Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
apr 2021
29

Stor TÄVLING för hela Maj med 10 000 kr i pris!Lämna in ditt Stryktips här!

Maj innehåller hela 5 lördagar och därmed lika många härliga Stryktips där vi kan tampas om stora pengapooler. Här på Sharps vill vi addera lite extra spänning till lördagarna och tänkte därför erbjuda en stor tävling som pågår under hela månadens lördagar.

Maj är också sista månaden med Premier League fotboll då den Engelska högsta divisionen har sina 5 avslutande omgångar schemalagda kommande veckorna i maj.

Senaste veckornas tävlingar på Stryktipset har haft fler deltagare så därför tänker jag mig det är passande att ha en lite större tävling som rullar under hela maj med lite mer prispengar.

Denna tävlingen kommer även att vara den utlovade PAF - Fantasy tävlingen som ni kan läsa om här: https://www.sharps.se/forums/nyheter...engar-hos-paf/. Bättre sent än aldrig, hoppas någon av er är med och tampas om fina prispengar i fantasyn.

Tävlingen kommer innehålla 2 prispooler. 1 prispool för er som registrerade er via länkarna till PAF och deltog i PL-fantasyn där. Sen 1 prispool för alla övriga.

För att delta i PAF-prispoolen så skriver man helt enkelt "PAF" i sitt tävlingsbidrag. Vi kommer kontrollera så att alla PAF-deltagare faktiskt registrerade sig via våra länkar innan Premier League säsongen och deltog i PAF's Premier League fantasy. Visar det sig att man deltar i PAF-prispoolen utan att ha reggat sig via länkarna så utesluts man ur tävlingen helt. Så kör bara "PAF" om du är 100% säker att du har rätt att delta där. Min gissning är att ni som kan vara med i PAF kommer ha ca 50% chans att vinna pris så värdet är grymt bra.

Priserna blir enligt följande:

TOTALEN PAF:

1:a = 2500 kr
2:a = 1500 kr
3:a = 1000 kr

TOTALEN ÖVRIGA:

1:a = 2000 kr
2:a = 1000 kr
3:a = 500 kr

BÄST RESPEKTIVE OMGÅNG:

1:a = 300 kr

Alla priser betalas ut i juni efter att hela tävlingen är avgjord. Priserna betalas som vanligt ut i form av onlinepresentkort som kan användas på hundratals olika välkända butiker.

Hur går tävlingen till?

Det kommer handla om Stryktipset och busenkelt att vara med. För att delta så ska ni skriva ett inlägg här i tråden där ert tävlingsbidrag är en enkelrad för Stryktipset innan spelstopp passerat för respektive kupong.

Det blir 5 omgångar totalt och den som samlar på sig flest rätt över dessa 5 omgångarna med sina enkelrader på Stryktipset blir vinnaren.

Regler:

Tävlingsbidragen får maximalt innehålla 8 stycken likadana tecken, dom översta 8 likadana tecknen gäller resten blir icke giltiga och som otippad match. Detta för att undvika att någon ska skriva 13 st 1:or som tar 5 sekunder varje lördag och på så sätt kan ha chans att vinna pris. Vi vill ju såklart att ni ska lägga någon minut på att försöka hitta en vinnande rad och inte bara kasta ut random siffror.

Vill ni skicka in ert tävlingsbidrag till mig via PM så går det bra. Kan ju bli aktuellt om det är jämnt mot sista omgången och man vill undvika att ledaren kopierar spel för att inte kunna bli omsprungen.

Om flera personer blir bäst i en omgång så att vi inte kan få fram en vinnare den omgången så avgörs vinnaren genom vem som har mest rätt nästkommande omgång. Jag informerar tydligt här i tråden vilka det gäller om detta sker.

Stort lycka till allesammans och hoppas att många vill delta!Lämna in ditt Stryktips här!

Kommentera (125)

promo
td