Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2021
29

Tips & Analys för Topptipset 30/3

VM-kval, U21-EM samt spanska andraligan står i fokus denna tisdag. Även National League i England ståtar med en kamp på kupongen. Skrälldragen plockas i första hand från ungdomsturneringen där både Tjeckien och delvis även Slovenien inte ska vara helt utan chans i sina respektive matcher. Nu kopplar vi på bältet och sätter kurs mot Montenegro och Stadion Pod Goricom där första fajten spelas.



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20.44

1. Montenegro - Norge 2

Statistik
Norges start på denna VM-kvalfest kan inte annat än beskrivas med ordet besvikelse. 3-0 mot Gibraltar satt hårt åt och mot Turkiet blev det turkisk segerdans tre gånger om på neutral matta i Spanien då baggarna föll med just 0-3. Sett till spelarmaterialet som nye Ståle Solbakken ändå förfogar över finns otrolig klass framåt med alternativ som Håland, Sörloth och Ödegaard bland annat. Montenegro har öppnat med två raka vinster men nu tar det däremot stopp för montenegrinernas framfart. Tvåan är helt given att utgå från och på större system är X2 ett megalås.

2. Wales - Tjeckien X

Statistik
Tjeckien ser spännande ut och rullar in till Cardiff City Stadium med en färsk poäng hemma mot Belgien häromsistens. Dessförinnan hade Jaroslav Silhavý och hans mannar löst 6-2 plättlätt mot Estland. Wales blir dock en ganska tuff uppgift. Britterna träningsmatchade mot Mexiko i helgen där hemmasonen Kieffer Moore prickade in matchens enda mål. Värdarna från draklandet har dessutom haft en finfin tid sedan 2019 med massor av vinster på hemmaplan och senaste gången laget noterades för en torsk hemmavid var mot Danmark i Nations League hösten 2018. Med detta i åtanke smakar krysset allra bäst. Garderingarna ramlar därefter in från höger.

3. Slovakien - Ryssland 2

Statistik
Slovakien har inte alls sett påkopplade ut inledningsvis av kvalspelet. Dubbla kryss mot Cypern respektive Malta imponerar föga. Att skadade Hamsík inte är med verkar ha påverkat mer än vad någon kunde föreställt sig. Måstematch nu mer eller mindre för slovakerna och det är inte mot vilket lag som helst då Ryssland ska försöka besegras. Gästnationen har öppnat något bättre och laddat upp inför mötet i Trnava med två raka vinster där både Slovenien och Malta lagts på rygg. Giganten Dzyuba har målat i båda matcherna och är i kanonslag. En herre som värdnationen måste se upp med om det ens ska finnas chans till poäng. Pennan ska givetvis fattas från höger.

4. Spanien U21 - Tjeckien U21 2

Statistik
Det har varit mestadels målsnåla och jämna bataljer hittills i U21-mästerskapet. Grupp B ska nu avslutas och för spansk del gäller det att ta en poäng för att skjuta nationen vidare till kvartsfinal. 0-0-prestationen mot Italien imponerade dock inte och till matchen mot Tjeckien kommer La Rojita få klara sig utan Barcelona-försvararen Óscar Mingueza som är avstängd. Tjeckien är absolut ingen slagpåse och har kryssat mot både Italien men även värdnationen Slovenien. Detta blir betydligt jämnare än vad odds och streck visar. Alla tecken rekommenderas där högersidan kommer betala brutalt.

5. Italien U21 - Slovenien U21 X

Statistik
Flåbuse-stämpeln är ofrånkomlig kring Italiens U21-gäng. Inte mindre än fyra röda kort har nationens noterats för och inför den avgörande kampen mot Slovenien finns Rovella, Tonali, Scamacca och Del Prato vid sidan. Inte optimalt någonstans. Värdnationen och kvällens bortalag Slovenien är inte riktigt på samma nivå som övriga i denna grupp men sett till hur Milenko Ačimovic och hans mannar axlat uppgiften hittills är det ändå inte mycket att klaga på. Motivation kan många gånger slå klass och med allt att vinna inget att förlora finns absolut chans till en “bortaknall” på Ljudski vrt. 1X först men finns stålarna så hela upp mötet för chans till magiskt kupongrens vid slovensk seger.

6. Ponferradina - Logronés 1

Statistik
Vi går i mål med att titta till tre klubblagsmatcher där vi inleder på spansk mark. Segunda División är på väg mot upploppsrakan och med tiotalet omgångar kvar att spela har Ponferradina ett ganska angenämt läge i toppen. Logronés är å sin sida indragna i en stekhet bottenkamp där inte mindre än sex lag ingår, från sista platsen upp till 17:e platsen där Sergio Rodríguez mannar huserar. Formen är dock riktigt usel och sedan slutet av november har besökarna bara vunnit en av 18 ligamatcher. 1X känns därför som ett lås.

7. Rayo Vallecano - Sporting Gijón 1

Statistik
Två gäng som huserar på playoff-plats brakar samman på Campo de Fútbol de Vallecas. Rayo ramlade ur La Liga 2018/19 och har en ärlig chans att ta steget tillbaka. Laget ser harmoniskt och välbyggt ut. Oturligt nog saknar värdarna sin givna förstekeeper Dimitrievski som är på landslagsuppdrag med Makedonien. Sporting ligger ett par pinnar före i tabellen och för Gijón-lagets del kom detta landslagsfönster otroligt olägligt. 20-målskytten i ligan, Djurdjevic, spelar boll med det montenegrinska landslaget och det är ett avbräck som heter duga. Utan målkungen blev det också 0-0 mot Alcorcon i senaste fajten. 1X känns därför som den givna utgången denna kväll.

8. Solihull Moors - Wealdstone 1

Statistik
Vi knyter säcken med lite tvättäkta bonnboll från England. Femtedivisionen bjuder nämligen på ett möte från den nedre regionen då Solihull Moors gästas av Wealdstone. De blåvita gästerna har haft enorma problem när det kommer till spelet på resande fot. The Stones har inte vunnit en match utanför Ruislip sedan november och med 0-2-9 samt fem ynka mål framåt är det förståeligt att laget är utsatt i botten. Värdarna löste 1-0 mot Aldershot i förra omgången och är tämligen stabila på egen matta med sju segrar på tolv försök. Här kommer den åttonde. Ettan är bara att spika av till trevlig procent.


Singelstrecket! - Solihull Moors

Wealdstone är bedrövliga på bortaplan för tillfället och kommer få det bekymmersamt även nu. Solihull Moors vann mot Aldershot i förra fajten och tar av bara farten en ny trea.

Kupongrensaren! - Tjeckien U21

U21-EM rullar på och ett av lagen som har en bra chans att gå till kvartsfinal är Tjeckien. Nationen har varit starka så långt och ställs mot ett något tveksamt Spanien. Tvåan streckas i källaren och ska självklart med.


Spelförslag:

72 rader

1. Montenegro - Norge 2
2. Wales - Tjeckien 1x2
3. Slovakien - Ryssland 2
4. Spanien U21 - Tjeckien U21 1x2
5. Italien U21 - Slovenien U21 1x
6. Ponferradina - Logronés 1x
7. Vallecano - Sp. Gijón 1x
8. Solihull M. - Wealdstone 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Montenegro - Norge (x)2
2. Wales - Tjeckien (1)x(2)
3. Slovakien - Ryssland (x)2
4. Spanien U21 - Tjeckien U21 1x2
5. Italien U21 - Slovenien U21 1x2
6. Ponferradina - Logronés 1x
7. Vallecano - Sp. Gijón 1x2
8. Solihull M. - Wealdstone 1



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td