattmakarna har i sin tur stått för en kanonsäsong med deras mått mätt och med segern mot Coventry på näthinnan tar gästerna minst en pinne här av bara farten. X2 spelas till smygvärde.

6. Reading - QPR 2

Statistik
Spännande och öppen fajt att vänta på Madejski Stadium mellan två offensivt skickliga lag. Reading såg ut att vara inne i en formtopp för en dryg vecka sedan, men med endast en inspelad poäng mot Nottingham och Birmingham har The Royals istället fått se avståndet ner till Bournemouth krympas. Med spelare som Olise och Joao kan det vända när som helst, men Queens Park Rangers ska inte underskattas. Austin, Johansen och Willock är alla kapabla att såra värdarna och i en kamp där det vankas många mål är gubben (1-2) ett högst lämpligt val där tvåan inte får missas.

7. Stoke - Derby X

Statistik
När Stoke och Derby ska bokföra säsongen kan de slå ihop sina avslutningsmöten. Stoke har ännu en gång misslyckats med att nå playoff och känslan är att en större utrensning behövs för att The Potters ska kunna börja om på ny kula. Truppen är meriterad nog för att göra upp om direktplatser till Premier League, men det var erbarmligt många år sedan de rödvita spelade bra över en hel säsong. Derby är inte mycket bättre då det faktum att The Rams fortfarande inte grejat kontraktet är ett rejält underbetyg till hela truppen. Wayne Rooney har fått viss ordning på torpet sedan han tog över som tränare, men dagsformen är inget att skryta med hos gästerna. Alla tecken föredras även om det luktar kryss.

8. Bristol City - Rotherham 2

Statistik
I höstas fanns Bristol City med i kampen om playoff, men förhållandet med Fru Fortuna fick sig sedan en rejäl törn. Inför helgen har The Robins rasat som en sten ner till mitten av The Championship och då säsongen i stort sett redan är över väntas ytterligare dalande innan vi summerar i vår. Nytillträdde Nigel Pearson har säkerligen redan börjat planera inför nästa säsong och här lockar den övervärderade ettan inte ett skvatt. Rotherham har nytt kontrakt att spela för på Ashton Gate och vi ger de välorganiserade gästerna god möjlighet att åka hem med poäng härifrån. X2 är vägen att gå.

9. Coventry - Wycombe X

Statistik
Nykomlingsmötet på St. Andrew’s har alla förutsättningar att bli ett gastkramande sådant då båda aktörerna spelar för överlevnad i andraligan. Coventry har lyckats bäst hittills och det är framför allt soliditeten i egen borg som varit adelsmärket för Mange Hedmans gamla gäng. Väl stora favoriter blir dock The Sky Blues när Wycombe kommer på besök. The Chairboys gynnas av att de kan spela helt utan press mot samtliga opponenter i den här serien och då vill vi inte räkna bort skrällen i österled. Måla tvärs över redan från start.

10. Norwich - Blackburn 1

Statistik
Norwich kan redan konstateras som för bra för The Championship och det ska till ett smärre mirakel för att Kanariefåglarna ska missa en direktplats till Premier League. Tio poäng skiljer ner till jagande lag och offensiven med talismanen Pukki i spetsen har det skrivits spaltmeter om. Försvaret har inte fått lika mycket beröm, men blott 26 insläppta mål på 37 matcher är ett kvitto på att det sannerligen inte läcker in vatten från något håll. Blackburn är strandade i mitten av tabellen och med endast en seger sedan slutet på januari råder det inga tvivel om att formen är usel hos gästerna. Banketta på Carrow Road.

11. Barnsley - Sheffield Wednesday X

Statistik
I skymundan av Norwich sanslösa segertåg åker Barnsley på parallell spårväg. 28 inspelade poäng av de senaste 30 möjliga är en ögongnuggare av rang och skulle The Tykes nå playoff är det en av de absolut största bedrifterna i klubbens historia. Formtoppen har dock inte gått varken oddsmakare eller poolspelare förbi då värdarna blir väl stora favoriter denna lördag. Sheffield Wednesday är, tabellen till trots, inga duvungar och betydligt större under har skett än att Ugglorna skulle lämna Oakwell Ground med en eller fler poäng. Plocka med alla tecken och jobba in högersidan.

12. Watford - Birmingham X

Statistik
Watford har lagt i en högre växel under våren och The Hornets sitter onekligen i förarsätet vad gäller att nå andraplatsen. Åtta viktorior på de nio senaste i ligaspelet vittnar om den saken och Kenka Sema förtjänade verkligen samtalet från Party-Janne till VM-kvaltruppen. En lurig uppgift stundar med det sagt för Sema och grabbarna denna lördag. Birmingham bytte nyligen tränare till Lee Bowyer och den gamla kultliraren inledde omgående med en viktoria borta mot Reading. Segern skvallrar högt om gästernas kapacitet och den monumentalt rensande tvåan kan vara en möjlig väg mot att bli ensam med 13 denna lördag. 1X inleder.

13. Sunderland - Lincoln 1

Statistik
Sunderland är på god väg tillbaka mot tv-tid utanför Netflix. Helgens titel i EFL Trophy följdes upp med en komfortabel viktoria mot Accrington Stanley och Hull får verkligen se upp i serieledningen. The Black Cats är på väg dit och mot ett Lincoln vars formkurva pekar nedåt ska de rödvita ses med bra chans. En brasklapp ska slängas in för gästernas imponerande facit på resande fot, men till mer än en poäng räcker det inte på Stadium of Light. Tydlig utgångsetta.


Singelstrecket! - Norwich

Norwich är utan tvekan The Championships bästa lag för stunden och det kommer inte Blackburn att ändra på. The Rovers är ur slag för dagen och kammar noll på Carrow Road.

Kupongrensaren! - Wycombe

Beställningssegrar finns inte i Coventrys vokabulär och här blir The Sky Blues alldeles för stora favoriter. Wycombe krigar för nytt kontrakt och ska inte räknas bort på St. Andrew’s.


Spelförslag:

432 rader

1. Everton - Man City 2
2. Brighton - Newcastle 1
3. Millwall - Middlesbrough 2
4. Swansea - Cardiff x2
5. Preston - Luton 2
6. Reading - QPR 12
7. Stoke - Derby 1x2
8. Bristol C - Rotherham x2
9. Coventry - Wycombe 1x2
10. Norwich - Blackburn 1
11. Barnsley - Sheffield W 1x2
12. Watford - Birmingham 1x
13. Sunderland - Lincoln 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Everton - Man City 2
2. Brighton - Newcastle 1(x)
3. Millwall - Middlesbrough 2
4. Swansea - Cardiff (1x)2
5. Preston - Luton x2
6. Reading - QPR (1)2
7. Stoke - Derby (1)x(2)
8. Bristol C - Rotherham x2
9. Coventry - Wycombe 1x2
10. Norwich - Blackburn 1
11. Barnsley - Sheffield W 1x2
12. Watford - Birmingham 1x2
13. Sunderland - Lincoln 1(x)Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (1)

promo
td