Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
24

Tips & Analys för Topptipset 25/3

Rent nationsmässigt är det ett saligt vackert Topptips vi ska brottas med under torsdagen. En brasklapp ska dock skjutas in för att den ser ut att bli favoritbetonad, vilket mynnar ut i en tidig rekommendation om lägre system med ökad radinsats. VM-kval och U21-EM står för underhållningen, nu kör vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 20.44

1. Sverige - Georgien 1

Statistik
“Det var ett tag sedan sist” är ett ordspråk som kommer väl till användning när vi vänder blickarna mot Friends Arena. Det var ett tag sedan vi såg Blågult lira boll tillsammans och det var sannerligen inte igår som Zlatan Ibrahimovic fanns med i truppen. Janne har dock gjort plats för megastjärnan och det råder inget tu tal om att kvaliteten höjs flera nivåer när Ibra är med. Hur Party-Janne väljer att formera offensiven med ett så brett urval ska bli spännande att se, men hur som helst kommer Georgien att bli en munsbit för svenskarna. Gästerna håller högst beskedlig nivå. Ettan spikas av.

2. Spanien - Grekland X

Statistik
Spanien och Grekland tillhör Sveriges grupp och rent truppmässigt ska Luis Enriques mannar ses som klara favoriter till förstaplatsen. Höjden som spanjorerna besitter visades onekligen via 6-0 mot Tyskland, men 1-1 mot Schweiz och 0-1 mot Ukraina vittnar också om att La Roja har en del svagheter. Offensiven tenderar att bli statisk emellanåt och mot ett lågt stående Grekland finns trots allt visst fog för oro. Grekerna ser ut att vara på gång igen efter en lyckad generationsväxling och endast ett insläppt mål på de fem senaste matcherna alla kategorier är imponerande. Här ska skrällchansen inte ses som helt omöjlig, gärna alla tecken.

3. Tyskland - Island 1

Statistik
Jogi Löw inleder kvalet som tysk förbundskapten men kommer inte att coacha landet vid eventuellt slutspel i Qatar. Den meriterade basen lämnar efter sommarens EM-slutspel och till den här samlingen har den gode Löw rört om en del i grytan. Spelare som Kimmich, Gündogan och Werner blir stöttepelare åt debutanter som Wirtz och Musiala. Kapaciteten är skyhög hos Die Nationalmannschaft, men samtidigt ska det också nämnas att de inte varit samma maskin som under föregående år. Island tränas numera av Arnar Vidarsson och hans manskap går in i den här bataljen med allt att vinna. Tufft kommer det såklart att bli, men krysset till ruskigt låg procent är trots allt lockande.

4. Ungern - Polen X

Statistik
Nyckelmatch i Grupp I där Ungern och Polen kommer att göra upp om andraplatsen bakom England. Polackerna ska givetvis ses som favoriter att lösa en sådan placering, men en brasklapp ska utfärdas för ungrarna. Szoboszlai kommer dessvärre inte till spel då han är skadad, men det finns gott om alternativ i truppen ändå. Lyckas gulaschvurmarna hålla Lewandowski stången ska de inte räknas bort på eget gräs. Paulo Sousa har mycket att bevisa som förbundskapten för gästerna och vi lutar åt det kan bli en marig afton i Budapest. Om råd alla tecken.

5. Skottland - Österrike 2

Statistik
Skottland gjorde succé i Serbien när David Marshall ordnade EM-biljetten efter straffläggning. Höga på ångorna från den framgången är det nu dags för skottarna att ta sig an VM-kvalet och en böljande matchbild är att vänta när Österrike kommer på besök. Alplandet har spets i lirare som Alaba, Sabitzer och Kalajdzic, en trio som är kapabel att smälla in bollar bakom Marshall. Skottarna har i sin tur fått välkommen offensiv förstärkning i form av Ché Adams, en lirare som mycket väl kan råda bot på tidigare anfallsproblem. Gubben (etta-tvåa) spelas i en förmodat målrik historia.

6. Rumänien - Nordmakedonien 2

Statistik
Rumänien var aldrig riktigt nära att ta sig till EM och efter en slätstruken figur i den senaste vändan av Nations League står det klart att landslaget inte håller någon vidare nivå. Illa trivs rumänerna när de förväntas föra matchbilden och mot ett kontringsstarkt Nordmakedonien ligger värdarna onekligen i farozonen. Goran Pandev och company kommer hit med gott om självförtroende efter att ha fixat landets första deltagande i ett stort mästerskap någonsin, nämligen kommande EM. Nämnde Pandev, Bardhi och Alioski är alla kapabla att såra Rumänien och ett fräckt ställningstagande är att inleda med X2. Ettan välkomnas inte förrän på större rader.

7. Frankrike U21 - Danmark U21 1

Statistik
Över till U21-EM som också tar kupongen i mål. Frankrike besitter en trupp som inte hade gjort bort sig i seniorernas turnering där bland andra Koundé, Guendouzi och Édouard utmärker sig. Det är upp till fransmännen själva hur långt de ska gå denna vår och normalt ska Danmark inte ha mycket att sätta emot. Våra grannar i söder tog sig igenom kvalet obesegrade, men samtidigt var det också mot motstånd som var betydligt enklare än det som stundar här. Ettan är en högst gångbar spik, vid gardering räcker det med krysset.

8. Portugal U21 - Kroatien U21 X

Statistik
Mer oviss är nästa kamp även om Portugal gäller som favoriter. Spelare som Vitinha, Trincao och framför allt Goncalves är tillräckligt bra för att portugiserna ska klassas som en outsider till guldet, men försvaret är inte lika slagkraftigt som hos de främsta konkurrenterna. Kroatien vräkte in mål i kvalet och är enligt oss något bättre än vad oddsen visar. Bradaric, Moro och Ivanusec håller alla hög klass och detta blir troligtvis inte en promenad i parken för Portugal. Vi tar det säkra före det osäkra och helar upp redan på mindre system.


Singelstrecket! - Sverige

Sverige blir skyhögt streckade, men precis allt talar också för att Janne och company inleder med en solklar trepoängare. Georgien har inte en chans att stå emot.

Kupongrensaren! - Grekland

Det råder inget tu tal om att Spanien ska vara solklara favoriter mot Grekland, men Luis Enriques mannar har underskattat motstånd förr. Rensarkrysset bör definitivt vara tidigt och tvåan rensar så ofantligt bra att den ges plats på större bongar.


Spelförslag:

72 rader

1. Sverige - Georgien 1
2. Spanien - Grekland 1x
3. Tyskland - Island 1
4. Ungern - Polen 1x2
5. Skottland - Österrike 12
6. Rumänien - Nordmakedonien x2
7. Frankrike U21 - Danmark U21 1
8. Portugal U21 - Kroatien U21 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sverige - Georgien 1
2. Spanien - Grekland 1x2
3. Tyskland - Island 1x
4. Ungern - Polen 1x2
5. Skottland - Österrike (1)2
6. Rumänien - Nordmakedonien (1x)2
7. Frankrike U21 - Danmark U21 1(x)
8. Portugal U21 - Kroatien U21 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td