Logga in
feb 2017
21

Sharps Vintertävling 2017

I samarbete med William Hill startar idag Sharps Vintertävling 2017. Prispotten är på hela 25 000kr där förstaplatsen belönas med 10 000kr.

Det har varit ont om tävlingar på Sharps de senaste åren och därför tycker vi det är dags för en stor vintertävling. Tävlingen sponsras av William Hill och påminner mycket om VM-tävlingen 2014. I kort går den ut på att i den under tävlingsperioden visa ett så stort nettoplus som möjligt i sitt spreadsheet kopplat till tävlingen. Tävlingen börjar idag, pågår en månad och avslutas söndagen den 19 mars.


Gå till topplistan

Utförande

Alla medlemmar på Sharps kommer att kunna skapa ett speciellt tävlingsheet under sina vanliga spreadsheet med namnet "Vintertävling 2017" (läs mer längre ner) och det är här alla spel du vill spela under tävlingen måste bokföras. För att vi ska kunna erbjuda 25 000kr i total prissumma måste alla som deltar ha ett konto hos William Hill och gjort en insättning före man skapar sitt spreadsheet. Har man inte ett konto hos William Hill när det här mejlet skickas ut måste man gå via någon av Sharps länkar när man skapar sitt konto för att kunna delta i tävlingen. Eftersom alla kommer tävla på lika villkor kommer även följande saker att gälla:
 • Det kommer endast att gå att spela på utvalda ligor och spelformer (se nedan)
 • Direkt efter bokföring kommer spelet att låsas och det enda som blir möjligt att göra efter detta är att rätta spelet.
 • Innan spelet läggs till kontrolleras att oddset och linan inte ändrats - om något av dem ändrats läggs spelet inte till.
 • Inga parlays, endast singlar är tillåtet.
 • Du får satsa mellan 1kr till 500kr per spel och max 1000kr per match. Det är inte möjligt spela 2 olika spel på samma spelform, dvs först spela på ”Over 5,5” för att sedan spela på ”Under 5,5” i samma match. Du kan t.ex. satsa 500kr på över och satsa 500kr på hcp i samma match men du kommer inte kunna satsa 500kr+500kr på hemmaseger eller hemmaseger/bortaseger.
 • Det finns ingen startkassa utan det går att även ligga minus.
 • Enda gången det tillåts att satsa fler gånger på samma spel är om ni vill spela hårdare. T.ex om ni först satsat 100 kr på över 2.5 men bestämde er sedan för att öka insatsen då tillåts ni satsa upp till 400 kr till. Därmed blir maximala insatsen 500kr.
 • Odds för spelen kommer att uppdateras varje halvtimme. (Oddset du har bokfört kommer alltid vara samma och uppdateras inte). Därmed kan det löna sig spela till tidiga odds om ni misstänker att de kommer sänkas närmare matchstart.
 • Ingen efterbokföring kommer vara möjlig. När starttiden för matchen går plockas matchen bort från möjliga spel.
 • Dina levande spel kan endast ses av dig själv, spelen blir först synliga för andra användare när dem är avgjorda.

Ligor och spelformer som ingår i tävlingen

Sport: Ishockey
Ligor: NHL & SHL
Speltyper: 1X2, Dubbelchans, ML (Inkl OT), AH +-1,5 & Over/Under 5,5

Sport: Fotboll
Ligor: Premier League, Championship, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Champions League & Europa League
Speltyper: 1X2, Dubbelchans, EH, & Over/Under

Sport: Basket
Ligor: NBA
Speltyper: ML, Hcp & Over/Under (Vid spel på Hcp & O/U går det endast att spela på den aktuella huvudmarknaden).

Så deltar du
 • Skapa ett konto hos William Hill (om du ej redan har ett)
 • Gå till skapa spreadsheet
 • Välj att det ska ingå i "Vintertävling 2017".
 • Fyll i ditt användarnamn hos William Hill
 • Klart!

Det går bara att skapa ett spreadsheet som ingår i tävlingen och detta spreadsheet går inte att ta bort.

Så lägger du ett spel


 • Börja skriv ett av lagen på engelska i rutan infoga (Cae...), klicka på matchen för att få upp alla val som du kan spela på (se exempel nedan), och välj ett av dem.
 • Fyll i din insats och tryck på Lägg till.
 • OBS: Lagt spel ligger och går inte att ändra, precis som när du lägger ett spel hos ett spelbolag. Kontrollera därför att allt stämmer innan du väljer att bokföra.Så rättar du ett spel
 • Använd WIN / LOSS / PUSH knapparna ute till höger

Regler för att förhindra fusk
 • Endast ett konto per person - endast ett spreadsheet per konto och person.

Mål

Ditt mål under tävlingen är att tippa så bra under alla matcher att du är den som har gått mest (netto)plus av alla deltagare. Du får själv välja hur många matcher du vill spela och även insatsen på dessa. Det kommer att finnas en topplista att tillgå här. Där kan du se allas ranking och även söka efter användare för att se deras placering.

Priser

Följande priser kommer att delas ut när allas spreadsheets är avslutade 19/3 2017:

1a plats. 10 000 kr
2a plats. 5 000 kr
3e plats. 2 500 kr
4e plats. 1 500 kr
5-10e plats. 1 000 kr


Alla som efter avslutad tävling hamnat på en prisplats kommer att få sina spreadsheet granskade för att kontrollera så att inget fusk (felrättningar) eller annat konstigt förekommit under tävlingstiden.

Vinstpengarna kommer att skickas via Skrill eller till ditt spelarkonto hos William Hill.

Lycka till och låt bäste man eller kvinna vinna!

Kommentera (60)

promo
td