Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
25

Tips & Analys för Topptipset 26/3

Landslagen behöver andas ut vilket gör att fredagens Topptips fylls med ligor som är mer eller mindre okända för gemene man. Det brukar i sin tur innebära saftigt spelvärde och det tänker vi sannerligen inte missa! Spanien, Irland, England, Holland och Portugal står för underhållningen. Nu kör vi så det ryker!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:44

1. Sporting Gijón - Alcorcón X

Statistik
Vi inleder i spanska Segunda División där vi ska syna två möten mellan toppen och botten. Först ut i elden är Sporting Gijón mot Alcorcón. De förstnämnda har försatt sig i en fin position inför slutspurten och chansen att gå direkt upp till La Liga finns fortfarande kvar. Anfallaren Djurdjevic har varit en starkt bidragande orsak till att så är fallet, men honom får Gijón klara sig utan då han är iväg med det montenegrinska landslaget. Det är ett oerhört tungt tapp för offensiven. Alcorcón kämpar för överlevnad i botten av tabellen och kommer de upp i liknande nivå som mot Mirandés (4-0) ska de ha god poängchans även här. Alla tecken föredras.

2. Castellón - Espanyol 2

Statistik
Espanyol är ett annat topplag i Segunda División och mycket tyder på att de blåvita tar raka steget upp i La Liga, samma serie som de trillade ur inför innevarande säsong. Katalanernas trupp är andraligans överlägset bredaste och spetsigaste, men den saknar också ett gäng lirare som är iväg på landslagsuppdrag. Då lockar givetvis inte den övervärderade tvåan, åtminstone inte som spik. Castellón har gjort det helt okej som nykomlingar där framför allt hemmaspelet är det som ska rädda värdarna kvar. 21 inspelade poäng på 15 matcher är klart godkänt. Espanyol får det tuffare än vad strecken antyder. Helst alla tecken.

3. Dundalk - Finn Harps X

Statistik
Irländska Premier Division har precis dragit igång och i vanlig ordning är Dundalk en av storfavoriterna till titeln. Värdarna stod dock för en sömnig premiär borta mot Sligo Rovers. 1-1 slutade den kampen och även om det inte ska vara någon större fara i det långa loppet vågar vi inte lita på The Lilywhites när Finn Harps kommer på besök. Gästerna stod för ett styrkebesked när de i sin tur betvingade Bohemians, en annan potentiell guldkandidat. Lyckas Ollie Horgan kräma ur en liknande prestation av sitt manskap på Oriel Park är knallen inte otänkbar. Måla hela vägen och jobba in högersidan.

4. Waterford - Sligo Rovers 2

Statistik
Sligo Rovers har tidigare nämnts och The Bit O’Red fick verkligen en kanonstart på den nya säsongen. 1-1 mot Dundalk är att betrakta som en seger och det ska onekligen bli spännande att se om besökarna kan haka på topplagen efter att ha förstärkt truppen i transferfönstret. Waterford lär inte gå samma ljusa säsong till mötes då det mesta tyder på att värdarna kommer att tillhöra det nedersta skiktet. Ingen lagdel sticker ut nämnvärt och här ska The Blues vara nöjda om de löser en pinne. Tvåan går först och sedan avslutar vi i mitten.

5. Oxford United - Lincoln 1

Statistik
Lincoln såg för ett par veckor sedan ut som en rejäl utmanare om direktplatserna till The Championship, men skador på nyckelspelare samt överlag dålig form har sett gästerna tappa mark i toppstriden. Det raset kan mycket väl fortsätta under fredagen då The Imps beger sig till Kassam Stadium. Här håller Oxford till och de är onekligen sugna på att knipa en playoff-plats. Hemma i universitetsstaden har The Yellows presterat fin fotboll under säsongens gång och med smygvärde i västerled nöjer vi oss med vänsterfattning på garderingspennan. Tvåan lämnas utanför.

6. Maastricht - Almere City 2

Statistik
Vi vänder blickarna mot Holland och landar omgående i kupongens finaste spik. Maastricht stod noterade för fyra raka segrar inför bataljen med Jong Ajax, men i den föll värdarna med 3-4. Det blir än tuffare under fredagsaftonen. Almere City har siktet inställt på en direktplats till Eredivisie och gästerna kommer hit med god form i ryggsäcken. Tre raka segrar och nio gjorda mål under samma period imponerar stort. Faktum är att De svarta fåren, som besökarna kallas, besitter ligans bästa offensiv efter Cambuur. Den kommer Maastricht att få smaka på. Tvåa!

7. FC Eindhoven - FC Oss 1

Statistik
Kupongens sista holländska fajt innehåller ett gäng som skriker efter en seger. FC Eindhoven har inte vunnit en fotbollsmatch sedan mitten på december och av förklarliga skäl återfinns värdarna i bottenträsket. Mot ett svajigt och bortasvagt FC Oss finns god chans att bryta den sanslöst mörka trenden, men att lita på är inte FC Eindhoven. Besökarna, med det korta och koncisa smeknamnet TOP, inger inte heller något större förtroende med raden 10-4-15, men kan åtminstone spela utan press. Det borgar för en böljande historia och då är gubben (1-2) ett sunt val.

8. Estoril - Oliveirense 1

Statistik
Kupongen avrundas i den portugisiska andraligan där snart klara seriesegrarna Estoril tar emot ett kontraktsjagande Oliveirense. Värdarna har varit i en klass för sig hittills, något inte minst 17 segrar av 25 möjliga vittnar om. Det är bara en tidsfråga innan Estoril har säkrat uppflyttning, men vi vill skjuta in en brasklapp för viss underskattning från Kanariefåglarnas sida. Oliveirense har stått upp bra vid de två senaste inbördes mötena och när störst motivation finns hos bortalaget blir vi enormt sugna på att jobba in en jätteknall. Gardera hela vägen om finanserna tillåter.


Singelstrecket! - Almere City

Almere City är Eerste Divisies främsta offensiva gäng bortsett Cambuur. Maastricht är ett uppblåst luftslott efter ett gäng segrar mot slutet, men här tas de ner på jorden. Almere hakar på kampen om direktplatserna!

Kupongrensaren! - Finn Harps

Finn Harps stod för en mustig premiär då de lade självaste Bohemians på rygg. Boosten från de tre poängen ska inte underskattas och då Dundalk i sin tur såg bleka ut garderar vi för en skräll på Oriel Park. Come on, Harps!


Spelförslag:

72 rader

1. Sporting Gijón - Alcorcón 1x2
2. Castellón - Espanyol x2
3. Dundalk - Finn Harps 1x2
4. Waterford - Sligo Rovers 2
5. Oxford United - Lincoln 1
6. Maastricht - Almere City 2
7. FC Eindhoven - FC Oss 12
8. Estoril - Oliveirense 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sporting Gijón - Alcorcón (1)x(2)
2. Castellón - Espanyol 1x2
3. Dundalk - Finn Harps 1x2
4. Waterford - Sligo Rovers (x)2
5. Oxford United - Lincoln 1(x)
6. Maastricht - Almere City 2
7. FC Eindhoven - FC Oss 12
8. Estoril - Oliveirense 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td