Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2021
19

Jackpothelg på Sharps!

Högsommarvärmen ligger och steker över stora delar av Sverige denna fantastiska helg. Våra hjältar i landslaget har öppnat EM strålande och humöret är på topp.

Vi ska försöka göra det ännu bättre denna helg när det finns många fina jackpottar att försöka lägga vantarna på. Ni får möjlighet att köpa andelar i många fina spel hos våra olika experter.Stryktipset

Stryktipset har en fin jackpot på 6 miljoner och samtliga matcher avgörs under lördagen. Jag och viking90 har ett relativt nytt andelslag där ni kan köpa andelar i system och så försöker vi vinna storkovan tillsammans. Alltid reducerade system för att hitta bättre värde och rättningslänkar så ni kan följa det enkelt.

För Stryktipset så varierar andelspriset mellan 100-200kr beroende på om det är jackpot eller vanlig omgång. Idag är det halvstor jackpot och insatsen är då också medel med 150 kr per andel. Spelstopp är som så ofta kl 15:59 idag på Stryktipset. Länk till detta laget här:

STRYKTIPSET: https://spela.svenskaspel.se/spela-t...7-755fc010cfd5
Trav

Dagens V75-omgång är Midnattstravet från Boden och det finns en riktigt trevlig jackpot på 47 miljoner. Sista loppet ikväll vid kl 21:45 blir också en riktigt sportslig höjdpunkt när vi ska få fram segraren av Norrbottens Stora Pris där vinnaren får 1 miljon och det är minst hälften av hästarna till start som har en riktigt bra chans att vinna om man ska tro spelarna. Spelstopp är senare än vanligt idag, kl 19:30 pga att det som sagt är Midnattstravet.

Forummedlemmar kommer alltid med mycket bra info kring omgångarna i travtrådarna. Kring Antonio Trot i sista storloppet har vi som vanligt fått träningsrapport från ägarhåll och kommer AT bara loss så vet vi vilken speed han kan komma med på upploppet.

Det stora reducerade Sharpslaget är igång när det är jackpot. Just nu är det fullt men vi släpper på kölistan om nya vill in genom att plocka bort inaktiva medlemmar. Det laget kan ni ansöka om att bli med i här:

Sharps.se = https://tillsammans.atg.se/lagsida/43543/laginformation

Annars har vi också butikslaget i samarbete med Pressbyrån Karlstad som har spel varje ordinarie omgång på V75+V86. Dessa andelarna brukar nästan alltid ta slut så det gäller att hugga en tidigt om ni vill vara med. Länk har ni här:

Sharps/Pressbyrån Karlstad = https://www.atg.se/pressbyrankarlstad
EM-Tipset

Europatipset har under sommarens mästerskap bytt namn till EM-tipset och kupongerna innehåller alltså bara EM-matcher och spelas därför över flera dagar.

Även här slår jag och viking90 våra kloka huvuden ihop för att skapa slagkraftiga system tillsammans med er. Såklart rättningslänkar och reducerat även här för att få slagkraftigare system.

Onsdagens kupong har kommit lite mer än halvvägs och hittills har det gått perfekt för systemet med några spikar inne och framförallt en fin gardering på England - Skottland igår. Det systemet ser ni här: https://liverattning.se/europatipset/system/2368764

Ny omgång för EM-tipset har spelstopp imorgon, söndag, kl 17:59. Insatserna i detta lag varierar mellan 50-100 kr beroende på jackpot och spelvärde. Nu är det garantijackpottar på 5 miljoner kronor och vi kör 75 kr per andel imorgon. Länk till att gå med i laget har ni här:

EUROPATIPSET: https://spela.svenskaspel.se/spela-t...6-fca3df169b85


Välkomna att delta så ska vi inte bara jaga fin solbränna i helgen utan även lite miljonvinster!

Kommentera

promo
td