Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
22

Tips & Analys för Topptipset 23/3

Innan vi ger oss i kast med landslagsfotbollen ska vi avhandla ett Topptips från de lägre divisionerna i England. Mysiga League One- och Two står för underhållningen denna tisdag och då det här är ligor som tipparna normalt har sämre koll på är det verkligen läge att ta del av nedanstående analys för att ha en fördel gentemot övriga. Vi sparkar igång på charmiga Bloomfield Road!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 19.59

1. Blackpool - Peterborough 2

Statistik
Kupongens mest högoktaniga möte hittas på den forna Premier League-arenan Bloomfield Road. Nu finns varken Ian Holloway eller Charlie Adam kvar, men dagens Blackpool har åtminstone siktet inställt på att nå playoff mot The Championship. Nio raka utan nederlag vittnar om ett formtoppat värdgäng, men tisdagens opponenter hör med det sagt till seriens främsta. Peterborough spelade i helgen 3-3 mot Rochdale och för en gångs skull var det inte målkungen Clarke-Harris som stod i strålkastarljuset. Anfallaren kvitterade visserligen till 3-3 på tilläggstid, men dessförinnan hade Siriki Dembélé visat sina kvaliteter med ett drömmål och en assist. Den spetsiga duon blir farliga även här, men utgångstvåan får gärna garderas. Helst hela vägen om plånboken tillåter.

2. Bristol Rovers - Swindon 2

Statistik
Efter en mörk period med fyra raka torsk i ryggsäcken kom trendbrottet i helgen för Swindon. Efter en fläckfri försvarsinsats och en doppietta från mittfältaren Twine åkte The Robins hem med samtliga poäng från mötet med Fleetwood. Det var tre ruskigt viktiga pinnar i bottenstriden och här ställs gästerna mot en kollega från de regionerna. Bristol Rovers visar nedåtgående form med endast en inspelad poäng av de senaste nio möjliga och vi har svårt att förstå varför värdarna streckas upp som ganska klara favoriter. Kunnandet finns för att klara kontraktet, men med tanke på dagsläget är X2, som rensar fint, en lämplig utgång. Ettan välkomnas inte förrän i senare skeden.

3. Burton - Shrewsbury X

Statistik
Efter bland annat sex raka segrar från slutet av februari fram till mitten av mars noterades Burton i helgen för sitt första nederlag på bra länge. MK Dons blev för svåra den här gången, men höga på ångorna från tidigare formtopp ska Burton inte behöva oroa sig för att bli indragna i bottenstriden igen. Med det sagt väntar en lurig uppgift denna tisdag. Shrewsbury kommer från två meriterande poängplock mot Charlton och Hull och gästernas spets fick vi bland annat se prov på i FA-Cupen då de stod upp bra mot ett lag som Southampton. Omöjligt är det inte att The Shrews står upp bra även här och vi rekommenderar heltäckningsmattan redan på mindre system.

4. Northampton - Oxford 2

Statistik
League One går i mål på Sixfields Stadium där vi tar ställning för en av aktörerna. Oxford stod för ett styrkebesked när de besegrade nuvarande playoff-laget Doncaster med 3-0 för en dryg vecka sedan, en insats som skvallrar högt om gästernas kapacitet. Den segern följdes förvisso upp med stryk mot Blackpool i helgen, men det tror inte vi ska spela alltför stor roll när Northampton står på andra sidan. Värdarna fick sig en rejäl smäll i det vändande mötet (0-4) och i grunden är The Cobblers inte alls på samma nivå som Oxford. Tvåan ser ut att landa något högt, men det anser vi är befogat. Spik!

5. Colchester - Tranmere 2

Statistik
För drygt två veckor sedan föll Tranmere med flaggan i topp i EFL Trophy-finalen mot Sunderland, men Super White Army har inte låtit sig nedslås för det. 0-0 borta mot svårspelade jumbon Grimsby och 2-1-seger senast mot Exeter har följt och gästerna ska definitivt ses som en allvarlig utmanare om direktplatserna till League One. Det ska inte Colchester som i sin tur krigar i de nedre regionerna av League Two. Blott åtta segrar av 36 möjliga vittnar om varför så är fallet och värdarna vinner inte heller denna tisdag. X2 är att betrakta som heltäckt på JobServe Community Stadium.

6. Oldham - Exeter 1

Statistik
Vidare till Boundary Park där det verkligen är läge att dra öronen åt sig. Exeter har som mål att ta sig upp till League One, men med två raka nederlag i ryggen har gästerna till och med halkat nedanför playoff. Förlusterna har visserligen kommit mot topplag, men när tvåan sticker iväg alldeles för långt streckmässigt väljer vi att titta åt andra hållet. Oldham har bara förlorat en av de fem senaste i ligaspelet och då torsken kom mot topplaget Cambridge säger det det mesta om hur svåra värdarna är att tas med för stunden. Det återspeglas inte i strecken och till superbt värde liras därför 1X med goda förhoppningar.

7. Scunthorpe - Bradford X

Statistik
Jämn spås bataljen på Glanford Park att bli när Scunthorpe tar emot Bradford. De förstnämnda befinner sig klart på den nedre halvan, men då det skiljer elva poäng till nedflyttning ska värdarna inte behöva oroa sig nämnvärt under våren. Bradford parkerar in ett par hack högre upp i tabellen, men då gästerna i sin tur har ett ganska stort avstånd upp till playoff lutar det åt att säsongen går i stå förr snarare än senare. Några målkalas bjuder sällan kombattanterna på och spikkrysset är därför lockande på mindre system. Ska det garderas görs det med tvåan.

8. Southend - Walsall X

Statistik
Formsvagt möte mellan två gäng som befinner sig mitt i glödande bottenstrid. Southend har inför tisdagen sju poäng upp till Colchester på säker mark, ett inte omöjligt glapp men i rådande form ser det mörkt ut. Tre oavgjorda på de fyra senaste vittnar ändå om viss överlevnadsinstinkt från Phil Browns gamla klubb och mot ett Walsall som torskat tre av de fyra senaste finns goda möjligheter. Gästerna kommer i sin tur att se det här som ett möjligt trendbrott och då det är ruskigt svårt att skilja lagen åt bör alla tecken leta sig in fortast möjligt.


Singelstrecket! - Oxford

Oxford har visat gott gry ett längre tag och förlusten senast mot Blackpool ska inte vägas in alltför tungt här. Northampton kämpar fortfarande i botten av tabellen och blev asfalterade senast de ställdes mot tisdagens kombattanter. Oxford vinner igen.

Kupongrensaren! - Oldham

Exeter ställs ut som klara favoriter borta mot Oldham trots att de gått på pumpen i två raka fajter. Det ter sig aningen skevt i vår bok då vi anser att ett välorganiserat värdgäng definitivt ska kunna få med sig något härifrån. 1X är ett givet val till fint värde.


Spelförslag:

72 rader

1. Blackpool - Peterborough 2
2. Bristol Rovers - Swindon x2
3. Burton - Shrewsbury 1x2
4. Northampton - Oxford 2
5. Colchester - Tranmere x2
6. Oldham - Exeter 1x
7. Scunthorpe - Bradford x
8. Southend - Walsall 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Blackpool - Peterborough 1x2
2. Bristol Rovers - Swindon (1x)2
3. Burton - Shrewsbury 1x2
4. Northampton - Oxford 2
5. Colchester - Tranmere (x)2
6. Oldham - Exeter 1x
7. Scunthorpe - Bradford x(2)
8. Southend - Walsall 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td