Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jul 2017
06

Sharps.se lanserar ny sajt och chatt

Lagom till semestern lanserar Sharps.se en ny chatt, modernare design och en mobilanpassad sajt.

Under de senaste månaderna har vi jobbat hårt för att kunna erbjuda våra användare en bättre sajt, fler skribenter och smartare funktioner. Idag lanserar vi, som ett led i det, en helt ny chattfunktionalitet och en ny startsida.

Med tanke på att många av er läser detta från solstolen, så är vi glada att även kunna meddela att hela Sharps.se fått en ny, fräsch och mobilanpassad design. Sajten bör därmed fungera betydligt smidigare framöver om du besöker den från din telefon eller surfplatta.

Härnäst kommer vi att se över utseendet på forumet, presentera en rad nya expertskribenter och addera fler funktioner i chatten.

Med detta vill vi passa på att önska dig en glad sommar, och har du några förslag eller annan feedback till oss gällande Sharps.se, inte minst beträffande den nya sajtdesignen, är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected].

Vänliga hälsningar,
Sharps Crew

Kommentera (27)

promo
td