Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2017
08

Lazlos tips inför Stryktipset v.36 9/9

Premier League är tillbaka och dessutom är det 10 miljoner i jackpot

1. Stoke - Manchester United
Stoke lyckades besegra Arsenal i hemmapremiären och får nu besök av nästa storlag i form av Manchester United och frågan är ju då om man kan "skrälla" igen? På hemmaplan brukar man som sagt kunna störa dom allra bästa. Manchester United har öppnat säsongen lysande med 3 raka segrar och 10-0 i målskillnad vilket innebär att man är laget som gjort flest mål av alla i ligan och man har ju inte heller släppt in något mål alls. Historiskt sett så har Manchester United svårt för Stoke borta, som många andra lag, då man inte vunnit någon av dom senaste 4 mötena utan det är Stoke som segrat 2 gånger och oavgjort har det blivit 2 gånger. Dock känns Manchester United klart bättre nu än tidigare säsongerna och tvåan känns stark.

Statistik

Laguppställning


2. Arsenal - Bournemouth
Det är långt ifrån bra i Arsenallägret för stunden då man inlett säsongen ganska klent och man befinner sig just nu på 16:e plats av 20 lag i premier league efter 3 omgångar. Man vann lite turligt mot Leicester i premiären, förlorade sedan mot Stoke och senast blev man totalt överkörda av Liverpool med 0-4 i baken. Sedan har det varit tradeline day där det i vanligt ordning är lite rörigt i Arsenal och denna gången är det Alexis Sanchez som är förbannad över att han inte fick lämna klubben. Bournemouth var en liten dark horse hos många inför säsongen men efter 3 omgångar har man ännu inte tagit en enda poäng. Senast var det dock så nära man kan komma poäng men Manchester City avgjorde 1-2 målet i den 97:e minuten som gjorde att Bournemouth återigen blev poänglösa. Kapaciteten finns hos Bournemouth och man bör tillslut få ut det och att möta ett Arsenal i liten kris kanske är ger ett lämpligt läge att skrälla?

Statistik

Laguppställning


3. Brighton - West Bromwich
Nykomlingen Brighton har ännu inte lyckats göra mål på sina 3 inledande matcher i premier league. Senast lyckades man iaf knipa 1 poäng borta mot Watford men med tanke på att Watford fick en man utvisad redan i 24:e minuten så är det en rejäl missräkning att man inte kunde vinna och återigen inte ens lyckades göra mål. West Bromwich har inlett serien riktigt starkt och var nära tredje raka segern senast men Stoke kunde kvittera sent i matchen. West Bromwichs defensiv har varit urstark i inledningen av säsongen då man endast släppt in 1 mål på 3 matcher men offensiven är inte direkt strålande heller även om man klämt in 1 boll i varje match. Känns som bortalaget är det bättre laget här men hemmaplan jämnare ut skillnaden. Hemmaplan brukar ofta kunna väga tungt mellan dessa botten/mittenlagen. Tycker krysset känns som utgångstecknet mellan två lag som har svårt att göra mål och en gardering är väl alltid bra att ha med.

Statistik

Laguppställning


4. Everton - Tottenham
Både Everton och Tottenham har inlett säsongen med 1 vinst, 1 avgjort och 1 förlust där båda lagens förluster varit mot regerande mästarna Chelsea. Inget av lagen har således imponerat i säsongsinledningen och båda hade nog önskat mer efter 3 matcher. Historiskt sett så har Everton haft svårt mot just Tottenham då man har spelat 9 raka matcher utan att vinna mot Londonlaget. Jämför man odds och streckfördelning så ger det oss bra värde på 2:an och det känns som X2 borde räcka långt här då Tottenham är det starkare laget i grunden.

Statistik

Laguppställning


5. Leicester - Chelsea
Brutal säsongsinledning för Leicester som möter Arsenal, Manchester United och Chelsea i 3 av sina 4 inledande matcher och inom kort kommer också Liverpool på besök. Inte lätt att plocka poäng mot storlagen och Leicester väger normalt för lätt mot dessa giganterna. Chelsea hade en tung säsongsinledning med 2 röda kort mot Burnley och en 2-3 förlust men har sedan repat sig och vunnit 2 tuffa matcher mot Tottenham och Everton så Chelsea är på gång. Ifjol hade Chelsea inga problem att städa undan Leicester med 3-0 segrar i både hemma och bortamötet. Jag tror Chelsea är för starka här och 2:an är det givna utgångstecknet.

Statistik

Laguppställning


6. Southampton - Watford
Två lag som har haft väldigt lika inledningar på säsongen då båda har först en oavgjord match, sen en seger, följt av att oväntat åka ur i ligacupen på hemmaplan för att nu senast återigen spela oavgjort. Det hela gör att båda lagen har 5 poäng efter 3 omgångar och man har ännu inte förlorat i premier league utan att för den delen imponerat speciellt mycket. På förhand är Southampton det bättre lagen av dessa två och ska gälla som klar favorit på sin hemmaplan vilket också både oddsen och streckfördelningen antyder. Ta med krysset om du har råd dock då Watford har visat kapacitet.

Statistik

Laguppställning


7. Bolton - Middlesbrough
Jumbon Bolton har ännu inte lyckats vinna någon match efter 5 omgångar och man ligger på den sistaplats i tabellen som många tippade dom på inför säsongen. Middlesbrough vill såklart direkt tillbaka till premier league efter degraderingen förra säsongen och inledningen på säsongen har väl varit okej men inte mer. Båda lagen har en hel del problem med målskyttet med endast 4 gjorda mål på 5 matcher men skillnaden är att Middlesbrough endast släppt in 3 mot 10 för Bolton. Kan bli en tillknäppt match men bortalaget bör utan tvekan hålla i taktpinnen då man är klart starkare i grunden och 2:an är bästa utgångstecknet här enligt mig.

Statistik

Laguppställning


8. Fulham - Cardiff
Riktigt toppmatch i Championship det här mellan Fulham som förväntas hålla till i toppen och Cardiff som är det enda laget som vunnit samtliga 5 matcher så här långt och leder därför ligan. Fulham har dominerat många av sina matcher spelmässigt men inte riktigt fått utdelning i varken mål eller poängskörden så som man önskat. Senast lyckades man dock knipa en 0-2 seger borta mot luriga Ipswich och det kanske är startskottet för klättringen uppåt? Cardiff har spelat strålande hela säsongen och bli en riktigt svår nöt att knäcka. Krysset måste med i en stenhård match och sen är det frågan om vilket håll en eventuell gardering ska läggas. För min del lutar det åt hemmalaget.

Statistik

Laguppställning


9. Norwich - Birmingham
Norwich blandar och ger med målrika matcher, först släppte man in 4 mål i 2-4 förlust mot Aston Villa, sedan vinner man 4-1 mot Charlton inna man senast förlorade 0-4 mot Millwall. På hemmaplan har det dock varit betydligt bättre resultat för Norwich som har kapacitet att vara med och tampas i toppen av tabellen. Nu möter man ett förväntat bottenlag i form av Birmingham som kommer in här med 3 raka förluster (ligacupen inräknad) och spelet är långt ifrån bra. Norwich bör ha goda chanser att vinna här och inleda klättringen uppåt i tabellen.

Statistik

Laguppställning


10. Queens Park Rangers - Ipswich
Två lag som hittills spelat klart över förväntan då bortalaget Ipswich finns med i toppen av tabellen med 4 vinster och 1 förlust och QPR har också dom spelat bättre än vad många trodde. Det hela gör att denna matchen känns väldigt svår och oviss. Ipswich kanske kom ner på jorden senast i förlusten mot Fulham då man tidigare vunnit 4 matcher där flera av segrarna var riktigt turliga då man var klart underlägsna både spelmässigt och sett till chanserna som skapades i matcherna. QPR hängde med ganska bra mot serieledande Cardiff på bortaplan senast men nu är det hemmaplan där man vunnit båda sina matcher så här långt. Väldigt öppet här men hemmaplan kanske fäller avgörande i en ganska jämn matchup?

Statistik

Laguppställning


11. Sunderland - Sheffield United
Sunderland har haft en ganska klen start på säsongen och vägen för att komma tillbaka till premier league har genast blivit mycket längre. Senast förlorade men med klara 0-3 mot Barnsley i en match där man var lika stor favorit som i denna enligt oddsen. Sheffield United har imponerat en del så här långt med sina 9 inspelade poäng vilket leder till en 5:e plats i tabellen. Senast avfärdade man Derby enkelt med 3-1 men det var på hemmaplan och det är där man tagit samtliga sina poäng. På sina 2 bortamatcher är man hittills poänglösa. Två likvärdiga lag där Sunderland har fördel i kraft av hemmaplan men Sheffield United har den klart bättre formen. Kan nog gå hur som helst här och därför kanske spelvärdet ligger på bortalaget?

Statistik

Laguppställning


12. Wolverhampton - Millwall
Wolverhampton startade säsongen lysande med 3 raka segrar men åkte sedan på en förlust mot serieledarna Cardiff och senast fick man bara 0-0 borta mot Brentford. Man har dock ambitioner och kvalitet att vara med i toppen och slåss om premier league platser, vill man det så behöver man också vinna såna här hemmamatcher. Millwall hade proppen ur senast när man bombade in 4-0 mot Norwich vilket kan ge råg i ryggen inför denna tuffa bortamatchen och man har väl inget att förlora här. Hemmalaget kommer hålla i taktpinnen och ska ses som klar favorit enligt mig.

Statistik

Laguppställning


13. Östersunds FK - AFC Eskilstuna
Östersund är lite oväntat det enda svenska laget som deltar i gruppspelen ute i europa denna säsongen och det kan bli svårt för denna förhållandevis lilla klubben att hålla fokus på både pengafyllda europa league och Allsvenskan där man är långt ifrån topplagen. Till veckan börjar gruppspelet med bortamatch i Ukraina för Östersund och det kanske finns risk att man, precis som tidigare i samband med europamatcher, vilar lite spelare i denna matchen inför kommande "viktigare" europamatcher. Eskilstuna har spelat upp sig rejält med sin nya tränare men ligger fortfarande sist i tabellen även om man knaprar in sakta med säkert på lagen ovanför. Östersund är stor favorit här och man har också klart högre kapacitet än Eskilstuna men förutsättningarna inför matchen med europaspel som kan störa samt att Eskilstuna krigar för varje poäng kan innebära att vi kan få ett oväntat resultat här.

Statistik

Laguppställning


Systemförslag:

Enkelraden:

1. 2
2. 1
3. X
4. 2
5. 2
6. 1
7. 2
8. X
9. 1
10. 1
11. X
12. 1
13. 1Lilla systemet: 64-rader

1. 2
2. 1X
3. X2
4. X2
5. 2
6. 1
7. 2
8. 1X
9. 1
10. 1X
11. X2
12. 1
13. 1Mellansystemet: 256-rader

1. 2
2. 1X
3. X2
4. X2
5. 2
6. 1
7. X2
8. 1X
9. 1X
10. 1X
11. X2
12. 1
13. 1Stora Systemet: 1024-rader

1. 2
2. 1X
3. X2
4. X2
5. 2
6. 1X
7. X2
8. 1X
9. 1X
10. 1X
11. X2
12. 1
13. 1X


Kommentera

promo
td