Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
aug 2017
16

Sharps.se söker nya medarbetare

Sharps utveckling fortsätter att gå framåt och för att kunna motsvara våra högt ställda mål så behöver vi fler medarbetare som kan bli med i Sharps Crew och driva utvecklingen vidare.

Vi är intresserade av alla typer av samarbeten och vi lyssnar gärna på alla idéer som kan finnas hos våra medlemmar, så tveka inte att kontakta oss med ditt förslag för vidare diskussion.

Det kan till exempel vara att agera som moderator för att hålla ordning i trådarna, lägga in expertrekar på forumet eller att du vill skriva genomgångar inför travtävlingar eller Stryktipset och liknande.

Vad du än brinner för och har kunskap om så är vi intresserade av att knyta till oss den kunskapen så att vi tillsammans kan skapa ett bättre Sharps för alla.

Känner du att du vill vara med och bidra till Sharps framtida utveckling så skicka ett mail till Lazlo.

Tala om vem du är, vad du kan, vad du gjort tidigare samt motivera varför just du ska bli med i Sharps Crew och hur du kan hjälpa till att driva Sharps framåt.

Skicka din ansökan till: [email protected]

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och hoppas kunna få in duktiga och målmedvetna personer till Sharps Crew inom kort!

Kommentera (10)

promo
td