Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
20

Tips & Analys för Europatipset 21/3 - JACKPOT!

Titt som tätt händer det att kuponger slår ner med buller och brak, söndagens Europatips är sannerligen kantat av en riktig smäll. Bongen är laddad med 5 miljoner i jackpot och med spelvärde runt nästan samtliga hörn ligger onekligen hög utdelning i luften. England, Italien, Spanien, Frankrike, Tyskland och Turkiet utgör äventyret. Ta del av analysen, detta vill ni inte missa!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. West Ham - Arsenal 2

Statistik
Huvudstadsderbyt på London Stadium drar igång äventyret. West Ham har fått stryk av Arsenal i tre raka inbördes möten och ska det bli verklighet av förhoppningarna att nå Champions League behöver Moyes manskap bryta den trenden denna söndag. Insatsen mot Manchester United lovade inte gott och går The Hammers ut med samma destruktiva spelidé här ligger ännu ett nederlag i luften. Arsenal kravlade sig vidare i Europa League mot Olympiakos, men det går knappast att säga att de rödvita imponerade nämnvärt. I grunden är gästerna att anse som det bättre laget, men då de haft en tendens att förstöra för sig själva med jämna mellanrum bör krysset sällskapa utgångstvåan.

2. Aston Villa - Tottenham 1

Statistik
Från två Londonlag till ett annat när vi ska syna Tottenhams resa till Birmingham. I torsdags reste Mourinho och company ner till Zagreb för att försvara 2-0-ledningen från det första mötet mot Dinamo, men efter 120 minuter i benen och 0-3 i brakan åkte portugisen och övriga hem med svansen mellan benen. Spelmässigt ser gästerna bedrövliga ut och med Son skadad blir det inte enkelt att tas med Aston Villa. Värdarna är ett cyniskt gäng som kommer att göra vad som krävs för poäng och då talismanen Grealish närmar sig comeback andas Villa morgonluft. Den övervärderade tvåan lämnas därhän.

3. Leicester - Manchester United 2

Statistik
Leicesters 5-0-viktoria mot Sheffield United var den första imponerande insatsen sedan 3-1 mot Liverpool i mitten av februari. Nämnas bör dock att The Blades var tvärusla och då Rävarna fortfarande brottas med en diger skadelista, Maddison, Barnes, Justin och Pereira för att nämna några, ser det inte ljust ut inför FA-Cupmötet med Manchester United. Ole Gunnar tvingas också undvara ett par tunga namn, men med en bredare trupp och gott om självförtroende efter torsdagens triumf i Milano gillas den sunt streckade tvåan. Spik.

4. Fiorentina - Milan 1

Statistik
Milans europeiska äventyr tog slut i torsdags. Zlatans pigga inhopp hjälpte föga och det var faktiskt ett bra tag sedan Rossoneri stod för en genomgående stark prestation. Säker är inte Champions League-platsen då jagande lag närmat sig med stormsteg och de rödsvarta ligger definitivt i farozonen i Florens. Fiorentina och framför allt Dusan Vlahovic körde över Benevento med 4-1 senast och serben hade avgjort den kampen redan i första halvlek med sitt hattrick. Den insatsen tycks här gå svenska folket förbi och då utelämnar vi mer än gärna den kriminellt övervärderade tvåan. Forza Viola!

5. Roma - Napoli 2

Statistik
Oerhört viktig fajt i toppen av Serie A där Champions League-platser står på spel. Roma kommer från två raka viktorior mot Shakhtar och stärkta efter avancemanget hoppas Fonsecas manskap rida vidare på formtåget i ligaspelet. En tuff opponent väntar med det sagt här då Napoli står på andra sidan. Gattusos adepter stod för ett styrkebesked när Milan betvingades på ett ekande San Siro förra helgen och napolitanarna ska inte heller underskattas i huvudstaden. Gubben (1-2) är en lämplig utgång, tillåter plånboken åker krysset med på större bongar.

6. Sampdoria - Torino 2

Statistik
Sampdoria stod för den ena imponerande insatsen efter den andra under hösten, men därefter har Ekdal och gänget dalat betänkligt. Någon större fara för kontraktet ska det emellertid inte vara då tio poäng skiljer ner till giljotinen. Fem raka utan seger bådar dock inte gott inför söndagens drabbning med Torino. Tjurarna har i sin tur överlevnad att spela för och efter den moraliskt stärkande vändningen (0-2 till 3-2) mot Sassuolo lockas vi onekligen av den lågt streckade tvåan. Var inte blyg för att spika Belotti och hans kumpaner!

7. Udinese - Lazio 1

Statistik
Med absolut inga förhoppningar överhuvudtaget reste Lazio till Tyskland för att spela av returen mot Bayern München. 1-2-nederlaget var oundvikligt och Simone Inzaghi valde bland annat att ställa över Ciro Immobile helt och hållet för att ha friska ben till söndagens uppgift. Den blir av marigare sort då Udinese väntar på Friuli. Zebrorna har imponerat stort under det nya året och med poängplock mot bland andra Atalanta och Inter i egen borg räds inte de svartvita gästerna från den eviga staden. Rensarettan inleder och sällskapas sedan av tvåan.

8. Real Sociedad - Barcelona 1

Statistik
Vi tar vårt pick och pack och drar till Spanien där Real Sociedad ska gå i klinch med Barcelona. Baskerna har frågetecken för snidaren David Silvas medverkan, men med spelare som Oyarzabal, Isak och Merino tillgängliga ska La Real kunna erbjuda bättre motstånd än vad streckningen antyder. Det är nämligen ett sanslöst förtroende som ges Barca. Visst har Messi och company steppat upp mot slutet, men när tvåan dansar upp över 70 procent är det högläge att dra i handbromsen. 1X är en tämligen given utgång, dalar procenten något (som vi tror att den gör) på gästerna kan tvåan välkomnas på större rader.

9. Valencia - Granada X

Statistik
Med vissa bekymmer lyckades till slut Granada betvinga sensationen Molde i torsdagens Europa League. Silverrävarna Molina och Soldado agerade frälsare för Malmö-dödarna och återigen har Granada lyckats stå för en kanonsäsong trots begränsade medel. Risk för slitna ben finns när gästerna denna söndag tar sig till Valencia, men ettan förtjänar knappast det enorma förtroende den ges av svenska folket. Valencia är ett lag i spillror och en fet varningstriangel sätts ut framför värdarna. Krysset är en lämplig utgång med tanke på förutsättningarna, därefter lockar tvåan allra mest.

10. Lyon - PSG 2

Statistik
Det är jämnare i toppen av Ligue 1 än vad det varit på väldigt många år, men nu börjar storfavoriten PSG tuffa igång på allvar. Barcelona skickades ur Champions League på Cobra Kai-manér och i veckan förpassades serieledarna Lille ur Franska Cupen med klara 3-0. Kylian Mbappé stod då för en doppietta och världsstjärnan kan mycket väl sänka Lyon på egen hand. Tabelltrean visar nedåtgående trend med endast en seger på de tre senaste och mot ett PSG på uppgång har inte Les Gones mycket att sätta emot. Tvåa.

11. Montpellier - Bordeaux X

Statistik
Visst hopp finns fortfarande för Montpellier i kampen om den sista Europaplatsen, men La Paillade har agerat alldeles för ojämnt för att den ska bli verklighet. Mycket hänger på anfallaren Andy Delorts dagshumör och lyckas gästande Bordeaux hålla honom i schack är mycket vunnet för vinlaget. Besökarnas säsong är på det stora hela ett misslyckande, men så oävna som svenska folket antyder är inte Koscielny och grabbarna. Högersidan får inte missas även om överhängande kryssrisk finns.

12. Hertha Berlin - Bayer Leverkusen 2

Statistik
Mardrömsmatch från Bundesliga mellan två aktörer i akut behov av poäng. Bayer Leverkusen skuggade ett tag Bayern München i toppen, men gästernas värdelösa form har nu inneburit att de riskerar att missa en Europaplats. En sådan hade Hertha Berlin siktet inställt på inför säsongens början, men spegelbilden visar just nu att pågarna från huvudstaden faktiskt riskerar att trilla ur finrummet. Bayer Leverkusen är det bättre laget i grunden, men den övervärderade tvåan borgar ändå för heltäckningsmatta redan på mindre system.

13. Besiktas - Fenerbahce X

Statistik
Ett rykande hett derby från Istanbul tar vår hand över mållinjen. Mesut Özil värvades in som en tilltänkt frälsare i Fenerbahce, men efter idel bleka prestationer är nu tysken skadad och kommer att missa mötet med Besiktas. I ärlighetens namn kan det vara bra för Fener som är mer eller mindre piskade att vinna för att inte släppa iväg ärkerivalen i topp. Besiktas har vunnit sex raka tävlingsmatcher och vinner de även detta derby ligger ligatiteln nära till hands. Med det sagt tenderar den här fajten att leva sitt egna liv och när ettan övervärderas tar vi höjd för att Fenerbahce har en av sina bättre dagar. Fullt ställ!


Singelstrecket! - PSG

Pochettino och hans manskap har börjat steppa upp mot slutet. Barca betvingades ur Champions League och när Lille i veckan slogs ut ur Franska Cupen stärktes parisarnas självförtroende ytterligare. Lyon får smaka på vrede från huvudstaden!

Kupongrensaren! - Fiorentina

I vackra Florens ska vi förlora oss i värdejaktens djungel. Milan har inte alls imponerat mot slutet och då jagande lag visar betydligt mer vilja i jakten på Champions League-platser lever de skadeskjutna gästerna farligt på Artemio Franchi. Väck med tvåan.


Spelförslag:

432 rader

1. West Ham - Arsenal 2
2. Aston Villa - Tottenham 1x
3. Leicester - Man United 2
4. Fiorentina - Milan 1x
5. Roma - Napoli 12
6. Sampdoria - Torino 2
7. Udinese - Lazio 1
8. Sociedad - Barcelona 1x
9. Valencia - Granada x
10. Lyon - PSG 2
11. Montpellier - Bordeaux 1x2
12. H.Berlin - Leverkusen 1x2
13. Besiktas - Fenerbahce 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. West Ham - Arsenal (x)2
2. Aston Villa - Tottenham 1(x)
3. Leicester - Man United 2
4. Fiorentina - Milan 1x
5. Roma - Napoli 1x2
6. Sampdoria - Torino 2
7. Udinese - Lazio 12
8. Sociedad - Barcelona 1x2
9. Valencia - Granada x(2)
10. Lyon - PSG 2
11. Montpellier - Bordeaux (1)x(2)
12. H.Berlin - Leverkusen (1x)2
13. Besiktas - Fenerbahce 1x2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td