Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2017
31

Lazlos tips inför Stryktipset v.35 2/9

Denna veckas Stryktipset är lite klurigare då det både är landskamper och division 1 på kupongen.

1. Spanien - Italien
Vi inleder helgens kupong med en stormatch mellan tunga fotbollsnationerna Spanien och Italien. Båda lagen står på 16 poäng efter 6 matcher efter att man har vunnit 5 matcher mot och sedan spelade lika när man möttes i Italien för nästan 1 år sedan. Enligt oddsen och streckprocenten så är Spanien favorit vilket man bör hålla med om men Italien brukar kunna stå emot bra mot Spanien och har endast 1 gång senaste 5 matcherna och det var en träningsmatch för 3 år sedan när Italien vilade många spelare. På hemmaplan bör Spanien hålla i taktpinnen men Italien trivs med att baka hemåt och kontra så matchbilden blir lämplig för båda. 1X bör räcka långt.

Statistik

Laguppställning


2. Albanien - Liechtenstein
Albanien är med all rätta storfavorit i denna matchen. Albanien ligger 3:a i gruppen efter Spanien och Italien men man har långt upp till storlagen. Liechtenstein ligger toksist i gruppen då man förlorat samtliga 6 matcher och har 1-24 i målskillnad. I bortamötet vann Albanien med 2-0 efter stor dominans. På hemmaplan är man alltid starkare och ska inte ha några problem här. Också bra spelvärde på 1:an på stryktipset då bolagen erbjuder ca 1.10 i odds vilket motsvarar 91% vinstchans men Albanien är "endast" streckade till 79% på stryktipset i skrivande stund vilket ger bra edge då 21% av stystemen försvinner om det som har 91% chans att inträffa händer. Bank!

Statistik

Laguppställning


3. Israel - FYR Makedonien
Ytterligare två lag i grupp G som ligger långt efter toppen och spelar mest för hedern i det här läget. Israel lyckades vinna bortamötet med Makedonien med 1-2 trots att man var underlägsna i spelet men man lyckades sätta sina chanser. Ser man till hur lagen presterat i år så har Makedonien varit det bättre laget av dessa 2. Hemmaplan gör Israel till stor favorit men jag anser att man är en bräcklig sådan. Grundkapaciteten hos lagen är ganska jämn och Makedonien kan absolut störa här.

Statistik

Laguppställning


4. Georgien - Irland
Irland kämpar i toppen av grupp D och behöver varje poäng man kan få för att ta sig vidare från denna tajta gruppen. Georgien ligger i botten av gruppen och fick senast bara 2-2 mot bottenlaget Moldavien. Irland har vunnit samtliga av dom senaste 8 mötena med Georgien och har både klass och motivation på sin sida. Oddsen och streckprocenten sitter ganska rätt känns det som. Fördel Irland men på hemmaplan kan Georgien störa. X2 känns stabilt här!

Statistik

Laguppställning


5. Serbien - Moldavien
Precis som i match 3 så har vi här en bra bank på alla sätt. Serbien är i toppen av grupp D på samma poäng som Irland och har inte råd att tappa poäng mot gruppens sämsta lag här om man ska kunna ta sig vidare till VM. Serbien vann bortamötet med 3-0 och på hemmaplan bör siffrorna bli minst lika stora. Oddsen ger Serbien ca 88% chans att vinna men streckprocenten är endast 77% på hemmalagen på stryktipset. Känns som ännu en riktigt bra bank på ett hemmalag som kommer dominera totalt.

Statistik

Laguppställning


6. Wales - Österrike
Otroligt viktig match i grupp D mellan två lag som båda ligger 4 poäng bakom toppduon Seribien och Irland. Således krävs en seger här för att haka på i toppen och en förlust nästan grusar chanserna till VM avancemang helt. Två lag som ofta spelar oavgjort då Wales har spelat oavgjort i samtliga av sina 5 senaste matcher, Österrike har kryssat i 3 av sina senaste 4 och det blev givetvis kryss när dom möttes tidigare i kvalet. Ett kryss här dock skulle innebära att båda lagen är förlorare då risken finns att man då hamnar 6 poäng bakom Serbien och Irland med endast 3 matcher kvar att spela av kvalet vilket blir otroligt svårt att ta igen. Jämn match där 12 känns klokt då båda lagen lär gå för vinst och ett kryss är en förlust för båda.

Statistik

Laguppställning


7. Finland - Island
Finlands kval har varit en tråkig historia då man efter 6 matcher inte vunnit en enda match ännu. Island har presterat bra med 13 poäng på 6 matcher och är på samma poäng som ledarna i gruppen Kroatien. Båda lagen spelar defensivt och är sällan inblandade i målfester vilket gör att krysset alltid är nära till hands. Island har dock allt att spela för och ska gälla som favorit här men det kan vara klokt att ta med krysset då Island sällan kör över motståndare och Finland har bättre kapacitet än deras poängskörd antyder.

Statistik

Laguppställning


8. Ukraina - Turkiet
Ännu en viktig match mellan två lag som jagar topplacering i gruppen och inget av lagen har råd att förlora här. Både Ukraina och Turkiet har 11 poäng vilket är 2 bakom Kroatien och Turkiet i grupp I. Väldigt lite som skiljer dessa lagen åt och krysset känns som det givna utgångstecknet. Ukraina är favorit i kraft av hemmaplan men ser man till hur lagen presterat under 2017 så har Turkiet varit bättre. Känns helöppet och att utgå med krysset känns klokt.

Statistik

Laguppställning


9. Degerfors - Brommapojkarna
Serieledande Brommapojkarna åkte på en rejäl stjärnsmäll senast när man förlorade 1-5 på hemmaplan mot Falkenberg som förvisso är ett topplag i serien. BP brukar resa sig rejält efter en oväntat förlust då man följt upp sina senaste förluster med 3-1 och 5-0 segrar. Jag tror vi kan räkna med att BP är på tårna rejält här. Degerfors är ett mittenlag som blandar och ger från match till match. På hemmaplan kan man störa många lag men man bör få det svårt mot ett revanschsuget BP. Utgå med 2:an och plocka med krysset om man har råd.

Statistik

Laguppställning


10. Falkenberg - Gefle
Två lag som båda spelade i Allsvenska ifjol men har haft helt olika säsonger i Superettan detta året. Falkenbergs fina form med 9 raka matcher i superettan utan förlust toppat med 5-1 segern borta mot serieledarna senast gör att man nu ligger på kvalplats och kan vara på väg tillbaka till Allsvenskan direkt. Gefle kommer inte gå tillbaka till Allsvenska direkt då man ligger sist i Superettan och riskerar alltså att åka ur serier två år i rad vilket skulle kunna vara en dödsstöt för Gävlelaget som huserade i Allsvenskan många år. Spelet på slutet har sett bättre ut och man plockar med poäng än tidigare under säsongen. Men glödheta Falkenberg borta är väl för svårt för jumbolaget Gefle?

Statistik

Laguppställning


11. Assyriska BK - Oskarshamns BK
Bolagen och svenska folket är oense här. Oddsen är ca 3.30 för Assyriskaseger = ca 30% chans mot 1.90 för Oskarshamnsseger = ca 51% chans men på stryktipset är fördelningen 35% för hemmalaget mot 38% för bortalaget. Assyriska vann senast och det var en efterlängtad seger efter 10 raka matcher utan vinst. Man ligger fortfarande i botten av tabellen och behöver varenda poäng man kan ta. Oskarshamn är i fin form då man inte förlorat i serien på 7 matcher och har 3 raka segrar. Hemmaplan väger tungt här då Assyriska är klart bättre hemma och Oskarshamn är klart sämre borta. Tycker dock man ska lita mer på bolagen här och se till formen vilket gör att X2 är att föredra jämfört med 1X enligt mig.

Statistik

Laguppställning


12. Kristianstad - Husqvarna
Viktig match mellan två lag som ligger precis över nedflyttningsstrecken och båda skulle nog vara nöjda med oavgjort här så krysset måste med. Kristianstad är betydligt starkare på hemmaplan och ska ses som favorit mot Husqvarna som inte vunnit på 7 matcher i serien. Oavgjort när man möttes i våras och krysset ska med även nu. 4 av lagens senaste 6 matcher har slutat med kryss och när något lag vunnit så är det Kristianstad. 1X känns bra här.

Statistik

Laguppställning


13. Ljungskile - Oddevold
Vi avslutat kupongen med ännu en match från divison 1 södra mellan två lag i ungefär samma kaliber. Oddevold förlorade 0-2 hemma mot ligans klart sämsta lag Rosengård senast vilket var ett rejält bottennapp. Ljungskile har också dom presterat klen på slutet med 2 raka förluster och 1-9 i målskillnad, förvisso mot lag ovanför dom i tabellen och på bortaplan. Nu är det hemmaplan och man ska ses som favorit mot Oddevold som var usla senast. Krysset bör dock med då inget av lagen är att lita på.

Statistik

Laguppställning


Systemförslag:

Enkelraden:

1. 1
2. 1
3. 1
4. 2
5. 1
6. 1
7. 2
8. X
9. 2
10. 1
11. X
12. 1
13. 1
Lilla systemet: 64-rader

1. 1
2. 1
3. 1X
4. 2
5. 1
6. 12
7. 2
8. X2
9. 2
10. 1
11. X2
12. 1X
13. 1XMellansystemet: 256-rader

1. 1X
2. 1
3. 1X
4. 2
5. 1
6. 12
7. X2
8. X2
9. 2
10. 1
11. X2
12. 1X
13. 1XStora Systemet: 1024-rader

1. 1X
2. 1
3. 1X
4. X2
5. 1
6. 12
7. X2
8. X2
9. X2
10. 1
11. X2
12. 1X
13. 1X


Kommentera (4)

promo
td