Logga in
apr 2021
03

Tips & Analys för Europatipset 4/4 - JACKPOT!

Efter lördagens rungande Stryktips slår påsken inte av på takten under söndagen. Europatipset är laddat med 5,5 miljoner i jackpot och för underhållningen står Europas största ligor. Skrällbuden står som spön i backen och i andra änden utlovas flera fina singelstreck till snuskigt låg procent. Nu gasar vi!Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Manchester United - Brighton 2

Statistik
Kalaset inleds på Old Trafford där vi nästan trillar av stolen vid en titt på strecken. Manchester United har frågetecken på lirare som Rashford, Martial och Nilsson Lindelöf, men ändå drar tipparna upp ettan över hisnande 80 procent. Det får oss att, i alla fall inledningsvis, blicka åt andra hållet. Brighton är alldeles för bra för att befinna sig i bottenträsket och fortsätter Fiskmåsarna på inslagen väg (två raka triumfer) är kontraktet väldigt snart i hamn. Tvåan streckas löjligt lågt och vi välkomnar inte ettan förrän på större system.

2. Newcastle - Tottenham 2

Statistik
Newcastle befinner sig alldeles intill Brighton i tabellen, men till skillnad från Potter och company ser Steve Bruces manskap ut att få enorma problem. Spelet ser direkt dåligt ut och med skador på lirare som Schär, Hayden och framför allt Wilson är de svartvita inte mycket för världen. Med tanke på att värdarna dessutom behöver öppna upp sig ska Tottenham ses med toppchans. Spurs stod för en stabil insats mot Aston Villa och här kan Kane och Son få en rolig afton framför sig. Tvåan spikas trots våldsamt hög streckning.

3. Aston Villa - Fulham 2

Statistik
Premier League-bidragen avrundas på Villa Park där värdföreningen står och stampar med Jack Grealishs vara eller icke vara. Mittfältarens skadefrånvaro har inneburit ett ras i tabellen, men då Grealish tränat i veckan väcks hoppet i hela Birmingham. Svenska folket har inte undgått de glada beskeden då ettan streckas utom reson. Fulham är trots den dystra tabellplaceringen inga duvungar. Den här sida nyår har Scott Parkers krigare sett ut som ett lag för finrummet och när högersidan dryper av värde låter vi ettan stå utanför. Högerfattning.

4. Elche - Real Betis X

Statistik
Spännande och, även om strecken vittnar om annat, svårsiat möte från Andalusien. Elche befinner sig mitt i den sagolikt jämna bottenstriden där varje liten poäng är guld värd. Formen, en seger på de sex senaste, är inget vidare, men en brasklapp ska skjutas in för att motståndet varit svårast möjliga. Real Betis är inte heller någon enkel opponent, men de grönvita tenderar att blanda högt med lågt på resande fot. Därför blir det oerhört svårt att köpa drygt 70 procent på tvåan. Den som har råd täcker omgående upp med samtliga tecken.

5. Cádiz - Valencia X

Statistik
Ångestkantad batalj från den undre halvan där framför allt Valencia kan ta ett stort steg mot förnyat kontrakt. Los Che är med det sagt ett lag i spillror och sommarens transferfönster kan mycket väl komma att bli det viktigaste i klubbens historia. Poängtapp i tolv av 14 resor vittnar om att Valencia darrar utanför hemtrakterna. Cádiz stod för en drömmig inledning då värdarna hade känn på en Europaplats, men i takt med säsongens gång har Den gula ubåten gått närmare grund. Tre viktorior i egen borg är inte mycket att skryta med. En poäng är ett utfall som båda aktörerna bör vara nöjda med, men vi tar det säkra före det osäkra på större system genom att måla brett.

6. Sevilla - Atlético Madrid 1

Statistik
Andalusien står också värd för tapas-konnässörernas sista bidrag. Atlético Madrid har befunnit sig i serieledning ett bra tag, men den senaste tidens insatser har inte motsvarat en ligatitel. Madrassmakarna var inte värda tre poäng mot Alavés och utan skadade underbarnet Félix blir det inte enkelt att rå på Sevilla. Julen Lopeteguis lärjungar stortrivs på Ramón Sánchez Pizjuán där långt över hälften av den totala poängskörden spelats in. Truppläget är utsökt och vi lockas klart mest av värdet i väst. 1X räcker.

7. Stuttgart - Werder Bremen 2

Statistik
Vidare till Bundesliga och på Mercedes Benz Arena finns sannerligen inget västligt värde att tala om. Innan landslagsuppehållet torskade Stuttgart med 0-4 mot Bayern, ett oförlåtligt nederlag eftersom att serieledarna fick Davies utvisad redan i inledningen av matchen. Wamangituka gick också sönder, den pilsnabba yttern gör därmed målfarlige González sällskap i rehabstugan. Trots duons avsaknad fås ettan till priser runt 70 procent, något som får anses befängt. Werder Bremen tar enligt oddsen poäng i hälften av försöken och när då högersidan värderas till strax över 20 prollar bör varningsklockorna ringa. Ettan får inte finnas med.

8. Union Berlin - Hertha Berlin X

Statistik
Högoktanigt stadsderby från Berlin där Union är herre på täppan. Värdarnas defensiv har klaffat rejält den här säsongen, att ha släppt in färre mål än självaste Bayern är en fet fjäder i hatten för Urs Fischer och grabbarna. Eiserne har däremot haft nutida problem i detta derby - Hertha har vunnit de två senaste inbördes mötena med totalt 7-1 - en faktor som inte ska underskattas. Herthas säsong är så här långt ett fiasko, men tabellplaceringar spelar mindre roll i den här typen av matcher. Bredmålning föreslås med hänsyn till smygvärdet i öst.

9. Bordeaux - Strasbourg 2

Statistik
Frankrike och Ligue 1 får äran att leda vår hand över mållinjen. Densamma tycks Bordeaux redan ha korsat då vinlaget sett allt annat än bra ut den senaste tiden. En viktoria i alla tävlingar sedan slutet på januari innebär skämskudde. En sådan delas också ut till tipparna som streckar upp Ben Arfa och gänget alldeles för högt. Att Ben Arfa är borta på grund av skada gör inte saken bättre. Strasbourg kommer från ett gäng starka prestationer och trots den skrala utdelningen (fyra poäng av tolv möjliga) bör det ha givit en boost inför återstoden av säsongen. Oddsmakarna värderar gästerna till favoriter och vi är inne på samma spår. Alla ägg läggs i den undervärderade bortakorgen.

10. Lorient - Brest 2

Statistik
Något geografiskt derby är det inte, men vi ska likväl syna slaget om Bretagne på Stade du Moustoir. Lorient torskade höstens vändande möte med 2-3 och vi lutar åt att värdarna får det tufft ännu en gång. En triumf på de sju senaste ligamatcherna är långt ifrån någon optimal uppladdning. Brest kan mycket i sina bästa stunder och även om besökarna heller inte visar toppform har de stött på betydligt tuffare motstånd än söndagens opponenter. Streckningen blir alldeles för vänstervriden för vår smak, inled till höger och avsluta sedan i mitten.

11. Nantes - Nice 1

Statistik
Ledningen i Nantes fick nog av Raymond Domenechs destruktiva fotboll och valde istället att anställa Antoine Kombouaré. Det kan visa sig vara ett genidrag. Sedan 57-åringens intåg har Kanariefåglarna tagit poäng av Marseille och slagit PSG, insatser som vittnar om truppens kvalitet. Ett ganska omotiverat Nice utan toppkänning och utan oro nedåt lär få det tufft på Stade de la Beaujoire. Nantes har siktet inställt på nytt kontrakt och här ta de ännu ett steg mot detsamma. Ettan singlas med gott hopp.

12. Nimes - St. Etienne X

Statistik
Nimes och St. Etienne är båda bottenkollegor till Nantes och båda bör vara oroade inför framtiden. Visserligen stod Nimes för ett styrkebesked när de lade Lille på rygg innan landslagsuppehållet, men då det var värdarnas blott åttonde vinst på 30 spelade matcher blir den liten i sammanhanget. St. Etienne är ett bättre lag i grunden, men gästerna har förtvivlat svårt att få spelet att stämma. Försvaret läcker och när tvåan övervärderas blir valet att måla tvärs över redan på mindre system.

13. Reims - Rennes 2

Statistik
Kupongen avrundas i Arber Zenelis nutida hemtrakter där Reims tar emot Rennes. De förstnämnda har tack vare sex raka utan nederlag mer eller mindre rott kontraktet i hamn och vi blir inte förvånade om en rad sämre resultat är att vänta. En sådan trend kan mycket väl inledas redan under söndagen. Rennes har fullt fokus på att nå en Europaplats och formen innan landslagsuppehållet var god. Två raka segrar lutar åt att bli tre på Stade Auguste Delaune. X2 är ett lås säkert som något.


Singelstrecket! - Tottenham

Även om tvåan övervärderas ska Tottenham hållas klart högre än Newcastle. Värdarna har mängder med skador i truppen och när Spurs i sin tur får tillbaka Son är mycket vunnet. Tråkig, men också högst trolig tvåa.

Kupongrensaren! - Werder Bremen

Markus Rosenbergs gamla gäng undervärderas kraftigt av tipparna som tycks ha missat det faktum att Stuttgart saknar sina två bästa spelare. Smaskigare värde än så här går knappt att få. X2!


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Brighton x2
2. Newcastle - Tottenham 2
3. Aston Villa - Fulham 2
4. Elche - Real Betis 1x2
5. Cádiz - Valencia x
6. Sevilla - A.Madrid 1x
7. Stuttgart - W.Bremen x2
8. U.Berlin - H.Berlin 1x2
9. Bordeaux - Strasbourg 2
10. Lorient - Brest 2
11. Nantes - Nice 1
12. Nimes - St. Etienne 1x2
13. Reims - Rennes x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Brighton (1x)2
2. Newcastle - Tottenham 2
3. Aston Villa - Fulham x2
4. Elche - Real Betis 1x2
5. Cádiz - Valencia (1)x(2)
6. Sevilla - A.Madrid 1(x)
7. Stuttgart - W.Bremen (x)2
8. U.Berlin - H.Berlin 1x2
9. Bordeaux - Strasbourg 2
10. Lorient - Brest x2
11. Nantes - Nice 1
12. Nimes - St. Etienne 1x2
13. Reims - Rennes (x)2Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td